• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdigim adamin eski yasami yardim lutfen :(

O anlatmak istemedi gunlerce ustune gittim konusmadim sadece bu sorulari sordum ne kadar igrenc olabilir diye belkide ondan uzaklasmak icin sordum

Ne kadar iğrenç olabilirdi sence ? Ne yapmasını bekliyordun ? Mesela bir kızı çok sevdim,birlikte yaşadık dese mutlu olur muydun ? Hiç sanmam.Veya travestilerle birlikte oldum demesini mi tercih ederdin ? O zaman ne yapacaktın ? Bırakacak mıydın yoksa pişmanlığı daha mı inandırıcı olacaktı ?
Kendi kendine bunu düşün.Ne deseydi sonuç ne olacaktı,neden sordun,hangi durum senin için daha tahammül edilebilir olurdu.
Mantıklı düşününce şu anki durum hiç o kadar kötü değil.32 yaşında bir adamdan sözediyorsun.Sen de çok küçük değilsin,seks hakkında bir fikrin vardır mutlaka.
Ama evlendikten sonra sürekli aklına gelecekse,dahası adama her fırsatta laf dokunduracaksan hiç kalkışma bence.

her cümleniz sevdiğiniz adamı savunur nitelikte.
inanıyorsunuz, seviyorsunuz, güveniyorsunuz...

ama içinizi kemiren bir şey var.. bu da sizin kişiliğiniz, hayata bakışınız...

burada kabul ederim diyenlerde olur, asla etmem diyenlerde..
mesele siz nasıl bir insansınız.. insan en iyi kendini tanır..
bunla başa çıkabilir misiniz?

çoğunluğa göre karar verilecek bir durum değil bu bana kalırsa..

ve bir insan en başında kabul edemiyorsa, zamanla ederim diye de beklenmez ki..
zaman geçtikte kabullenmek yerine vesveselerle içinizi karartacaksınız.
alakasız konularda belki bu konudan olan öfkenizi çıkartacaksınız..

şu an kabul edemediğiniz bir şey için kendi kendinize zarar veriyorsunuz..

Seviyorum onu bu vesveselerden kurtulmak istiyorum ama herkeze anlatilacak biaey degil bu o yuzden burdan yazdim. Belki cinselligi yasamadigim icin bana oyle geliyodur unutamam gibi geliyodur. Iliskimi bitirip ilerde pisman olmaktan korkuyorum. Yada karsima cinsellik yasamamis biri cikarmu ciksada beni boyle sever mi bilmiyorum ne olursa olsun yazik etmek istemiyorum

o kabul ederdi cok ortam ve cok kiz gormus biri bana dedigi kiz arkadaslarina o gozle bakmamis bunu evlenince yasamak istemis ama para karsiligi yaptiklari hata ilk liseden sonra gitmis sonra da univ bittikten sonra da arkadas ortamindan oturu gitmis

bilmiyorum tabi ki sevgilinizi siz taniyorsunuz ama erkek olunca bu toplumsal tabuların bu kadar rahat çözülmesine sinirleniyorum.bir kadın bu durumda olsa asla bu kadar hafife alınmaz bu konu. kadının hata yapma şansı olmaz. aslında bence normali 2 cinsin de geçmişi cinsel ilişki tarihi birbirini hiç ilgilendirmez. ama öyle olmuyor.

senden önce şu kadar kadınla beraber olması bilmem ne yapması seni çok ilgilendirmemeli ki saklamamış anlatmış ama cinsel yolla bulaşan herhangi bir hastalık kapmış mıdır diye düşündüm ben ilk okuyunca mesela :53: garip gelebilir ama aklıma ilk gelen bu oldu.

senden önce şu kadar kadınla beraber olması bilmem ne yapması seni çok ilgilendirmemeli ki saklamamış anlatmış ama cinsel yolla bulaşan herhangi bir hastalık kapmış mıdır diye düşündüm ben ilk okuyunca mesela :53: garip gelebilir ama aklıma ilk gelen bu oldu.

