sevdigim adamin gizli saklilari cikti ortaya...

Evlenilecek adam degildir gizli sakli isler ceviriyorsa. Sen hayatina girdigi andan sonra sorumlu davranmak zorundaydi. Adam resmen kilif bulamamis bahane uretiyor.

aynen öyle ilk cool takinmalar sonra beni suclamalar sonra arkadaslar girdi isin icine sonuc, bir vardi bir yok oldu , üzülüyor insan ama hersey gelip gecisi sonucta dimi...

Ben atarlanmadim ki gayet normal skilde konustum ve sadece uyarmak istedim yanlis bildigini. Gulucuk koymam mi gerekio normal konustugumu anlamak icn anlamadim ki. Ama ben ne atarlanmak icn ne azarlamak icn hicbisey soylemedim bildigimi aktarmak ve uyarmak istedim. Evli olablirsin ama esin gizli hesapta kizlarla konusuyor gorsen ozel mozel kalirmi onu dusun diyorum hepsi bu yanlis seyler soledjgimi dusunmuorm. Konu sahibinin icini rahatlatmak bosuna gorustugu kisi tam bir abaza genel olark herkesin ozeli kendine ama konu sahibinin sevglisi icn gecerli deil bu durum

Aynen cnm.bende baska seyleri spyledigimde dediki ben hesabimi arkdsimin is yerindede aciyprum acik kalmissa eger o girmis olablir falan. Karsisindaki de saf ya inancam tbi ya gercekten guvenilmior artk su devirde

Aynen cnm.bende baska seyleri spyledigimde dediki ben hesabimi arkdsimin is yerindede aciyprum acik kalmissa eger o girmis olablir falan. Karsisindaki de saf ya inancam tbi ya gercekten guvenilmior artk su devirde

Çok kötü olmuş üstelik evliliğe bu kadar yakınken allah sabır versin sana canım zor bir karar seni bekliyor. Kalmak herseye göz yummak mi yoksa herseyi herkesi bi kenara itip ayrılmak mi gerçekten çok zor. Sana birsey tavsiye edebilirim ben öyle yapmıştım en azından. Birkaç gün yalnız kal ve düşün senin için hangisinin iyi olacağını düşün. O adamı gerçekten sevip sevmediğini düşün. Eğer evlenirseniz yine aynı şeyler olur mu ya da daha kötüsünü yapar mı . Bunu anlaman için de sevdiğin adamın gözlerine bak yaptığı şeyden dolayı pişman mi önce buna karar ver. Umarım hakkında hayırlısı neyse onu yaşarsın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen dön iyi oku bence yazdıklarını.Hee sen alışkınsan böyle konuşmaya o senin alışkanlığın.Hala üslup aynı.Sen kimi ne ile uyarıyorsun.Kime göre neye göre yanlış.Bu kadar erkek konusunda iktisas yaptıysan üniversitede kürsü edin.Bak başka arkadaşta benim yorumumu alıntılamış.Ona gayet güzel cevap vermişim.Demek ki neymiş,üslup ve kullanılan cümleler önemliymiş.Bir de şu maviyle boyadığım yer var ya,sen konuyu benim yorumlarımı saptırma bence.Birde kendine göre birşeye inanıp o şeyden devam etme sana bir büyük nasihatı.Ne ben konu sahibinin içini rahatlatma derdindeyim,ne de hiç tanımadığım bir erkek için yok abaza filan diyemem.Herkesin fikri kendine.Ben 6 yıl evvlilikte yok şifreni ver yok nereye girdin diye güvensizlik belirtilerinde bulunsaydım o evlilik yürümezdi.Tabiki kimseye körü körüne güvenmeyeceksin.Ama ben takipte etsem gizliden ederim takibimi.Konu sahibinin olayına gelince,bekar erkekle evli erkek arasında dağlar kadar fark var.Ben de evlenemden önce sizler gibi düşünüyordum yaşayınca anlaşılıyor.GENEL olarak söylüyorum.Bekar erkeklerin aktif düzenli cinsel hayatları olmadığı için seks ve merak dürtüleri daha fazla.Evlenmeden son bi avazla istedikleri geyiği yapıp,sitelere bakıyorlar.Benim demem,eğer,daha önceden aldatma gibi güven sorunu yaşamadılarsa,oturup konuşmaları.Şifrelerin kimselere verilmemesi konusunda aynı görüşteyim.

