- 4 Ekim 2021
- 203
- 216
- 18
- 38
Sal gitsiiiiinnn..Hayır gelmez.Sürekli başka kızları ekliyor kendisi sosyal medya dan bi çok tanımadığı kıza istek gönderiyor hayatında biri varken başka kızları niye ekleme ihtiyacı duysun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sal gitsiiiiinnn..Hayır gelmez.Sürekli başka kızları ekliyor kendisi sosyal medya dan bi çok tanımadığı kıza istek gönderiyor hayatında biri varken başka kızları niye ekleme ihtiyacı duysun
Adam size hata yapmış yetmemiş, istemiyorum demiş,kızmış daha ne yapacak acaba.Acik kapi nerde ben göremedimKendisinin hatası yüzünden ayrıldık ama onu seviyorum yeniden olmak istiyorum yazma dedikçe yazdım aradım sordum dün beni aradı istemiyorum zorlama artık dedi sert bir dille konuştu ama hatalı olan oydu güzel birşey söylesemde kızıyor bağırıyor çağırıyor istemediği konusunda çok net soğudum senden olmaz artık diyor ama açık kapı bırakıyor gerçekten istemeyen heryerden engeller ama ona ulaşma fırsatı da veriyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun delirmek üzereyim?
Siz burda onun için konu açıp dert anlatırken o şimdi kızları stalklıyor.Bu konudan dolayı daha önce zaten tartışmıştık bunu bilmesine rağmen yeniden tartıştık böyle olacaksa bitsin dedim bu başladı bana kızmaya rahatsız olduğunu söyleseydin silerdim dedi söylememe ne gerek var hayatında biri varken başka kızları ekleyemezsn ayrıca daha önce zaten tartıştık bu konu üzerine düşünüp eklememesi gerekiyordu
Ciddımısın ?Senı engellemedı fıye acık kapı bıraktıgına ?Kendisinin hatası yüzünden ayrıldık ama onu seviyorum yeniden olmak istiyorum yazma dedikçe yazdım aradım sordum dün beni aradı istemiyorum zorlama artık dedi sert bir dille konuştu ama hatalı olan oydu güzel birşey söylesemde kızıyor bağırıyor çağırıyor istemediği konusunda çok net soğudum senden olmaz artık diyor ama açık kapı bırakıyor gerçekten istemeyen heryerden engeller ama ona ulaşma fırsatı da veriyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun delirmek üzereyim?
Delirmişsin zaten yeterince. Seninle sert konuşup istemiyorum diyen erkekle mutlu olacağını mı düşünüyorsun? Ki evlensen bile boşanacaksınız muhtemelen geleceğini bile bile yakmakta bu olsa gerek.Kendisinin hatası yüzünden ayrıldık ama onu seviyorum yeniden olmak istiyorum yazma dedikçe yazdım aradım sordum dün beni aradı istemiyorum zorlama artık dedi sert bir dille konuştu ama hatalı olan oydu güzel birşey söylesemde kızıyor bağırıyor çağırıyor istemediği konusunda çok net soğudum senden olmaz artık diyor ama açık kapı bırakıyor gerçekten istemeyen heryerden engeller ama ona ulaşma fırsatı da veriyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun delirmek üzereyim?
Bende o sandımDedim zorunlualan konu açtı
Buda yeni akim konu artık başlıkta
Oynamayın derken pardon? Ay o sizmiydiniz, tüh görüyomusunBenim yıllarımı çalmış bir adama ne yapmamı bekliyorsun kolayca bitirip atayım mı ne kadar basit geliyor size ya o zaman kimsenin hayatına girip duygularıyla oynamayın bizde böyle yapışıp hesap sormayalım!!
Bu da düpedüz sadakatsizlik, sanal aldatma…Bırakın gitsin yaSürekli başka kızları ekliyor kendisi sosyal medya dan bi çok tanımadığı kıza istek gönderiyor hayatında biri varken başka kızları niye ekleme ihtiyacı duysun
Demek ki hayatında biri yokSürekli başka kızları ekliyor kendisi sosyal medya dan bi çok tanımadığı kıza istek gönderiyor hayatında biri varken başka kızları niye ekleme ihtiyacı duysun
Bir de şu var iyi kötü bir birliktelik belki bir durum olacak iletişim kurulması gereken o yüzden de engellememistir karşı tarafBuna katılmıyorum. Yani adam kesinlikle hanımefendiyi istemiyor, o konuda size katılıyorum. Ama engellememeye anlam yüklenmemeli bence.
Tamam kimisi sizin dediğiniz amaçla engellemiyordur belki ama, şahsen ben beni taciz etmiyorsa hayatımdan çıkan insanları engellemiyorum. Çünkü umrumda olmuyorlar, aklıma gelmiyorlar. Bence çoğu insan da benim gibisir, öylece bırakıyordur
Sizin üzerinizden konu sahibine söylemiş oldum, engellememesinden umut bulmaya çalışmayın.
Bir de @Mune hanım konu bdv ye taşınsa daha çok üye yardımcı olur bence![]()
Zor gelecek biliyorum ancak biraz uzak durun, bunda da bir hayır vardır deyin, ki böyle deyince mutlaka bir hayır çıkıyor. Ben de eşimle evlenmeden hemen önce böyle bir sıkıntı yaşamıştım ancak üstüne gittim çok zorladım barışmak için ve binbir kavgayla evlendik. Ancak şuan çok pişmanım, keşke peşine düşmeseydim,binyıl bekar kalsaydım daevlenmeseydim diyorum, eski gunlerimdeki mutlu hallerimi arıyorum. Özet olarak Allah sizi birşeyden koruyordur zorlamayın derimKendisinin hatası yüzünden ayrıldık ama onu seviyorum yeniden olmak istiyorum yazma dedikçe yazdım aradım sordum dün beni aradı istemiyorum zorlama artık dedi sert bir dille konuştu ama hatalı olan oydu güzel birşey söylesemde kızıyor bağırıyor çağırıyor istemediği konusunda çok net soğudum senden olmaz artık diyor ama açık kapı bırakıyor gerçekten istemeyen heryerden engeller ama ona ulaşma fırsatı da veriyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun delirmek üzereyim?