Sordum hastalik konusunu korunmus benimde oyle bi cekincem vardi bisey olsa 5 senede ortaya cikardi

Ne kadar iğrenç olabilirdi sence ? Ne yapmasını bekliyordun ? Mesela bir kızı çok sevdim,birlikte yaşadık dese mutlu olur muydun ? Hiç sanmam.Veya travestilerle birlikte oldum demesini mi tercih ederdin ? O zaman ne yapacaktın ? Bırakacak mıydın yoksa pişmanlığı daha mı inandırıcı olacaktı ?
Kendi kendine bunu düşün.Ne deseydi sonuç ne olacaktı,neden sordun,hangi durum senin için daha tahammül edilebilir olurdu.
Mantıklı düşününce şu anki durum hiç o kadar kötü değil.32 yaşında bir adamdan sözediyorsun.Sen de çok küçük değilsin,seks hakkında bir fikrin vardır mutlaka.
Ama evlendikten sonra sürekli aklına gelecekse,dahası adama her fırsatta laf dokunduracaksan hiç kalkışma bence.

Bilmiyorum o kadinlarla hersey yasanmaz nerden cikariyosun demesini bekledim

Gecmis gecmiste kalmistir canm onemli olan bndan sonrasi pisman olmus diyosun bence at icindekileri insan daha onceki hatalarindan yargilanmamali ustelik durustce anlatmis sana senden fatkli bi beklentiside yok anldgim kadariyla sen icindekilerden kurtul seytan bole zamanlarda vesvese veriyo insanlara kanma sakin muyluysan seni sevdigine inaniyosan hrrsey gecer

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nasil inandiricsm kendimi , sanirim evlisiniz illaki evli ve benim durumumda olan arkadaslariniz olmustur bunu sorun eden oldumuduydunuz mu oyle seyler :(

bende ilk zamanlar didiklerdim birliktelikleri olmuş tabi ama asla hayat kadınıyla birlikte olmadım olmam demişti.tiksindiğini, öyle herkesle birliktelik yaşayamıycağını falan söyledi.bana ilk başka kız arkadaşlarıyla duygusal bi cinsellik yaşadığı için dokunmuştu.ama sonradan düşününce doğrusunu yaptığını düşünüyorum.hayat kadınıyla birliktelik daha kötü bana göre.zaten bi dahada sindiremediğim için kurcalamadım.geçmiş gitmiş.çok büyük bi hatası olmadığı sürece benim için önemli değil.ama herkes için farklıdır.

Son düzenleme:
Çoğu kisi onemli degil demis ama kisiden kisye degisir tamam benimde ciktigim insanlar oldu ama cinsel iliskim olmadi hic. Esiminde olmamis cok şükür. Ben cok kiskancimdir esimde kiskanc biz ikimizde kaldiramazdik. Iyi birsey demiyorum ama yapimiz bu iste.

bende ilk zamanlar didiklerdim birliktelikleri olmuş tabi ama asla hayat kadınıyla birlikte olmadım olmam demişti.tiksindiğini, öyle herkesle birliktelik yaşayamıycağını falan söyledi.bana ilk başka kız arkadaşlarıyla duygusal bi cinsellik yaşadığı için dokunmuştu.ama sonradan düşününce doğrusunu yaptığını düşünüyorum.hayat kadınıyla birliktelik daha kötü bana göre.zaten bi dahada sindiremediğim için kurcalamadım.geçmiş gitmiş.çok büyük bi hatası olmadığı sürece benim için önemli değil.ama herkes için farklıdır.
Bana hepsi kotu geliyo ama ben bi ogretmenim ve ogrencilerim bile suan ne haldeler herkesi suclu gormeye basladim psikolojim bozuldu evliligime zarar verir mi bilmiyorum bundan tek endisem :(

bilmiyorum tabi ki sevgilinizi siz taniyorsunuz ama erkek olunca bu toplumsal tabuların bu kadar rahat çözülmesine sinirleniyorum.bir kadın bu durumda olsa asla bu kadar hafife alınmaz bu konu. kadının hata yapma şansı olmaz. aslında bence normali 2 cinsin de geçmişi cinsel ilişki tarihi birbirini hiç ilgilendirmez. ama öyle olmuyor.

