sevdiğim benden soğuyor </3

yenieleman

iyi insan. iyi ki geldin..
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
1.185
362
323
:14: lütfen bana bir fikir verin ablalarım kardeşlerim..
size daha önce bahsetmiştim sevdiğim var antalyaya çalışmaya gidicek diye.gitti.. tam 2 ay oldu..
benimle evlenme yuva kurma hayalleri olan bu insan artık bana umut veremeyeceğini söylemeye başladı.. zaman zaman olan tartışmalarımızda telefonları yüzüme kapatmaya benden Soğuduğunu beni artık tanıyamadığını söylemeye başladı..
en sonunda yüzük tak sen gelemiyorsan bari ben gelip gideyim dedim.kendimi hazır hissetmiyorum diyordu ama şu 2 gündür git başkasıyla evlen yeter sus artık demeye başladı..
he bunlar arasıra yaptığı ama hafızama kazınan şeyler..
mesela sussam balım beni unuttumu diye msj çekiyor ( bazen o mesajı bile atmadığı oluyor)
msj atsam çok sıktığımı bunalttığımı yalnız kalmak istediğini söylüyor ( ama biraz konuşunca benimle,yanımda ol yeter diyor)
beni çok çok özlediğini,benimle uyumak istediğini söylüyor ama öyle bi an geliyor ki bundan sonra gelebileceğimi bile sanmıyorum oraya diyor ( iş nedeniyle )
ağlıyorum artık hayal kırıklığından.ağlama dayanamam diyor.eriyor hissediyorum ama dün ağladığımda apla açılırsın demeye başladı.
ve bana 1.5 aydır en çok kullandığı kelime (bunları düşünme,beni fazla düşünme,aynı konuları konuşmaktan sıkıldım,ailenin rızası olmadan yanıma gelmene gönlüm razı değil vs vs)
laf geldiği zaman hiçbirşeyi değil şuan seninle beni düşünüyorum diyor.ama başka bir laf geldiği zaman hiçbirşey düşünmüyorum.dışarı bile çıkamıyorum diyor..bazen diyorki bana öyle iyi davranıyorsunki öyle değer veriyorsunki altında eziliyorum,biliyorum senin gibisine bir daha asla raslayamam,beni senin gibi birdaha asla seven olmaz,sen bana çok değer veriyorsun ilgileniyorsun,benimle senin gibi ilgilenen hiç olmadı,gün gelir gidersem emin ol ki bu seni haketmediğimi düşündüğümden olacaktır dedi.bana bunları derken;
bugün dediki böyle yaparak soğutuyorsun kendinden,böyle gidersen olmaz,yapamam seninle dedi..buda benim için son nokta oldu..

biliyorum çok uzun oldu ama anlatsam anlatsam bitmez bu gibi örnekleri öyle biriktirdimki kafamda.bu gitgeller yoruyor beni artık.bu kıyaslamalarını onada söyledim.
bundan sonra sana birşey demeyeceğim her dediğimi diğer lafımla kıyaslıyorsun bazen umduğumuz şeyler olamayabiliyor dedi.nolur bana bir fikir verin.beni çok seven bu insan değişiyor ama benim değiştiğimi önesürüyor :14::18::43: DAYANAMIYORUM..

Son düzenleme:
Bence gelecği yok ilişkinizin. Sana sürekli olarak senden sıkıldığını, birlikte olamayacağınızı, hatta gidip başkasıyla evlenmeni söyleyen bir adamı nasıl hala sevebiliyorsun ki?