suan bizimki seyy oldu tabiiri caizse essekten düsenin halini düsen anlar diye....

aarkadaslar sakin olun ..kötü bir anlamazlik olmus galiba , ama hani yazmisin bekar erkek evli erkek cinsel hayati , burdakilerin türkiyede evlilerden daha cok deneyimi vardir inan bana , tabi ki yapan yine yapar, benim olayimda o zaten ,ben hicbir zaman titiklemedim, benim karsima cikti , neden tam okumuyorsunuzki , arayip bulmadim yani ,

tesekkür ederim tatlm, evet hersey hazirken elde var sifir oldu , olsun her serde vardir bi hayir buda benim tesellim icimdeki öfke gitti böyle duygularim buz altinda sanki , evet gidecegim zaten , biletimi aldim türkiye gitcem , geldikten sonra herseyimi degistircem , yeni bir sayfa hayatimda aciliyor , beni güya seven boyle uzebiliyorsa varsin olmasin..

Bu ne demek şimdi.Bence sen benim yazdıklarımı TAM OKU canım.Yani kalkıyoruz yorum yazıyoruz üslubunca,bi de biri kalkar hesap sorar gibi maddeler halinde doğruyu öğretmeye çalışır,bir diğeri kalkar yok tam okumuyorsunuz der.
Önce okuduklarınızı anlayın bence.Burdakiler ordakiler derken nerdesin bilemem.Kendi bulunduğun çevre üzerinden koskoca bir ülkenin tamamının denyimli deneyimsiz olduğuna karar vermen için milyonlarca erkek arşivin olması lazım.Mümkün mü asla.Gel gelelim Türk erkeklerinin çapkınlığı uluslararası nam salmış.
Bir diğer konu,sana titikledin (didikledin)demedim.O cümleyi ben örnek olarak bana yazılan yoruma karşı kendim için kullandım.Ve cümlemden sonra KONU SAHİBİNİN KONUSUNA GELİNCE diye başladım.Yani gerçekten de senin dediğin gibi TAM OKUMAK gerekiyormuş.Yorum yazıyorum karşı cevap veriyorsun yazıyorum karşı cevap veriyorsun.Bak tatlım,kendi fikirlerin sana çok mantıklı geliyorsa,ordaki erkekler cinsel yönden deneyim yapacak kadar çapkınsa o zaman kararını verirsin.Açtığın konuya kendi yorumlarımızı yazıyoruz diye,fikir çürütme eylemine geçmezsin.Herkesin fikri bakış açısı farklıdır.
Neyse sana mutluluklar diliyorum

Canım benim ne desek ne söylesek o içindeki yangınlar geçmeyecek biliyorum bizzat yaşadım. Sana en fazla iyi düşün ilerde verdiğin karardan pişmanlık olma diyebilirim. Ama iyi düşün hangi seçimin seni daha mutlu edecek bunu çok iyi düşün. Düşün ki ilerde koca bir keşke olmasın hayatında.. hersey gönlünce olsun. Sana şunu da söyleyim eğer sevdiğin adamın sana aşık olduğunu ya da seni sevdiğini hala söyleyebiliyorsan empati kur neden böyle yapmış olabilir bunları da bir düşün bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

her genç kızın başına geliyor bu tip olaylar desem abartmış olmam heralde. zamanında ben de yaşadım, değişmiyorlar ne yazık ki. karakter ve alışkanlık meselesi. aynı pilavı ısıtıp ısıtıp önüne koyuyor. "arkadaşımın hesabıydı, kuzenim girmiş demek ki benim hesabımdan" vs. ve her seferinde olayı bi tık daha abartarak. bi yerden sonra karşına alıp konuşmak da fayda etmiyor. hayır yani biz bayanların kuzenleri neden bizim hesaplarımızdan girip de kırıştırmıyorlar. başka yalanlar bulsunlar artık.