Bravo. Bir kadin yasasaydi bunlari "olsun ne guzel, yasayip doymussun. Kocan cok sansli." denmez ama erkekleri kayirmak yine biz kadinlara dusuyor.

Eşimin daha önce öyle biriyle birlikte olduğundan süpheleniyorum evet sordum hayır dedi başlarda çok da bunalttım hatta hayır dedi ama ben yine de şüpheleniyorum ama bir kere bile aklıma gelmedi ne yapıyodu onlara falan filan. Bu paranoyaklık, belki mutsuz olsaydım gözü sokakta olsaydı o zaman düşünür ve üzülürdüm ama eşimin benden önce yaptığı hataları bende yapabilirdim ki o bana bir kez bile sormadı öncesini, anı yaşa hayatım eskide kalanlar mutsuz olmaya mahkumdur. Sen o adamın evlenilebilitesi nedir ona bak:) mutlu evlilikte öyle şeyler sorun olmuyor emin ol. Etrafımda çok örneği de var,hepsi de mutlu oldukları için biri bile böyle bi sebepten mutluluğunu gölgelemeye çalışmadı yani.

Çoğu kisi onemli degil demis ama kisiden kisye degisir tamam benimde ciktigim insanlar oldu ama cinsel iliskim olmadi hic. Esiminde olmamis cok şükür. Ben cok kiskancimdir esimde kiskanc biz ikimizde kaldiramazdik. Iyi birsey demiyorum ama yapimiz bu iste.

Bizde de ben kiskancim. Sanirim bitiricem iliskimi ama ilk birlikteligim ve aileler de biliyo sonrdan pisman olmaktan cok korkuyorum, evli biri oldugunuz icin soruyorum bu konu cok mu onemli

Eşimin daha önce öyle biriyle birlikte olduğundan süpheleniyorum evet sordum hayır dedi başlarda çok da bunalttım hatta hayır dedi ama ben yine de şüpheleniyorum ama bir kere bile aklıma gelmedi ne yapıyodu onlara falan filan. Bu paranoyaklık, belki mutsuz olsaydım gözü sokakta olsaydı o zaman düşünür ve üzülürdüm ama eşimin benden önce yaptığı hataları bende yapabilirdim ki o bana bir kez bile sormadı öncesini, anı yaşa hayatım eskide kalanlar mutsuz olmaya mahkumdur. Sen o adamın evlenilebilitesi nedir ona bak:) mutlu evlilikte öyle şeyler sorun olmuyor emin ol. Etrafımda çok örneği de var,hepsi de mutlu oldukları için biri bile böyle bi sebepten mutluluğunu gölgelemeye çalışmadı yani.

Ben boyle bi ornek biliyorum mutlu olan. Ama oda kucuk yasta evlenmisti zaten, mutlu olan ornekler ariyorum ve yasamadigim icin tum evliligi bunun ustune kuruyorum sanki tek amac bu gibi, normalde olgun ve guclu yapim var herkez fikir danisir derdini anlatirdi bana ama bu konuda takildim kaldim yoksa baska bi konuda en kucuk bi endisem olsa birakirdim coktan.. yazik etmekten korkuyorumbu iliskiye pisman olmaktan korkuyorum

