kesinlikle sevdiğini söyle. ben de 15 ay asker bekledim asker psikolojisini iyi bilirim. aklında yoksan bile eğer aklında bi başkası yoksa orda seni düşünmesini sağlayabilir sevdiğini söylemen. belki çok güzel şeylere vesile olur kaybedecek bişeyin yok. aylarca orda olmayacak zaten. bence söyle ona sevdiğini...
kuzenimin ev arkadaşı yani abimle aynı evde kalıyolar arada hep beraber oturup sohbet ediyoruz ama ben cesaret edemiyorum tabi abimle aynı evde kalıyo olmalarıda etkili olabilir ve cuma günü doğum günü
bence gıdıp abıne soyluyecek halı yok oyle bı salaklık yapmaz ama ınternet ve telden soyleme canım amdem abınle aynı evdeler nolur nolmaz en ıyısı cesaretını toplayıp soyluyeceksın ,sevgılısı var mı gercı dogum gunuymus bellı olur sevgılısının olup olmadıgı
asker psikolojisi bambaşka birşey benim nişanlım daha 1 ay önce geldi 15 ay uzak kaldık((
çok ama çok zorlu bir sınavdı hamd olsun alnımızın akıyla atlattık
bana kalırsa sakın söyleme aranızda hiçbirşey yaşanmamış sana karşı birşeyler hissediyorsa eğer aklı burda kalır ve allak bullak olur zamana bırak derim yaşanmışlığınız yok aklı sen de kalırsa dar gelir oralar ona bence gelmesini bekle ....