ayrılınca bi oh çekiyosun, içindeki şüpheden arınıyosun. şu an tek duygum ise evli olduğu kadına üzülmek.
Allah senin de yardımcın olsun; insanları da doğru yoldan saptırmasın.

Ne güzelde genellemeler yapiliyor, evli erkek bekar erkek, yada özeli .... ???
Evli bekar ne yaaa????? Seven insan (bakin erkek diye ayirmiyorum) deger veren insan, abuk subuk yerlere girmemeli, yazmamali vs. Bikere karsindakine saygisizliktir!!! Seviyorsan degerr veriyorsan saygi duyuyorsan yapmiycaksin böyle haltlar... Haaa meraginmi var kimi seylerde ozaman sevgili/es edinme, meragini gider sonra bi iliskiye basla!!!
Özeli nedir yaaa??? Özeli kendine olan alani, arkadaslariyla gecirdigi vakit, yanliz spor yapma yada baska ni hoby gibi seylerdir bence!!! Gizli tutulmus hesaplar özelmi oluyor yani? Tamam sifre vermesin ( ki buda bana göre sacma, biz biz bütünsek böyle seylerde gizlilik olmaz) ama hesabi gizlemek ney?
Sonra güven falan filan, ben sormam etmem, yok aklina sokmayin falan...
Vallah igneliyomda, her sifresini biliyomda, durup duruken lafta sokuyom, acik acik konusuyomda, gizli sakli yok yani!!!
Madem seviyoruz birbirimizi, madem bi yola bas koyduk, ozaman herseyimiz ortak olacak, ben onu o beni bilecek!! Bu demek degilki 7/24 yapisik ikizler olacaz yada beraber olmadiginiz zamanlarinin en ince detayina kadar birbirimize bildircez, ama taktikte uygulamiyoruz!!! Insanin yapacagi varsa aklina sokmasanda yapar, yapacagi varaa sifresini versese yapar vermesede! Yani nedir bu taktik oyunlari anlamiyorum!!! Sevgili/Es birbirinden gizlisi saklisi olmamali ve acik acikta konusa bilmeli!!!

suan bizimki seyy oldu tabiiri caizse essekten düsenin halini düsen anlar diye....

Aynen yasamayan bilemez ve ozel mozel derler. Insllah yasamazlarda igrenc otesi bi duygu kendini yetersiz ve gereksiz hissettiriyor haketmedim diyosun. Ben ondan baskasni dusunmuorken hayalmde bile o gidip elin kasarlariyle fink atiyor cok zor cokkkk

Sen haklisn canim tamam

Güven olmadikça hiçbirsey olmuyor. Dügünden 1 gün önce bile eger bir güven problemi yasiyorsan, içinde en küçük bir teredüt bile varsa, bu bence dügünü en azindan ertelemeye bile yetiyor. Yani dügün, balay, ev bunlar aslinda kolay seyler, evliligin kendisi asil zor seydir. Sonuçta evlendigin gün o kisi ile bir OMUR BOYU beraber olmayi yemin ediyorsun. Bu kolay bir söz/yemin degildirki.

Bu arada sizin örnekteki erkek bana 16 yasindaki ergen bir çoçugu çagiristiriyor. Yani olgun bir erkek, evlilik yollunda olan bir erkek gidip gizli facebooklar yaratmaz sirf geyik muhabeti için. Ki bu tur muabetler olsa bile rahatça kendi facebookundada yapabilir. Sadece 1 tane gizli hesapta yok, kaç tane var. Yani anliyacaginiz, adam is çeviriyor. Ve önemlisi gizli tutuyor.