Bizde de ben kiskancim. Sanirim bitiricem iliskimi ama ilk birlikteligim ve aileler de biliyo sonrdan pisman olmaktan cok korkuyorum, evli biri oldugunuz icin soruyorum bu konu cok mu onemli
Yoo çokta onemli degil aslında .
Ama diyorum ya biz cok kiskanc oldugumuz icin .esim beni cok seviyor biliyorum bundan suphem yok ama onceden oyle bisey yasasaydim beni kesinlikle kalbine gomerdi. Bende o oyle bisey yasamis olsa kiskancliktan kafayi yerdim. Esim cok sahipleniyor .sadece Kendisine ait olsun istiyo bizim durumumuz bu.
Ama sen sadece bu yuzden ayrilmayi dusunuyorsan yapma bence. Bi dene en azından . Ama asil sorun bu degil bence. Eger bahsettigin kisi seni havalara ucurabilseydi mutluluktan ve sen onin sevgisine gozlerini kapatip kendini bırakabilseydin o guveni vermis olsaydi sana bence bunu sorun yapmazdin bu kadar. .......

Tobesini etmis, belki Allah affetti siz neden affedemeyesiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tôvbe etmiş ve tövbesinde duruyorsa size söylememesi gerekiyordu aslında
Keske söylemeseydi madem tövbe etmis artık yapmıyor
Ya kabulleneceksiniz sıkıntı yapmayacaksınız
Ya da Kafaya cok takıyorsanız devam etmeyin ayrılın derim

Davul bile dengi dengine
Sizin hiç geçmişiniz yok kendiniz gibi birini bulun
O da kendi gibi tovbe etmis birini bulsun
Denklik olmalı diye dusunuyorum :44:

Ayrılmak istemiyorsanız bu ilişki sizi üzer ama 5-6 yıla unutursunuz gibi geliyor bana sonradan iliskinizde sıkıntı kalmaz :44:

Yalnız adam ne diye teeee oral yaptıgını bile anlatır ki?
Bunu anlamıyorum işte :44:
Tamam tövbeli olduğunu söyle de ayrıntıya ne gerek var
Onu yaptım bunu yaptım ben kadınlara diye :44:

Sana bunları neden anlatmış hiç anlamadım.Ne gerek varmış ki yani? Bak nasıl da sorguluyorsun.Ama geçmiş geçmişte kalmıştır bana göre onun tarafından problem yok.Ama buraya bile yazdığına göre demek sende iz bırakmış anlattıkları.Sen aşabilecek misin ona bak.Erkektir yapmıştır bitmiş yani o kadar insan içinden evlenmek için seni uygun görmüş şu anda da dinine dönmüş e daha ne boşver gerisini.Allah şaşırtmadıktan sonra kimse yapmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:53: :53::53:

gerçekten tövbe eden , yaşadıklarından derin pişmanlık duyan bir adam,
geçmişim hatalarla dolu der kısa ve öz konuşmaz mı?
otel odasında ki eskort kızla hangi pozisyonlarda birlikte olduğunun ayrıntısına varana dek niye anlatıyor?

üstelik daha elini bile tutturamayacak derecede ki
saf masum temiz sevgilisine bunları nasıl anlattı?

Söylediklerinizin her kelimesine harfiyen katılıyorum :34:

Tôvbe etmiş ve tövbesinde duruyorsa size söylememesi gerekiyordu aslında
Keske söylemeseydi madem tövbe etmis artık yapmıyor
Ya kabulleneceksiniz sıkıntı yapmayacaksınız
Ya da Kafaya cok takıyorsanız devam etmeyin ayrılın derim

Davul bile dengi dengine
Sizin hiç geçmişiniz yok kendiniz gibi birini bulun
O da kendi gibi tovbe etmis birini bulsun
Denklik olmalı diye dusunuyorum :44:

Ayrılmak istemiyorsanız bu ilişki sizi üzer ama 5-6 yıla unutursunuz gibi geliyor bana sonradan iliskinizde sıkıntı kalmaz :44:

Yalnız adam ne diye teeee oral yaptıgını bile anlatır ki?
Bunu anlamıyorum işte :44:
Tamam tövbeli olduğunu söyle de ayrıntıya ne gerek var
Onu yaptım bunu yaptım ben kadınlara diye :44:

Hepsini ben sordum suç bende :( o soylemek istemdi kac gun gectikten sonra zorlaitiraf ettirdim

Back
X