Bence gelecği yok ilişkinizin. Sana sürekli olarak senden sıkıldığını, birlikte olamayacağınızı, hatta gidip başkasıyla evlenmeni söyleyen bir adamı nasıl hala sevebiliyorsun ki?

başkasıyla evlenmek istiyorsam evlenmem gerektiğini 2 gündür söylemeye başladı.benden sıkıldığını şöyle açıklıyor.normalde kimseye hesap veren biri değiilmiş alışmaya çalıştığını söylüyor

Adam bitirmek istiyor.Seçtiği yol da direk söylemek yerine size durumu izah edecek başka kelimeler kullanıp bıktırmak.Bence bırakın geleceği yok ilişkinin.

bence duygusallıktan uzak, çok net bi konuşma yapmalısın. sesinde biterse mahvolurum vs tonu olursa işte o zaman bittin . ne kadar zamandır berabersiniz , sorunlarınızı nasıl aşarsınız normalde bilmiyorum ama herzamankınden daha farklı bi sen hissetmeli karşısında,, ki, o da kendine bi çeki düzen verip saygı mantık yediği bi halt varsa da pişmanlıkla konuşacaktır senile,, tabi tamamen kafasında bitirmediyse seni :SS

güzelim benden sana görmüş geçirmiş bir nasihat hiiçç biyerlerini kaldırma aramayı msjı kes bak nasıl antalyadan geliniyor.... yoksa sen yolcusun...

:14: lütfen bana bir fikir verin ablalarım kardeşlerim..
size daha önce bahsetmiştim sevdiğim var antalyaya çalışmaya gidicek diye.gitti.. tam 2 ay oldu..
benimle evlenme yuva kurma hayalleri olan bu insan artık bana umut veremeyeceğini söylemeye başladı.. zaman zaman olan tartışmalarımızda telefonları yüzüme kapatmaya benden Soğuduğunu beni artık tanıyamadığını söylemeye başladı..
en sonunda yüzük tak sen gelemiyorsan bari ben gelip gideyim dedim.kendimi hazır hissetmiyorum diyordu ama şu 2 gündür git başkasıyla evlen yeter sus artık demeye başladı..
he bunlar arasıra yaptığı ama hafızama kazınan şeyler..
mesela sussam balım beni unuttumu diye msj çekiyor ( bazen o mesajı bile atmadığı oluyor)
msj atsam çok sıktığımı bunalttığımı yalnız kalmak istediğini söylüyor ( ama biraz konuşunca benimle,yanımda ol yeter diyor)
beni çok çok özlediğini,benimle uyumak istediğini söylüyor ama öyle bi an geliyor ki bundan sonra gelebileceğimi bile sanmıyorum oraya diyor ( iş nedeniyle )
ağlıyorum artık hayal kırıklığından.ağlama dayanamam diyor.eriyor hissediyorum ama dün ağladığımda apla açılırsın demeye başladı.
ve bana 1.5 aydır en çok kullandığı kelime (bunları düşünme,beni fazla düşünme,aynı konuları konuşmaktan sıkıldım,ailenin rızası olmadan yanıma gelmene gönlüm razı değil vs vs)
laf geldiği zaman hiçbirşeyi değil şuan seninle beni düşünüyorum diyor.ama başka bir laf geldiği zaman hiçbirşey düşünmüyorum.dışarı bile çıkamıyorum diyor..bazen diyorki bana öyle iyi davranıyorsunki öyle değer veriyorsunki altında eziliyorum,biliyorum senin gibisine bir daha asla raslayamam,beni senin gibi birdaha asla seven olmaz,sen bana çok değer veriyorsun ilgileniyorsun,benimle senin gibi ilgilenen hiç olmadı,gün gelir gidersem emin ol ki bu seni haketmediğimi düşündüğümden olacaktır dedi.bana bunları derken;
bugün dediki böyle yaparak soğutuyorsun kendinden,böyle gidersen olmaz,yapamam seninle dedi..buda benim için son nokta oldu..

biliyorum çok uzun oldu ama anlatsam anlatsam bitmez bu gibi örnekleri öyle biriktirdimki kafamda.bu gitgeller yoruyor beni artık.bu kıyaslamalarını onada söyledim.
bundan sonra sana birşey demeyeceğim her dediğimi diğer lafımla kıyaslıyorsun bazen umduğumuz şeyler olamayabiliyor dedi.nolur bana bir fikir verin.beni çok seven bu insan değişiyor ama benim değiştiğimi önesürüyor :14::18::43: DAYANAMIYORUM..

