- 22 Eylül 2019
- 42
- 7
- 16
- Konu Sahibi prenses021
-
biz de zaten okul bitsin işimizi elimize alalım sonra olsun istiyoruz ama ailem o zaman karşı çıkmaz mı sizceGun olaa hayrola,okul bitsin is guc sahibi olun sonra allahin emriyle isterlerse neden karsi ciksinki aileniz.
Bu kadar korkuyorsan ne diye sevgili oldunannem sevgili olduğumuzu biliyordu.babam iki kez normal arkadaş olarak gördü buna rağmen 3. olursa çok kötü olur dedi. asla konuşmayacaksın dedi. yakalanırsak diye konuşmuyoruz biz de ama 11 gün oldu çok zor. bi kaç yıl sonra ailemin onay vereceğini bilsem üzülmem. ama bu olanlardan sonra ailem demez mi siz demek o zamanlardan beri görüşüyordunuz diye
Gizlice temkinli yazisabilirsin. Dışarda buluşmazsın veya babanın göremeyeceği uzak bir yerde bulusursun . Demez aileni karşına al konus o gün geldiğinde . Tanıyın sevmez onaylamazsanız saygım sonsuz dersin.Sonucta şuan evlilik cağında değilsin okuyorsun ailen bu sebeple de istemiyor olabilir. Çocuğu ciddi de bulmuyor olabilir.Ama sen bi kaç sene sonrayı şimdiden düşünme derim o çözülürde bakalım ayrılacak mısınız ,iliskiniz devam edecek mi .annem sevgili olduğumuzu biliyordu.babam iki kez normal arkadaş olarak gördü buna rağmen 3. olursa çok kötü olur dedi. asla konuşmayacaksın dedi. yakalanırsak diye konuşmuyoruz biz de ama 11 gün oldu çok zor. bi kaç yıl sonra ailemin onay vereceğini bilsem üzülmem. ama bu olanlardan sonra ailem demez mi siz demek o zamanlardan beri görüşüyordunuz diye
zamanla tanıdım zamanla sevdim o korkunun sonucu çok kötü oldu zaten annem defteri görünce korkudan düşmüş bayılmışım cesur ol demekle olmuyor ne yazık kiBu kadar korkuyorsan ne diye sevgili oldun
Madem sevgili oldun, o zaman cesur olacaksın,
Gizlice temkinli yazisabilirsin. Dışarda buluşmazsın veya babanın göremeyeceği uzak bir yerde bulusursun . Demez aileni karşına al konus o gün geldiğinde . Tanıyın sevmez onaylamazsanız saygım sonsuz dersin.Sonucta şuan evlilik cağında değilsin okuyorsun ailen bu sebeple de istemiyor olabilir. Çocuğu ciddi de bulmuyor olabilir.Ama sen bi kaç sene sonrayı şimdiden düşünme derim o çözülürde bakalım ayrılacak mısınız ,iliskiniz devam edecek mi .
[/QUOT
zamanla tanıdım zamanla sevdim o korkunun sonucu çok kötü oldu zaten annem defteri görünce korkudan düşmüş bayılmışım cesur ol demekle olmuyor ne yazık kiGizlice temkinli yazisabilirsin. Dışarda buluşmazsın veya babanın göremeyeceği uzak bir yerde bulusursun . Demez aileni karşına al konus o gün geldiğinde . Tanıyın sevmez onaylamazsanız saygım sonsuz dersin.Sonucta şuan evlilik cağında değilsin okuyorsun ailen bu sebeple de istemiyor olabilir. Çocuğu ciddi de bulmuyor olabilir.Ama sen bi kaç sene sonrayı şimdiden düşünme derim o çözülürde bakalım ayrılacak mısınız ,iliskiniz devam edecek mi .
bilmiyorum bu şekilde konuşmadan çok zor.Gizlice temkinli yazisabilirsin. Dışarda buluşmazsın veya babanın göremeyeceği uzak bir yerde bulusursun . Demez aileni karşına al konus o gün geldiğinde . Tanıyın sevmez onaylamazsanız saygım sonsuz dersin.Sonucta şuan evlilik cağında değilsin okuyorsun ailen bu sebeple de istemiyor olabilir. Çocuğu ciddi de bulmuyor olabilir.Ama sen bi kaç sene sonrayı şimdiden düşünme derim o çözülürde bakalım ayrılacak mısınız ,iliskiniz devam edecek mi .
