sevdiğim adamla ağlayarak ayrıldık. Ailem evliliğimize karşı çıkar mı

prenses021

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2019
42
7
16
ailem çok baskıcı olduğu için hiç bir şekilde erkeklerle konuşmama izin vermezler ilk kez üniversitede birini sevdim ilk olarak babam bizi okuldan çıktığımızda yürürken gördü.normal arkadaşım dedim geçiştirdim. 1 yıl sonra sevgilimin bana hazırladığı bir defter vardı fotoğraflarımızın konuşmalarımızın olduğu bu defteri annem gördü ve her şeyi anlatmak zorunda kaldım.karşı geldi tabi ki de güveni falan kalmadı herhalde. ben de arkadaş kalacağımızı söyledim.korka korka devam ettiriyorduk ta ki 2 hafta öncesine kadar. sevdiğim adamla karşılıklı otururken babam birden bulunduğumuz mekana geldi. korkup kaçtım falan ikimize de baskı yaptı bi şey var mı aranızda diye. yok normal arkadaşız dedik.sonra bana bu 2. görüşüm dedi 3. olursa ikiniz içinde iyi olmaz dedi. biz de mecburen kötü bi olay yaşanmaması için sevdiğim adamla konuşamama kararı aldık ama ikimiz de son görüşmemizde ağlaya ağlaya ayrıldık. ailem şu an onu tanımıyor gerçekten çok düzgün bi insan ve biz çok iyi anlaşıyorduk. acaba şimdi konuşmasak bi kaç yıl sonra bu konuyu onlara açsak bu yaşananlardan dolayı karşı mı çıkarlar? ya da umutla bekliyeyim mi bilmiyorum bu şekilde canım çok yanıyor zaten 11 gündür konuşmuyoruz. ne yapayım yardım edin

Evlilik düşünüyorsanız bi zaman sonra söyleyin bence ben öyle yapardım

Yaşlar kaç? Reşitseniz düzgünce konuşun anlatın ne olurdu ki yani kimse kimseyi sevemez mi?

Evet evlenmeyi düşünüyorduk. ama bu olanlardan sonra ailem karşı çıkmaz mı

Siz kararlı olursanız neden olmasın ailen bence sevgili olaylarına karşı :.. zamanla olur gibime geldi

Aynı konuyu açmıştın canım. Her şey olacağına varır henüz küçük görüyorlar seni işini gücünü eline al baskı azalır büyük ihtimal.

Siz kararlı olursanız neden olmasın ailen bence sevgili olaylarına karşı :.. zamanla olur gibime geldi ☺
evet sevgili olaylarına karşılar ama annem sevgili olduğumuzu biliyordu babam da iki kez yan yana gördü. okul bitince söylesek babam demez mi demek o zamanlardan vardı bi şeyler diye sonra annem demez mi demek bize görüşmüyoruz diyipte görüştünüz diye

Aynı konuyu açmıştın canım. Her şey olacağına varır henüz küçük görüyorlar seni işini gücünü eline al baskı azalır büyük ihtimal.
evet cevap alamayınca tekrar açtım.ikimiz de zaten derslerimize önem veriyorduk işimiz için çalışıyorduk. biz de zaten işimiz olduktan sonra olsun istiyoruz ama bu olanlardan sonra ailem olumlu bakar mı sizce

Ailesini alıp söz kesin, söz yüzüğü takılsın
En azından resmileşir, aileler birbirini tanır, sende baskıya maruz kalmazsın, şuan en iyi çözüm bu gözüküyor malum katı kurallı aileler var, olabilir diyorum

şu an söz için çok erken ve bu imkansız yani. ama bi kaç yıl sonra aileme açsak ne derler o zamanlardan beraberdiniz diyip karşı çıkmazlar mı

Bana konuşmuyor olmanız anlamsız geldi.Iliskinizde bir probleminiz yoksa sadece babaniz yakaladi diye konusmamak mantiksiz .Telefonunuzu mu karistiriyor babaniz ? Gizlice gorusmeye devam edebilirsiniz .Ayrica evet evlenme karari aldiginizda aileniz onu tanıyıp onaylayabilir .

Gun olaa hayrola,okul bitsin is guc sahibi olun sonra allahin emriyle isterlerse neden karsi ciksinki aileniz.

[/QUOTE]
şu an söz için çok erken ve bu imkansız yani. ama bi kaç yıl sonra aileme açsak ne derler o zamanlardan beraberdiniz diyip karşı çıkmazlar mı
Hayır, arkadaşdık o zaman dersin

annem sevgili olduğumuzu biliyordu.babam iki kez normal arkadaş olarak gördü buna rağmen 3. olursa çok kötü olur dedi. asla konuşmayacaksın dedi. yakalanırsak diye konuşmuyoruz biz de ama 11 gün oldu çok zor. bi kaç yıl sonra ailemin onay vereceğini bilsem üzülmem. ama bu olanlardan sonra ailem demez mi siz demek o zamanlardan beri görüşüyordunuz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…