Daha öncede vurguladigim gibi (ki bu nokta için hiçbirsey söylemediniz) adamin davraniside önemli. Bu ortaya çikiyor ve nisanlisini hiç teselli bile etmiyor. Insan en azindan teselli amaci olarak sifre verir, ne bilim tekrar güven vermeye çalisir. Adam üstüne üstülük konu sahibini suçluyor resmen "sana ne" tavriyla.

Yani burdaki sorun birysel olarak davranip, davranmak degil. Önemli konularda dürüst olmamak, karsindakine güven vermemek.

Sen haklisn canim tamam
Ya sabırrrr (Allah aşkına bana kinayeli kinayesiz bir daha yazma.Bak Allah aşkına diyorum.Senin doğruların sana.

Senin düşüncelerine aynen ben de katılıyorum.Hemfikiriz dediklerin doğru.

Ama Ben tekrar vurguluyorum.EĞER DAHA ÖNCEDEN GÜVEN SARSAN HAREKETLERİ OLMADIYSA oturulup konuşulabilir.Bunu en iyi konu sahibi bilir ve zaten ayrılmış.
He bu arada emin ol 16 yaşındaki ergenlerden daha ergen beyinlere sahip30 lu 40 lı yaşlarda erkekler var.Nişanlısını tesellisi şu su bu su ayrı bir konu.Ben genel birşey söyledim.ADAMI SAVUNMUYORUM.Ve bu konu hakkında daha da yazmak istemiyorum lütfen.Başkaları alıyor yorumumu alıntılıyor üslup o biçim.Cevap verincede tamam sen haklısın kinayesi yapıyor.Ya rakadaş konu açılmış yorumumuzu yaptık.Bak sen sana uymayan şeyi alıntılayıp üslubunca söylemişsin bana bende üslubunca cevabımı vermişim.Ama insanlarda bir ders verme,hesap sorma eğilimi var anlamıyorum.Neyse canım hoşçakal

Çok sevilen,erkeğini peşinden koşturan ama bir o kadar da gururlu bir kadın şunları yapar mı?

1-defalardır aldatıldığını bile bile aynı adama hep güvenir mi?
2-erkeğin kendisini aldattığı diğer kadına aradan çekil diye dişini gösterir mi?
3-hiçbir beklentisi olmadan yıllardır aynı adamla sadece sexe dayalı bir ilişki yaşar mı?
4-facede twitte hep bunalım,hep istenmemişlik üzerine,karşılıksız aşklara dair paylaşımlarda bulunur mu?
5-herkese açık paylaşımlarında en güzel en photosoplu resimlerini koyar mı?
6-Bu adam bu kadını gercekten seviyor mudur?sevmiyorsa neden vazgecmiyordur?
teşekkürler şimdiden hepinize

Senin yazini okuduktan sonra ertesi gun aynisi basima geldi ve seni simdi cok daha iyi anladim yok diye bildigim hesaplar cikti ortaya ve sordugumda inkar etti yemin etti. Yalan! Ne yapilir cok zor aldatmaya dair hicbirsey yakalamadim suan konusuyorum tekrar birdaha olmayacagini soyledi sans istedi verdm ama kalbim hala cok kirik. Nedeni ise oylesineymis oylesine birsey icin yasamisim bunlari! Inanmak guvenmek olmuyor surekli sorguluyorum boyle nereye kadar gideceginide bilmiyorum.

tabiki insanların özeli olmalı ama gizlisi saklısı olmamalı. işler çevirmemeli. Mesela facebook, mail gibi adreslerini bilmeli ama kendi hesapların gibi girip mesajlarını okumamalısın. Özel olan budur. sen şifre vs isteseydin bu benim özelim diyebilirdi. Ama gizli hesaplar ne demek. Güven sarsıcı şeyler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…