Aynen katiliyorum!
Konu sahibi,
Daha once genelevde calismis bir kadin tovbe ettim dese bu kisinin abilerinizden biriyle veya oglunuzla evlenmesini nasil karsilardiniz?
Bence kararinizi bu soruya gore verin.
Hatta sevgilinizin kardesi varsa bi kadin taniyorum tovbe etmis, hem de cok iyi niyetli biri, onu da senin akraban ile tanistiralim deseniz o ne cevap verirdi?
Bu arada insanlarin evlilik oncesi cinsel iliskiye girip girmemeleriyle hiiiic ilgilenmeyen biriyim. Benim dikkat ettigim her konuda "tutarlilik" tir.
Ancak bunun parayla yapilmasina birsey soylemeden gecemeyecegim cunku bence ahlaksizligin alasidir. Bedenini satanlari elbette tasvip etmiyorum ancak birileri bunu parasizliktan yapiyorken onlarin aciziyetini kullanacak kadar igrenc insanlardan tiksiniyorum.
Utanmasi olsa neyi nasil yaptirdigini anlatacak kadar "detay" vermezdi. Baska hangi pozisyonlari denemis acaba...
Sevgilinize benim de sana aciklamam gereken birsey var diyip daha onceden "sevdiginiz biriyle" iliskiye girdiginizi soyleyin bakalim tepkisi ne olacak...
Kendiniz gibi bakir bir erkek bulabilirsiniz. En azindan tovbesi sizin icin yeterli oluyor ise "sevgiye, kadina saygisi olan bir gecmise sahip" biriyle beraber olmak daha dogru bence.