sevdiğim adamla ağlayarak ayrıldık. Ailem evliliğimize karşı çıkar mı

İnşallah hayırlısı odur . Rabbim görüyor her şeyi. Ben aileme karşı da rahat hissetmiyordum ki bana çok güvenmelerine rağmen güvenlerini kırdım sanırım. ama Rabbimden isteğim inşallah benim için hayırlısı odur ve nasip olur.Sevdiğim adamın duasıysam inşallah nasip olur

Guvenleri niye kırılsın ki belli bı seviyede herseyine dikkat ederek sevdigiyle evlenmek herkesin hakkı mutlu olun inşallah

Guvenleri niye kırılsın ki belli bı seviyede herseyine dikkat ederek sevdigiyle evlenmek herkesin hakkı mutlu olun inşallah
çünkü onların kızı hiçbir erkekle konuşmayan ders saati okula gidip ders çıkışında hemen eve gelen arkadaşları okulda kütüphane de ders çalışabiliyoken kızları evde çalışan başkaları gibi çıkıp gezemeyen bi kız olsun istiyorlar ki o şekilde yönetiyorlar zaten.Annem de defteri falan görünce öğrendi işte her şeyi o yüzden hayal kırıklığı olmuştur diye düşünüyorum. inşallah her şey yoluna girer

çünkü onların kızı hiçbir erkekle konuşmayan ders saati okula gidip ders çıkışında hemen eve gelen arkadaşları okulda kütüphane de çalışabiliyoken kızları evde çalışan başkaları gibi çıkıp gezemeyen bi kız ki zaten bu şekilde yönetiyorlar. annem defteri görünce her şeyi öğrendi bu yüzden güveni kalmamıştır diye düşünüyorum. inşallah her şey yoluna girer.

Aynı şeyi 15te yaşadım bayağı gencmisim düşününce. Ayrıldık, 3 sene sonra geri geldi ama biz değişmiştik. Büyümüştük, dünya görüşlerimiz değişmişti, olmadı. Yani demem o ki bazen şer gördüğümüz şeyler hayır olabilir. Biz ayrı şehirlerde olduğumuz için sanırım çok da ağır gelmedi ya da ağır geldi bilmiyorum inan hatırlamıyorum
Çok üzülsem hatırlardım galiba.

Her neyse sizin en yakın zamanda evlenme gibi bir planınız varsa -cunku muhtemelen aileniz evlenmden olmaz'cı- birlikte kalmaya devam edin, belki bir nişan yaparsınız aileler arasında. Niyetinizin ciddi olduğunu belli edersiniz. Ama eğer en yakın zamanda evlenemeyiz diyorsanız şimdilik beklemede kalın iletişimi minimuma indirin.

4 yıl sonra falan evlilik olur diye düşünüyorduk. Ama bu olanlardan sonra nasıl olur bilmiyorum zaten 13 gündür konuşmuyoruz

Bu aileler krndini ne sanıyor ya. Normal erkek arkadaşımla bile selamlasamam yolda öyle bir baskici aileye sahibim. Sehir disina ünite gittim kaçtım resmen ve hayatimin en güzel 4 yiliydi. İmkaniniz varsa sehir disinda üniye gidin. Evlenin ya da evlenmeyin kimse sizin hayatiniza karışamaz. Hakkı yok. Seviyorsaniz gizli fizli sürdürün

Derlerse desinler canım iş güç sahibi olunca dik durursun geçer gider hallolur bu kadar düşünmeyin ki anneniz bişey dememiş bile biliyor olduğu halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…