Bende yeni ayrıldım canım bi anda soğuyup uzaklaşması gerçekten çok zor bir durum aynı şeyi yaşıyorum ama bi farkla bana öyle seyler söylemedi söylese hiç affetmezdim heralde... yoklugunu çok arıyorum biz annesi yüzünden ayrıldık ve bn annesine agır konustum oda bitti artık dedi çok üzülüyordum ta ki konuyu bu forumda açana kadar.... :) herşeye sıfırdan başlamayı öğrenicem artık hep üzülen taraf olmakdn bende cok sıkıldım ALLAH herşeyin hayırlısını verir canım ben artık böyle düşünüyorum yaşadıklarımız zor ama hayırlısı böyleymiş beni arama bitti defol hayatımdan dedi ama sinirle söylediğini düşünüyorum çünkü o bana öyle bişeyler söyleyemez ama sinirlede olsa söyledi işte bu saatden sonra bende atmıyorum atmamda gerçektn seviyorsa elbet döner zaten herkes için hayırlısı cnm üzülmekle bişey olmuyo eline bişey geçmiyo kendimden biliyorum

açıkçası kızlar bikaç ay öncesinde kadar ben de sizler gibiydim aramam etmem diye, ki hala da öyleyimdir ama bi fark var. gururunuza kişiliğinize söylenen bi laf olmadıgı sürece her konuyla ilgili konuşulması gerekir bence. bunu da okudugum bi yazıdan sonra iyice benimsedim ,, o yazıyı buldum sizin için ,, okuyun bence,, çok anlamlı..Hayatımı yeniden yaşayabilseydim eğer;
Hastayken yatağa girer dinlenirdim. Ben olmadığım zaman her şey
kötüye gidecek diye düşünmezdim..

Gül şeklindeki pembe mumu saklamaz yakardım..
... Daha az konuşur, ama daha çok dinlerdim..
Yerler kirlense, masa örtüm lekelense bile daha çok arkadaşımı akşam yemeğine davet ederdim..

Oturma odasında TV seyrederken, patlamış mısır yer. Yerler leke olacak diye korkmazdım.. Bana gençliğini anlatmaya çalışan dedeme daha çok vakit ayırırdım.. Kocamın sorumluluklarını daha çok paylaşırdım..

Saçım bozulmasın diye, arabanın camının açılmasını önlemezdim..

Eteğimin lekelenmesine aldırmadan çimlere otururdum..
TV seyrederken daha az, hayata bakarken daha çok ağlar ve gülerdim.. Ömür boyu garantilidir denilen hiçbir şeyi satın almazdım..

Hamileliğimin bir an önce sona erip, doğum yapmayı dilemek yerine, hamile olduğum her anın tadını çıkarır ve içimde bir canlı yaratmanın ne kadar harika olduğunu fark ederdim.. Bu o kadar nadir bir olay ki.. Mucize gibi bir şey..

Çocuklarım beni öpmek istediklerinde, asla "Önce git ellerini yüzünü yıka" demezdim.. Onlara daha çok "seni seviyorum", ondan da daha çok "özür dilerim" derdim..

Ama başka bir hayat verilseydi en çok yapacağım şey; her dakikasını değerlendirmek olurdu..

Dikkatle bak.. Gerçekten gör.. Yaşa.. Vazgeçme..
Küçük şeyler için şikayet etmekten vazgeç..
Bana benzemeyenler, benden daha çok şeye sahip olanlar ve kimin ne yaptığı beni ilgilendirmezdi..

Bunun yerine, ilişkilerimi güçlendirmeye çalışırdım..
Sahip olduğunuz ruhsal, fiziksel ve duygusal her şey için
şükredin..

Tek bir hayatınız var ve bir gün sona eriyor.. Umarım her gününüzü değerlendirirsiniz.."

