Evlenilecek adam degildir gizli sakli isler ceviriyorsa. Sen hayatina girdigi andan sonra sorumlu davranmak zorundaydi. Adam resmen kilif bulamamis bahane uretiyor.
1.si ozelden kastin ne? Ne gbi ozellere karisilmamali?
2. Si birinci soruma verdigin cevaptaki gbimi sence bu adamın yaptiklari? Yoksa tanisa sitelerinde ve facete sadece pis kizlari eklemek sohbet etmej belkide cinsel icerikli konusmak numara almalar tlfnlasmar belkide camda konusmalar?
Simdk soruyorum sana, senin bahsettigin konu sahbinin (kiz arkdsiyla) gizli konusmalar ve paylssimlariyla bu cocugun ysptiklari birmi?
Bir olmasi icin ne gerekiyor peki? Konu sahibi acar birsuru hesap tanisma siteleri face resimlerinide atar ve gelen geceni ekler konusur cinsel icerikli vs vs. Yani isi gucu sadece erkektir. Bu ne kdr dogru? Alddatmaktir deilmi? Erkekte iste aldatiyor ve aldatti bunu lutfen idrak edin. Erkek eger gizli hesaplari varsa tek derdi kizlardir.. hadi dielim pis videolar izledi tatmin olmak icn orasi ayrii. Hesaplar neler acilir? Canli kisilerle irtibat kurmak icin bu kesinlikle aldatmaktir. Ha yinede herkwsin ozeli kendine diosan. Sevgilin de varsa ac hesap konus erkeklerde. Sevgln gordugunde bh benim ozelim de bakalim sevglin ne yapcak? Bu yaptiginin adini ne koycak. Bunlari neden bu kdr uzun yazdim cnku bu bakis acisi cok yanlis gercekten kandiriliyorsunuz erkekleri tanimanissiniz sanirn. Erkegin ozeli ne klablir? Erkek arkdslariyla bulusup sohbetleri mesela? Eski sirlari? Vs vs bunun gvu seylerdir ozel olan. Istedigi mekanda erkklerle gezmesidir erkek muhabetti yaomasidr ana bu kesinlikle baska bisey
Biraz sakin ol hele sen.Biraz kendine gel.Hayırdır sana birşey diyen mi oldu.Bu nasıl bir öfke.Çocuğun mu var karşında azarlar hesapsorar gibi sormalar.Senin bi sıkıntın bi derdin varsa sevgilinle ilgili kolay gele.Senin yaşın ne başın ne.Ben 6.yılımdayım evlilikte,sen bana mı diyorsun erkekleri tanımamışsın.Bana mı öğretiyorsun ikili ilişki nasıl yürür güven nedir.YA İNSANLAR Bİ NERDE DURMASI GEREKTİĞİNİ,SOSYAL MEDYA DİYE HERKESE DİLEDİĞİNCE ATARLANIP AKIL ÖĞRETMEYE KALKMAMASI GEREKTİĞİNİ BİLSİN ARTIK.
İnsan kimle ne konuşuyorum ne yazıyorum demeli,cümlelerini bir seçmeli.KANDIRILIYORMUŞUM.BAAAAKKKK SEEENNN.Bakış açısını bunca ytıl hayat bana öğretmedi de sen mi öğreteceksin.Üslubun,kendinden emin,herşeyin doğrusunu kendin bilir tarzından kurtul.
