• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdigim adamin eski yasami yardim lutfen :(

Anormal degil ama o kadinlarla yapmak igrenc geldi bana

geçmişindeki kadınlar hayat kadını değilde normal kişiler olsaydı sen bunu bugün yine sorun ederdin.Sevgilin geçmişini sana bukadar detaylı anlatmakla büyük hata yapmış, benim bildiğim çiftler eski sevgilileri ile yaşadıklarını birbirine anlatmaz.Ama bunu bukadar dert etmene gerek yok, belkide sen hiç cinsellik yaşamadığın için daha da büyüttün bunları, ayrıca bunu bukadar dert etmekle kızlarda bakireliği arayan erkeklerden pek farkın kalmıyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Senbenim duumumda birini taniyomusun peki :( yani ornek ariyorum kendime

özelime girmek istemiyorum ama eşim keşke evvelden bişeler yaşasaydı dediğim oldu
gercekten sıkıntı değil aksine avantaj bi durum.
öptüm.

Bence yaşayabileceği herşeyi yaşamış içinde merak kalmamış bu acıdan bak evlendikten sonra en az aldatan erkek içinde kalmayandır asıl merakı olandan hiçbirşey yapmayandan kork sonradan gözü açılırsa diye eskiyi unut geleceğe bak mutlu ol sorun etme bunları

Oral bile yapmis kismina takildim ben. Senden bu tip beklentileri olursa tepki verecekmis gbi yazmissin ama belli ki olucak. Gecmisi seni hic ilgilendirmez anlatmis olmasi cok yanlis. Hata etmis. Seninle beraberken yapmamis ki gunah cikarir gbi gelip anlatmis seni de durduk yere sikintiya sokmus adam. Siz elele bile tutusmadan sana kendi cinsel yasami hakkinda bu kadar ayrinti vermesi cok tuhaf gercekten. Insallah vajinismus olmazsin bjnlari kafanda kurmaktan. Sana tek diyecegim unut gitsin adama da soyle bi daha bu konulari asla acmayin.
O benim yapimdan oturu benden boyle biseyisaklayamayacagini soyledi sadece boyle hatam var dedi ben cok ustune gidip herseyi sordum umarsizca psikologa da gittim ilk baslarda

Geçmiş geçmiştir bu kadar didiklemeye gerek yok. Her iki taraf içinde geçerli bu.
Sizinle birlikteyken bu tür şeyler yaptıysa sorun olur lakin siz daha hayatında yokken ne yaşadıysa kendine yaşamıştır.
Evliliği neden etkileyecek ki tutup eve eskort mu getirecek ?

Bence yaşayabileceği herşeyi yaşamış içinde merak kalmamış bu acıdan bak evlendikten sonra en az aldatan erkek içinde kalmayandır asıl merakı olandan hiçbirşey yapmayandan kork sonradan gözü açılırsa diye eskiyi unut geleceğe bak mutlu ol sorun etme bunları

Insallah halletmek istiyor ve ugrasiyorum benim yakin akrabalarimda bile var yapanlar ama kendi basina gelince baska oluyo

Sana bu kadar detay anlatması hata olmuş.Geçmişte yanlış ilişkilerim oldu,bunların pişmanlığını yaşıyorum deseydi yeterdi.Ne gerek varmış o kadar ayrıntıya girmeye ? Bunun dürüstlükle,açık olmakla alakası yok,düşüncesizlik etmiş.

Geçmiş geçmiştir bu kadar didiklemeye gerek yok. Her iki taraf içinde geçerli bu.
Sizinle birlikteyken bu tür şeyler yaptıysa sorun olur lakin siz daha hayatında yokken ne yaşadıysa kendine yaşamıştır.
Evliliği neden etkileyecek ki tutup eve eskort mu getirecek ?

Biz biseyler yasarken aklima onlarlada boyleydi diye gelir mi yada ilk gece heyecani olur mu ki onda merakim bunlar

Sana bu kadar detay anlatması hata olmuş.Geçmişte yanlış ilişkilerim oldu,bunların pişmanlığını yaşıyorum deseydi yeterdi.Ne gerek varmış o kadar ayrıntıya girmeye ? Bunun dürüstlükle,açık olmakla alakası yok,düşüncesizlik etmiş.

O anlatmak istemedi gunlerce ustune gittim konusmadim sadece bu sorulari sordum ne kadar igrenc olabilir diye belkide ondan uzaklasmak icin sordum

açıkçası benim için eskortla yatması problem olurdu. nasıl ki ben önüme gelenle yatmıyorsam bunu özel birşey olarak görüyorsam sevgilimin de öyle olmasını isterim. sevdiği biriyle beraber olmasını ise hiç problem etmem.ama para verip seks alması,bunu bu kadar basite indirgemesi kötü. ayrıca cinsel yolla geçen hastalıklar korunmayla da tam olarak önlenemiyor.eskort daha da sakıncalı.

hele ki ben bakireysem ve bunu din emrettiği için saklamışsam karşımdaki de elbet bakir olacak. eminim ki namazında niyazında sevgiliniz siz bakire olmasanız asla kabul etmezdi.