Valla buna ben olsam aynen şunu derim kardeşim
"Hadi işin gücü rast gelsin , bekleme yapma ."
Herşey tamam daa , başkasıyla evlen de ne demek ? Seven adam asla demez bunu
Emin ol...

uzak durun bi süre dicem ama zaten farklı şehirlerdesiniz bide konuşmazsanız daha fazla soğur diye düşünüyorum. akışına bırak en iyisi herşey olacağına varır :)

Canım biraz sert olacak ama bu ilişki çooktan bitmiş... Artık kendini daha fazla küçültme adam açıkça bitirmiş,senin gibisini bulamam...vs. bunlar sadece vicdanını rahatlatmak için... :ssz:

Hatta dürüst olmak gerekirse bence o başkasını bulmuş veya Antalya'da kızlar,turistler falan takılıyor.... :ssz:

yapma gururunu ayaklar altına alma..Değmezmiş de yoluna git :ssz:

Evet gerçekçi olacağım sona yaklaşıyorsunuz.
Bu cümlelerle sevgilin seni hazırlıyor çok yıkılma diye..
Yavaş yavaş gidiyor, kendinden de soğutuyor ki kolay olsun..

Benzerini yaşadım, çok ağladım. Ağlaya ağlaya ayrıldım..
Dünyam başıma yıkıldı sanmıştım o gün.

Bir kaç ay sonra dedim ki ne salakmışım.
Anlamsızmış o gözyaşları böyleleri uğruna değmez.

Eşin değil, çocuklarının babası değil.
Kendini bu kadar unutup sevme.

Sakın ağlama.
Sevmek vazgeçmektir bazen. Olmuyorsa zorlama.
Bunlar çok acı cümleler mahkum değilsin bu aşka
Daha iyileri çok iyileri var emin ol.
Eksiğim ne diye düşün.
Ve artık üzülme onun için...
Kendine bu iyiliği yap.
Daha mutlu bir aşk yaşayabilirsin emin ol.
Kimse unutulmaz değil:34:

hep aynı hikaye bu cinslerin isimleri değişik sadece tutarsız net değil ne bu ya sen niye bi insanlar çıkıyorsun mutlu olmak için bende aynı şeyi tam 4 sene yaşadım ve oda antalyaya gitti sen iyisin ben sana çok fazlayım aynı laflar derhal ama derhal çıkart hayatından bunun adı hastalık sevgi felan değil yakında sana zaten daha mesafeli duracak adım gibi eminim bu kadar alçalma sen son ver ben son verdim şimdi gözümün içine bakan bir eşe sahibim buda sana çok iyi bir tecrübe olur uzak dur kesinlikle uzak... boşversene senin duyguların ilgin böyle tutarsız bir herif için asla boşa gitmemeli en fazla bir ayda unutursun ve gözün açılır hatanı anlarsın anacım neler var neler neyse ye iç keyfine bak mutlu ol :)

kendinize bu git-gel'leri layık görüyorsanız devam edin.. artık bu ilişkiden size ne köy olur ne de kasaba.. en güzel yıllarınız birilerinin keyfini bekleyerek geçmesin..

Adam bitirmiş bile. Sadece size anlatma kısmı kalmış. Direk söyleyemiyor. Daha fazla umut bağlama kendisine. Kafası artık başka yerde çünkü.

açıkçası kızlar bikaç ay öncesinde kadar ben de sizler gibiydim aramam etmem diye, ki hala da öyleyimdir ama bi fark var. gururunuza kişiliğinize söylenen bi laf olmadıgı sürece her konuyla ilgili konuşulması gerekir bence. bunu da okudugum bi yazıdan sonra iyice benimsedim ,, o yazıyı buldum sizin için ,, okuyun bence,, çok anlamlı..Hayatımı yeniden yaşayabilseydim eğer;
Hastayken yatağa girer dinlenirdim. Ben olmadığım zaman her şey
kötüye gidecek diye düşünmezdim..