sagol tatlm , okudum konunu evet allah cikariyor iste böyle .....sende oldugu gibi bana yatiyorum dedigin de, beyfendi sosyal alemde geziyormus . bunun aciklamasi da arkadasi girmis inan artik gülüyorum , ne saniyorlar acaba ...sana yazan bir arkadas di vardi ya allah korkusu olsun diyordu eeh bu sevdigim adam da cemaata bagli gerci okadar koyu degil ama inancli, noldu benim hakkima girdi , yok yok devir güvenmeyi zorlastiriyor ,
sagol tatlm , okudum konunu evet allah cikariyor iste böyle .....sende oldugu gibi bana yatiyorum dedigin de, beyfendi sosyal alemde geziyormus . bunun aciklamasi da arkadasi girmis inan artik gülüyorum , ne saniyorlar acaba ...sana yazan bir arkadas di vardi ya allah korkusu olsun diyordu eeh bu sevdigim adam da cemaata bagli gerci okadar koyu degil ama inancli, noldu benim hakkima girdi , yok yok devir güvenmeyi zorlastiriyor ,
Sen dön iyi oku bence yazdıklarını.Hee sen alışkınsan böyle konuşmaya o senin alışkanlığın.Hala üslup aynı.Sen kimi ne ile uyarıyorsun.Kime göre neye göre yanlış.Bu kadar erkek konusunda iktisas yaptıysan üniversitede kürsü edin.Bak başka arkadaşta benim yorumumu alıntılamış.Ona gayet güzel cevap vermişim.Demek ki neymiş,üslup ve kullanılan cümleler önemliymiş.Bir de şu maviyle boyadığım yer var ya,sen konuyu benim yorumlarımı saptırma bence.Birde kendine göre birşeye inanıp o şeyden devam etme sana bir büyük nasihatı.Ne ben konu sahibinin içini rahatlatma derdindeyim,ne de hiç tanımadığım bir erkek için yok abaza filan diyemem.Herkesin fikri kendine.Ben 6 yıl evvlilikte yok şifreni ver yok nereye girdin diye güvensizlik belirtilerinde bulunsaydım o evlilik yürümezdi.Tabiki kimseye körü körüne güvenmeyeceksin.Ama ben takipte etsem gizliden ederim takibimi.Konu sahibinin olayına gelince,bekar erkekle evli erkek arasında dağlar kadar fark var.Ben de evlenemden önce sizler gibi düşünüyordum yaşayınca anlaşılıyor.GENEL olarak söylüyorum.Bekar erkeklerin aktif düzenli cinsel hayatları olmadığı için seks ve merak dürtüleri daha fazla.Evlenmeden son bi avazla istedikleri geyiği yapıp,sitelere bakıyorlar.Benim demem,eğer,daha önceden aldatma gibi güven sorunu yaşamadılarsa,oturup konuşmaları.Şifrelerin kimselere verilmemesi konusunda aynı görüşteyim.Ben atarlanmadim ki gayet normal skilde konustum ve sadece uyarmak istedim yanlis bildigini. Gulucuk koymam mi gerekio normal konustugumu anlamak icn anlamadim ki. Ama ben ne atarlanmak icn ne azarlamak icn hicbisey soylemedim bildigimi aktarmak ve uyarmak istedim. Evli olablirsin ama esin gizli hesapta kizlarla konusuyor gorsen ozel mozel kalirmi onu dusun diyorum hepsi bu yanlis seyler soledjgimi dusunmuorm. Konu sahibinin icini rahatlatmak bosuna gorustugu kisi tam bir abaza genel olark herkesin ozeli kendine ama konu sahibinin sevglisi icn gecerli deil bu durum
Aynen cnm.bende baska seyleri spyledigimde dediki ben hesabimi arkdsimin is yerindede aciyprum acik kalmissa eger o girmis olablir falan. Karsisindaki de saf ya inancam tbi ya gercekten guvenilmior artk su devirde
