- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Evlenmiş olmak farklı birşey,evliliğe hazırlanan bekar olmak farklı birşey.Hayatta çok daha ciddi problemler olabilir evlilikte.Bazı şeyleri tolere etmek gerekir.Karı koca dahi olsa,kimse kimsenin çok fazla özeline girmemeli.Senin de kız arkadaşlarınla paylaştığın,aileden biriyle paylaştığın,arkadaşlarının seninle paylaştığı özel sırları,vs.olabilir.Kimse kimsnein şifresini almamalı.öylede hanfendi , evlige ne kaldi evimiz hazir dügün balayi davetiyler hersey hazir hersey ortada bunun geyikligimi kaldi
konum eskidi ama birazcik gelismeler oldu , öncelikle ayrildim ki kendisi inanmiyor buna benim icin bitti , ailemden agzimin payini aldim , türkiye ye biletimi aldim hem tatil hem saglik isleri icin , sinirim gecti huzuntumde gecti , gururum bana iyi geldi sanirim , beni seven kiydirik email facebook( gizli) iicin bunlari yapmazdi, siddet de vardi( bileklerimden tutup itmesi) haa birde bazi arkadaslar halan özel özel demiss iyi madem sevgilileriniz nisanlilariniz kocalariniz yani es yoldas siniz gizli isler yapsin , tuhaf teklifler bulunan sitelere üye olsun siz amaaan özeli diyin , ha birde ortaya cikinca bahaneler uretcek hatta siddete varcak sonra oturp yanlis yaptim adamin özeliydi tuuh tuh uzulcek,,, siz yapin madem ben yapamadim yapmamda, birbirlerini deger veren insanlarin arasinda, karsindaki insani inciltecek isler yapilmamali yapilirsa eger degeri olmaz, deger olmazsa benim icin adres yanlisdir....
konum eskidi ama birazcik gelismeler oldu , öncelikle ayrildim ki kendisi inanmiyor buna benim icin bitti , ailemden agzimin payini aldim , türkiye ye biletimi aldim hem tatil hem saglik isleri icin , sinirim gecti huzuntumde gecti , gururum bana iyi geldi sanirim , beni seven kiydirik email facebook( gizli) iicin bunlari yapmazdi, siddet de vardi( bileklerimden tutup itmesi) haa birde bazi arkadaslar halan özel özel demiss iyi madem sevgilileriniz nisanlilariniz kocalariniz yani es yoldas siniz gizli isler yapsin , tuhaf teklifler bulunan sitelere üye olsun siz amaaan özeli diyin , ha birde ortaya cikinca bahaneler uretcek hatta siddete varcak sonra oturp yanlis yaptim adamin özeliydi tuuh tuh uzulcek,,, siz yapin madem ben yapamadim yapmamda, birbirlerini deger veren insanlarin arasinda, karsindaki insani inciltecek isler yapilmamali yapilirsa eger degeri olmaz, deger olmazsa benim icin adres yanlisdir....
evet dün herseyi ögrendim ki hicbirsey yapmadan önüme cikti , ilk gizli facebook nu, bilmedigim email adresi ve iki site daha gerisi çorap söküğü gibi hersey cikti ortaya....neden haberim yoktu diyorum saka gibi herseyi bilmek zorunda degilmisim bu benim özelim diyip deli edici laflar sarf etti , kötü birsey yokmus ya madem birsey olmasa nedn insan gizler saklar öyle degilmi üstüne üstelik herseye yemin ettiki annesi katti ozaman neden sakli olsunki , insan nasil böyle bir konuda yemin eder , sifreleri vermedi bana kavga ettik anlamiyorum ,sabaha kadar tartistik yok ayni sözler bahaneler , sifreleri vermedi sadece kendisi gösterdi icerikleri ama kesin sildi ve öyle gösterdi ya ben bu sifreleri nasil bulcam gerci bulsamda neyi degistirirki adam benim özelim diyor , evlencegiz okadar yil gecti beni taniyor olmasa gerekirdi , suan evimiz tutuldu dün neyken suanki durumum ne, kendime aciyorum resmen , aklimda deli düsünceler ben herzaman aldatmaya karsiydim ama anladimki essekten düsmeyen düsenin halinden anlamaz , ya ne yapcagimi bilmiyorum aylar öncesi balayimiza kadar hersey düzenlendi suan ev hazirliklari , saka gibi ,, ama nasil olcak bu neyin giizli saklisiydi , napsam ben, son dakika onu rezil etsem herseyi birakip gitmekle ki yoksa ..bilmiyorum kafam karisik hic böyle birseyle karsi karsiya gelmedim saskinim , normal degil degilmi böyle birsey suphelerimde hakliyim degilmi
bende özelin olması taraftarıyım misal sevgilim kk'ya üyeliğimi bilmiyor bilmesine de hiç gerek yok ama bu masumane birşey sizinki çok başka..ayrıca bu yüzsüzlüğe giriyor biraz benimki böyle birşey yapsa dünyasını başına yıkardım bu şekilde bir cevabı ölse veremez ..acaba ortada birşey mi var da suç bastırıyor bu kadar ? aklıma kötü şeyler geliyor allah korusun:26:
Evlenmiş olmak farklı birşey,evliliğe hazırlanan bekar olmak farklı birşey.Hayatta çok daha ciddi problemler olabilir evlilikte.Bazı şeyleri tolere etmek gerekir.Karı koca dahi olsa,kimse kimsenin çok fazla özeline girmemeli.Senin de kız arkadaşlarınla paylaştığın,aileden biriyle paylaştığın,arkadaşlarının seninle paylaştığı özel sırları,vs.olabilir.Kimse kimsnein şifresini almamalı.