Gül şeklindeki pembe mumu saklamaz yakardım..
... Daha az konuşur, ama daha çok dinlerdim..
Yerler kirlense, masa örtüm lekelense bile daha çok arkadaşımı akşam yemeğine davet ederdim..

Oturma odasında TV seyrederken, patlamış mısır yer. Yerler leke olacak diye korkmazdım.. Bana gençliğini anlatmaya çalışan dedeme daha çok vakit ayırırdım.. Kocamın sorumluluklarını daha çok paylaşırdım..

Saçım bozulmasın diye, arabanın camının açılmasını önlemezdim..

Eteğimin lekelenmesine aldırmadan çimlere otururdum..
TV seyrederken daha az, hayata bakarken daha çok ağlar ve gülerdim.. Ömür boyu garantilidir denilen hiçbir şeyi satın almazdım..

Hamileliğimin bir an önce sona erip, doğum yapmayı dilemek yerine, hamile olduğum her anın tadını çıkarır ve içimde bir canlı yaratmanın ne kadar harika olduğunu fark ederdim.. Bu o kadar nadir bir olay ki.. Mucize gibi bir şey..

Çocuklarım beni öpmek istediklerinde, asla "Önce git ellerini yüzünü yıka" demezdim.. Onlara daha çok "seni seviyorum", ondan da daha çok "özür dilerim" derdim..

Ama başka bir hayat verilseydi en çok yapacağım şey; her dakikasını değerlendirmek olurdu..

Dikkatle bak.. Gerçekten gör.. Yaşa.. Vazgeçme..
Küçük şeyler için şikayet etmekten vazgeç..
Bana benzemeyenler, benden daha çok şeye sahip olanlar ve kimin ne yaptığı beni ilgilendirmezdi..

Bunun yerine, ilişkilerimi güçlendirmeye çalışırdım..
Sahip olduğunuz ruhsal, fiziksel ve duygusal her şey için
şükredin..

Tek bir hayatınız var ve bir gün sona eriyor.. Umarım her gününüzü değerlendirirsiniz.."

bu yazi o kadr seyi anlatiyoki, bi kez bi kez daha okuyup ders almali insan.
gercekten icime isledi, bu dunyaya neden geldigimizi unutmamamizi sagladi.
cok tsk ederim canim, bi koseye not aldim harfi harfine.
boslukta oldugumda okuycam.

Burdaki konuları biraz incelersen geleceğinizi biraz daha net kestirebilirsin.
Adam sana değer veriyor evet ama iyi bir insan oldugun için olabilir, dürüstlüğün için olabilir, muhabbetini sevebilir,gözlerini sevebilir sonuçta senin değer verdiğin bir insan seni tamamen silip harcayamaz dimi amaaaa seninle bir ömür geçirmek istemiyor arkadaşım bu kadar net neden zorluyorsun dünyanın sonumu ilerledikçe gün geçtikçe hersey daha zor görmüomusun

bu yazi o kadr seyi anlatiyoki, bi kez bi kez daha okuyup ders almali insan.
gercekten icime isledi, bu dunyaya neden geldigimizi unutmamamizi sagladi.
cok tsk ederim canim, bi koseye not aldim harfi harfine.
boslukta oldugumda okuycam.

kesinlikle canım,,, o yüzden konu sahibi arkadaşımın da gurur stres yapmak yerine içinden geldiği gibi davranmasını ,, amacı ilşkisini kurtarmaksa denemesini,, ama en baştada kendi mutluluğunu kendi değerini herşeyin üzerinde tutmasını umarak ekledim yazıyı. bir kanser hastasının ölmeden önce yazdıgı bi yazı. kesinlikle hayatımızın ve dakikalarımızın kıymetini bilmeliyiz.

Adam sizden vazgeçmiş Anlatyalara gidince bir haller olmuş
Sana düşen artık gözlerini açmak
Hatta o senden ayrılmadan sen ondan ayrıl terkedilmeyi yediremiyor insan :ssz:

Back
X