Sanirim yapim geregi cok yordu bu konu beni :( ben tek bi sevgili istedim dua ettim o kiside esim olsun istedim dogru insani bulana kadar da bi suru teklif almama ragmen kabul etmedim dolasiyla karsimdaki kiainin bu durumu beni baya yordu

Selam kizlar. Benim 2 yillik bi iliskim var hatta yakinda soz nisan dusunuyoruz ama aklim cok karisik. Sevdigim adami kendimi bildim bileli tanirim abimlerin arkadasi oldugu icin kendisine abi derdim kucukken ama hep ona ozenirdim esini cok mutlu eder cok mukemmel biri diye. Sonra buyuyunce birbirimize karsi biseyler hissetik ve nihayet birlikteyiz. O benim hayatimdaki ilk erkek ben ondan once kimseye bakmadim gorusmedim hatta uzun bi sure hep onu bekledim bi umuttur diye o evlenmeden evlenmem dedim. Neyse bu adamin eskiden zengin bi hayati oldugu ve rahat yetistigi icin eskort kizlarla birlikteligi olmus otel odalarinda. O kadinlarla oral bile yapmis yasamadigi bisey kalmamis cogu yabanci kadin en son birlikte oldugu turk kadin baindan gecenleri anlatip onu utandirmis ve pisman olmus 5 sene tovbe etmis. Bana bunlari 9 ay once anlatti ve ben atamiyorum icimden biz daha elele bile tutusmadik ben istemiyorum diye. Suan icimde olan bu sıkıntıların evliligimde de karsima cikmasindan korkuyorum
Esi daha once boyle seyler yasayip evlenen bayanlar yardim edin lutfen. Insanin aklina gelir mi cinsel iliski sırasında o kadınlara da boyle mi yapti diye :(( bi karar vermem lazim auan cok mukemmel biri 5 vakit namazinda ibadetleri duzgun yapar ve herkez tarafindancok sevilen biri :(

Gecmis gecmiste kalmistir.
Allah kullarini affedebiliyorken, bize dusmez kimseyi yadirgamak.
Adam acikca anlatmis olup biteni, detaylari es gecseydi iyiydi ama. :19:

açıkçası benim için eskortla yatması problem olurdu. nasıl ki ben önüme gelenle yatmıyorsam bunu özel birşey olarak görüyorsam sevgilimin de öyle olmasını isterim. sevdiği biriyle beraber olmasını ise hiç problem etmem.ama para verip seks alması,bunu bu kadar basite indirgemesi kötü. ayrıca cinsel yolla geçen hastalıklar korunmayla da tam olarak önlenemiyor.eskort daha da sakıncalı.

hele ki ben bakireysem ve bunu din emrettiği için saklamışsam karşımdaki de elbet bakir olacak. eminim ki namazında niyazında sevgiliniz siz bakire olmasanız asla kabul etmezdi.
o kabul ederdi cok ortam ve cok kiz gormus biri bana dedigi kiz arkadaslarina o gozle bakmamis bunu evlenince yasamak istemis ama para karsiligi yaptiklari hata ilk liseden sonra gitmis sonra da univ bittikten sonra da arkadas ortamindan oturu gitmis

kabul ederdim diyo benden onceki hersey zaten sana aittir diyo ve ederdi inaniyorum o benim ona baglandigimdan daha cok bagli bana zaten benden once de kisa sureli iki iliskisi olmus ilk aski yasiyo suan inaniyorum yalan soyleyecek biri degil onu ailem dahil taniyan herkes sever sayar..

her cümleniz sevdiğiniz adamı savunur nitelikte.
inanıyorsunuz, seviyorsunuz, güveniyorsunuz...

ama içinizi kemiren bir şey var.. bu da sizin kişiliğiniz, hayata bakışınız...

burada kabul ederim diyenlerde olur, asla etmem diyenlerde..
mesele siz nasıl bir insansınız.. insan en iyi kendini tanır..
bunla başa çıkabilir misiniz?

çoğunluğa göre karar verilecek bir durum değil bu bana kalırsa..

ve bir insan en başında kabul edemiyorsa, zamanla ederim diye de beklenmez ki..
zaman geçtikte kabullenmek yerine vesveselerle içinizi karartacaksınız.
alakasız konularda belki bu konudan olan öfkenizi çıkartacaksınız..

şu an kabul edemediğiniz bir şey için kendi kendinize zarar veriyorsunuz..

Back
X