Gizli E-mail yada gizli Facebook v.s özel değildir. Sinsi sinsi iş çevirmektir.
Her zaman kullandığı bir facebook hesabı vardır diyelim onu açıp mesajlarını okuyamazsın yada cep telefonunu karıştıramazsın. Böyle şeylere bende karşıyım ama işin içinde gizlilik varsa emin ol ihanette vardır. Yada ihanete teşebbüs
1.si ozelden kastin ne? Ne gbi ozellere karisilmamali?
2. Si birinci soruma verdigin cevaptaki gbimi sence bu adamın yaptiklari? Yoksa tanisa sitelerinde ve facete sadece pis kizlari eklemek sohbet etmej belkide cinsel icerikli konusmak numara almalar tlfnlasmar belkide camda konusmalar?
Simdk soruyorum sana, senin bahsettigin konu sahbinin (kiz arkdsiyla) gizli konusmalar ve paylssimlariyla bu cocugun ysptiklari birmi?
Bir olmasi icin ne gerekiyor peki? Konu sahibi acar birsuru hesap tanisma siteleri face resimlerinide atar ve gelen geceni ekler konusur cinsel icerikli vs vs. Yani isi gucu sadece erkektir. Bu ne kdr dogru? Alddatmaktir deilmi? Erkekte iste aldatiyor ve aldatti bunu lutfen idrak edin. Erkek eger gizli hesaplari varsa tek derdi kizlardir.. hadi dielim pis videolar izledi tatmin olmak icn orasi ayrii. Hesaplar neler acilir? Canli kisilerle irtibat kurmak icin bu kesinlikle aldatmaktir. Ha yinede herkwsin ozeli kendine diosan. Sevgilin de varsa ac hesap konus erkeklerde. Sevgln gordugunde bh benim ozelim de bakalim sevglin ne yapcak? Bu yaptiginin adini ne koycak. Bunlari neden bu kdr uzun yazdim cnku bu bakis acisi cok yanlis gercekten kandiriliyorsunuz erkekleri tanimanissiniz sanirn. Erkegin ozeli ne klablir? Erkek arkdslariyla bulusup sohbetleri mesela? Eski sirlari? Vs vs bunun gvu seylerdir ozel olan. Istedigi mekanda erkklerle gezmesidir erkek muhabetti yaomasidr ana bu kesinlikle baska bisey[/QUOTE
Biraz sakin ol hele sen.Biraz kendine gel.Hayırdır sana birşey diyen mi oldu.Bu nasıl bir öfke.Çocuğun mu var karşında azarlar hesapsorar gibi sormalar.Senin bi sıkıntın bi derdin varsa sevgilinle ilgili kolay gele.Senin yaşın ne başın ne.Ben 6.yılımdayım evlilikte,sen bana mı diyorsun erkekleri tanımamışsın.Bana mı öğretiyorsun ikili ilişki nasıl yürür güven nedir.YA İNSANLAR Bİ NERDE DURMASI GEREKTİĞİNİ,SOSYAL MEDYA DİYE HERKESE DİLEDİĞİNCE ATARLANIP AKIL ÖĞRETMEYE KALKMAMASI GEREKTİĞİNİ BİLSİN ARTIK.
İnsan kimle ne konuşuyorum ne yazıyorum demeli,cümlelerini bir seçmeli.KANDIRILIYORMUŞUM.BAAAAKKKK SEEENNN.Bakış açısını bunca ytıl hayat bana öğretmedi de sen mi öğreteceksin.Üslubun,kendinden emin,herşeyin doğrusunu kendin bilir tarzından kurtul.
Evlenmiş olmak farklı birşey,evliliğe hazırlanan bekar olmak farklı birşey.Hayatta çok daha ciddi problemler olabilir evlilikte.Bazı şeyleri tolere etmek gerekir.Karı koca dahi olsa,kimse kimsenin çok fazla özeline girmemeli.Senin de kız arkadaşlarınla paylaştığın,aileden biriyle paylaştığın,arkadaşlarının seninle paylaştığı özel sırları,vs.olabilir.Kimse kimsnein şifresini almamalı.
Iyide, burda sorun sadece sifre degilki, sorun gizlilik. Yoksa benim esimine facebooku var, hatta sifresini vermisti ve unutkam oldugumdan dolayi hep daima o sifreyi unutuyorum, ki önemli bile degil benim için. Ben gidip onun feysin, cep telefonunu karistirmam. Bunlar benim için evet "özel". Ayni seyleri esimdende beklerim.
Konu sahibin olayi "özel" ile hiç bir alakasi yok. Adam gizli gizli facebooklari ortayi çikti, sitelere üye olmus (kim bilir nasil siteler). Insan birsey gizli tutarsa, dogal olarak gizli, yasak seylere yapiyordur. Yada niye insan gizlesin? Konu sahibi artik güven problemi yasadigi halde adam dogru duzgun teselli etmek istemiyor. Istese sifreleri felanda verir, özür diler,... adamin yaptigi ne? Zeytin yagi gibi üste çikmak "sana ne" felan gibi laflar. Bu tur hareketleri sadece suçlu insanlar yaparlar, koruma mekanizmasi olarak. Konu sahibi iyi karar almis ve öylesi bir insandan ayrilmis.
Allah seni kurtarmis benide kurtardi dun.. cok skur rabbime gosteriyor bizede yol yakinken donuyoruz. Soyle dusun ya gormseydin? Evlencektin ve cok gec olacaktı. . Ennnnn iyisi en hayirlisi bu canim cokkkkkkk mutlu oldum senin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?