11 gündür konuşmuyoruz zaten. bu kararı aldık biz ama bu olanlardan sonra ailem ne düşünür ben beklerim yıllarca ama ailem karşı çıkar mı o zaman daBence ayrıl ailenin baskısı var işte daha neye sebep sürdürüyorsun ki o şekilde ilişki mi yürür yıllar sonrasını düşünerek zaten bu kafayla sağlıklı ilişki ne yaşqrsın ne yaşatırsın devam et okuluna göm kalbine yapacak birşey yok şimdi sana her varsayım yazıldı hepsine birşey söylendi hepsine karşı çıktı yok kolay değil yok öyle olmuyor malesef yok olursq öyle yok böyle bence verilecek tüm cevapları aldın
yorumunuz için sağ olun ama birbirimize o kadar destektik o kadar birdik ki zor oluyor işte.yine de yaşayıp görüyoruz işteValla bilmiyorum bacım gaybı yalnızca Allah bilir yaşa ve gör bence ama muhtemel yıllarca bekleteceğin bir ilişki süreci olmayacak acı ama gerçek kendini bu şekilde şartlandırma akışına bırak herşeyi şimdiden oturup iki yıl sonra ailem ne der die düşünüp hesap kitap yaparsan kuvvetle muhtemel okulunu bitiremez ve psikolojik olarak da evlilik yaşına geldiğinde sağlıklı bir birey olamazsın
Çok teşekkür ediyorum.Ben zaten öncelikli olarak ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum.Ama evlilikte eninde sonunda olacak bi şey bu zamanda düzgün insan da biraz zor bulunuyor ben sadece sevdiğim güvendiğim insanla nasip olursa zamanı gelince hayatımı birleştirmek istiyorum.Düşüncelerim bu sebepten umarım her şey güzel olur.Siz de neler yaşadınız bilmiyorum ama umarım sizin için de her şey yoluna girer ve güzel olurBir abla tavsiyesi olarak algıla senin yalında ben anne oldum onun için asla bir an bile pişman olmadım ama insan o yaşlarda bazı şeyleri idrak edemiyorum ve şuna İnan eğer şimdi dağıtırsan çok ağır duvara toslar ve yıllarca acısını çekersin bak ben 28yaşındayım ve hala toparlanmak için can çekişiyorum çok dikkatli ol hayatını eline al kendin için yaşa sen kadınsın yaparsın sağlam bas yere
eninde sonunda evleneceksiniz yani sonucta.sartlar olgunlasinca bunu sevdiginiz adamla yapsaniz bence kizmazlar diye dusunuyorumbiz de zaten okul bitsin işimizi elimize alalım sonra olsun istiyoruz ama ailem o zaman karşı çıkmaz mı sizce
Konusmamamniza grek yok bence . Iletisimsizlik bitirir sizi asılbilmiyorum bu şekilde konuşmadan çok zor.
11 gündür konuşmuyoruz zaten. bu kararı aldık biz ama bu olanlardan sonra ailem ne düşünür ben beklerim yıllarca ama ailem karşı çıkar mı o zaman da
Nişanlı takilirsiniz bı sure gerçekten seviyorsaniz birbirinizi konuşun ailelerle yaşınız da çok genç ama, olsun hayırlısıben 19 yaşındayım o da 21 yaşında. benim ailem çok baskıcı kesinlikle bu tarz şeylere karşılar.hemen evlenme meraklısı mısın gibi bi muamele yaptılar
İnşallah karşı çıkmazlar sonuçta tanımıyorlar kişiliğini bilmiyorlareninde sonunda evleneceksiniz yani sonucta.sartlar olgunlasinca bunu sevdiginiz adamla yapsaniz bence kizmazlar diye dusunuyorum
aileme yakalanma durumu olursa biteriz diye düşündük ama bilmiyorumKonusmamamniza grek yok bence . Iletisimsizlik bitirir sizi asıl
işte nişan için çok erken ikimizde işimizi elimize alalım sonra olsun istiyorum. Ama gerçekten olsun.ikimizin de işi olduktan sonra niye engel olsunlar ki biz birbirimizi tanıdık sevdik. zaten canım yanıyor böyle o da üzüldü ben de bilmiyorum ne olacak böyleNişanlı takilirsiniz bı sure gerçekten seviyorsaniz birbirinizi konuşun ailelerle yaşınız da çok genç ama, olsun hayırlısı
evet şu an ülkenin durumu da iyi değil o da memleketine gitti zaten ama konuşmama kararı aldık işte 11 gündür konuşmuyoruz böyle de canım yanıyorSu an durumlar iyi degil zaten. 3 ay kapali ülke ve bu daha en iyi senaryo. Allah büyüktür mevla kerimdir. Sonrasinda agirdan alin biraz. İşe başlayincaya kadar idare edin sonrasi nasip
Sevdiginle ya gizli devam edeceksin yada Nisan söz neyse yapıp rahat edeceksiniz ailenizde genci ailesini araştıracak sizin için uygun mu diye ,benimde kızım var gelse seviyoruz evlenecez dese izin verirdim size onerdigimi yapardim gerçekten ileriye dönük çok srviyorsaniz birbirinizi bırakmayın Rabbim hayırlısını versinişte nişan için çok erken ikimizde işimizi elimize alalım sonra olsun istiyorum. Ama gerçekten olsun.ikimizin de işi olduktan sonra niye engel olsunlar ki biz birbirimizi tanıdık sevdik. zaten canım yanıyor böyle o da üzüldü ben de bilmiyorum ne olacak böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?