Sen dön iyi oku bence yazdıklarını.Hee sen alışkınsan böyle konuşmaya o senin alışkanlığın.Hala üslup aynı.Sen kimi ne ile uyarıyorsun.Kime göre neye göre yanlış.Bu kadar erkek konusunda iktisas yaptıysan üniversitede kürsü edin.Bak başka arkadaşta benim yorumumu alıntılamış.Ona gayet güzel cevap vermişim.Demek ki neymiş,üslup ve kullanılan cümleler önemliymiş.Bir de şu maviyle boyadığım yer var ya,sen konuyu benim yorumlarımı saptırma bence.Birde kendine göre birşeye inanıp o şeyden devam etme sana bir büyük nasihatı.Ne ben konu sahibinin içini rahatlatma derdindeyim,ne de hiç tanımadığım bir erkek için yok abaza filan diyemem.Herkesin fikri kendine.Ben 6 yıl evvlilikte yok şifreni ver yok nereye girdin diye güvensizlik belirtilerinde bulunsaydım o evlilik yürümezdi.Tabiki kimseye körü körüne güvenmeyeceksin.Ama ben takipte etsem gizliden ederim takibimi.Konu sahibinin olayına gelince,bekar erkekle evli erkek arasında dağlar kadar fark var.Ben de evlenemden önce sizler gibi düşünüyordum yaşayınca anlaşılıyor.GENEL olarak söylüyorum.Bekar erkeklerin aktif düzenli cinsel hayatları olmadığı için seks ve merak dürtüleri daha fazla.Evlenmeden son bi avazla istedikleri geyiği yapıp,sitelere bakıyorlar.Benim demem,eğer,daha önceden aldatma gibi güven sorunu yaşamadılarsa,oturup konuşmaları.Şifrelerin kimselere verilmemesi konusunda aynı görüşteyim.
Çok kötü olmuş üstelik evliliğe bu kadar yakınken allah sabır versin sana canım zor bir karar seni bekliyor. Kalmak herseye göz yummak mi yoksa herseyi herkesi bi kenara itip ayrılmak mi gerçekten çok zor. Sana birsey tavsiye edebilirim ben öyle yapmıştım en azından. Birkaç gün yalnız kal ve düşün senin için hangisinin iyi olacağını düşün. O adamı gerçekten sevip sevmediğini düşün. Eğer evlenirseniz yine aynı şeyler olur mu ya da daha kötüsünü yapar mı . Bunu anlaman için de sevdiğin adamın gözlerine bak yaptığı şeyden dolayı pişman mi önce buna karar ver. Umarım hakkında hayırlısı neyse onu yaşarsın.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aarkadaslar sakin olun ..kötü bir anlamazlik olmus galiba , ama hani yazmisin bekar erkek evli erkek cinsel hayati , burdakilerin türkiyede evlilerden daha cok deneyimi vardir inan bana , tabi ki yapan yine yapar, benim olayimda o zaten ,ben hicbir zaman titiklemedim, benim karsima cikti , neden tam okumuyorsunuzki , arayip bulmadim yani ,
tesekkür ederim tatlm, evet hersey hazirken elde var sifir oldu , olsun her serde vardir bi hayir buda benim tesellim icimdeki öfke gitti böyle duygularim buz altinda sanki , evet gidecegim zaten , biletimi aldim türkiye gitcem , geldikten sonra herseyimi degistircem , yeni bir sayfa hayatimda aciliyor , beni güya seven boyle uzebiliyorsa varsin olmasin..
suan bizimki seyy oldu tabiiri caizse essekten düsenin halini düsen anlar diye....
Sen dön iyi oku bence yazdıklarını.Hee sen alışkınsan böyle konuşmaya o senin alışkanlığın.Hala üslup aynı.Sen kimi ne ile uyarıyorsun.Kime göre neye göre yanlış.Bu kadar erkek konusunda iktisas yaptıysan üniversitede kürsü edin.Bak başka arkadaşta benim yorumumu alıntılamış.Ona gayet güzel cevap vermişim.Demek ki neymiş,üslup ve kullanılan cümleler önemliymiş.Bir de şu maviyle boyadığım yer var ya,sen konuyu benim yorumlarımı saptırma bence.Birde kendine göre birşeye inanıp o şeyden devam etme sana bir büyük nasihatı.Ne ben konu sahibinin içini rahatlatma derdindeyim,ne de hiç tanımadığım bir erkek için yok abaza filan diyemem.Herkesin fikri kendine.Ben 6 yıl evvlilikte yok şifreni ver yok nereye girdin diye güvensizlik belirtilerinde bulunsaydım o evlilik yürümezdi.Tabiki kimseye körü körüne güvenmeyeceksin.Ama ben takipte etsem gizliden ederim takibimi.Konu sahibinin olayına gelince,bekar erkekle evli erkek arasında dağlar kadar fark var.Ben de evlenemden önce sizler gibi düşünüyordum yaşayınca anlaşılıyor.GENEL olarak söylüyorum.Bekar erkeklerin aktif düzenli cinsel hayatları olmadığı için seks ve merak dürtüleri daha fazla.Evlenmeden son bi avazla istedikleri geyiği yapıp,sitelere bakıyorlar.Benim demem,eğer,daha önceden aldatma gibi güven sorunu yaşamadılarsa,oturup konuşmaları.Şifrelerin kimselere verilmemesi konusunda aynı görüşteyim.
Mesele face şifresidir demiyorum.Adam haklıdır,konu sahibi haksızdır da demiyorum.Bir insanla birliktesindir,yıllarını vermişsindir.Bir yola baş koymuşsundur.Düğündü balayıydı herşeyi hazırlamşısındır.Sevgilisini en iyi kendi tanır.
Evlenmeden önce erkeklerin sosyal medya üzerinden geyik muhabbetleri/merakları olabiliyor.Alakasız sitelere girebiliyorlar.Sevgilisiyle birlikte değil.Seks dürtüsü bile olabilir.Eğer bugüne kadar güven problemi yaşatacak bir hareketiyle karşılaşmadıysa,sırf sosyal medya üzerinden girdiği siteler üzerine ayrılma kararı almadan önce düşünsün derim.Ama evli dahi olsam ne kocamın face şifresini isterim ne o benimkini istesin.Kimseyi sürekli kontrol altında tutamayız.İstedikten ve karakterinde olduktan sonra,her şekilde yapar.Hee konu sahibi ayrıldıysa da hayırlısı olsun.
Ya sabırrrr (Allah aşkına bana kinayeli kinayesiz bir daha yazma.Bak Allah aşkına diyorum.Senin doğruların sana.Sen haklisn canim tamam
Güven olmadikça hiçbirsey olmuyor. Dügünden 1 gün önce bile eger bir güven problemi yasiyorsan, içinde en küçük bir teredüt bile varsa, bu bence dügünü en azindan ertelemeye bile yetiyor. Yani dügün, balay, ev bunlar aslinda kolay seyler, evliligin kendisi asil zor seydir. Sonuçta evlendigin gün o kisi ile bir OMUR BOYU beraber olmayi yemin ediyorsun. Bu kolay bir söz/yemin degildirki.
Bu arada sizin örnekteki erkek bana 16 yasindaki ergen bir çoçugu çagiristiriyor. Yani olgun bir erkek, evlilik yollunda olan bir erkek gidip gizli facebooklar yaratmaz sirf geyik muhabeti için. Ki bu tur muabetler olsa bile rahatça kendi facebookundada yapabilir. Sadece 1 tane gizli hesapta yok, kaç tane var. Yani anliyacaginiz, adam is çeviriyor. Ve önemlisi gizli tutuyor.
Daha öncede vurguladigim gibi (ki bu nokta için hiçbirsey söylemediniz) adamin davraniside önemli. Bu ortaya çikiyor ve nisanlisini hiç teselli bile etmiyor. Insan en azindan teselli amaci olarak sifre verir, ne bilim tekrar güven vermeye çalisir. Adam üstüne üstülük konu sahibini suçluyor resmen "sana ne" tavriyla.
Yani burdaki sorun birysel olarak davranip, davranmak degil. Önemli konularda dürüst olmamak, karsindakine güven vermemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?