- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
- 323
- Konu Sahibi yenieleman

size daha önce bahsetmiştim sevdiğim var antalyaya çalışmaya gidicek diye.gitti.. tam 2 ay oldu..
benimle evlenme yuva kurma hayalleri olan bu insan artık bana umut veremeyeceğini söylemeye başladı.. zaman zaman olan tartışmalarımızda telefonları yüzüme kapatmaya benden Soğuduğunu beni artık tanıyamadığını söylemeye başladı..
en sonunda yüzük tak sen gelemiyorsan bari ben gelip gideyim dedim.kendimi hazır hissetmiyorum diyordu ama şu 2 gündür git başkasıyla evlen yeter sus artık demeye başladı..
he bunlar arasıra yaptığı ama hafızama kazınan şeyler..
mesela sussam balım beni unuttumu diye msj çekiyor ( bazen o mesajı bile atmadığı oluyor)
msj atsam çok sıktığımı bunalttığımı yalnız kalmak istediğini söylüyor ( ama biraz konuşunca benimle,yanımda ol yeter diyor)
beni çok çok özlediğini,benimle uyumak istediğini söylüyor ama öyle bi an geliyor ki bundan sonra gelebileceğimi bile sanmıyorum oraya diyor ( iş nedeniyle )
ağlıyorum artık hayal kırıklığından.ağlama dayanamam diyor.eriyor hissediyorum ama dün ağladığımda apla açılırsın demeye başladı.
ve bana 1.5 aydır en çok kullandığı kelime (bunları düşünme,beni fazla düşünme,aynı konuları konuşmaktan sıkıldım,ailenin rızası olmadan yanıma gelmene gönlüm razı değil vs vs)
laf geldiği zaman hiçbirşeyi değil şuan seninle beni düşünüyorum diyor.ama başka bir laf geldiği zaman hiçbirşey düşünmüyorum.dışarı bile çıkamıyorum diyor..bazen diyorki bana öyle iyi davranıyorsunki öyle değer veriyorsunki altında eziliyorum,biliyorum senin gibisine bir daha asla raslayamam,beni senin gibi birdaha asla seven olmaz,sen bana çok değer veriyorsun ilgileniyorsun,benimle senin gibi ilgilenen hiç olmadı,gün gelir gidersem emin ol ki bu seni haketmediğimi düşündüğümden olacaktır dedi.bana bunları derken;
bugün dediki böyle yaparak soğutuyorsun kendinden,böyle gidersen olmaz,yapamam seninle dedi..buda benim için son nokta oldu..
biliyorum çok uzun oldu ama anlatsam anlatsam bitmez bu gibi örnekleri öyle biriktirdimki kafamda.bu gitgeller yoruyor beni artık.bu kıyaslamalarını onada söyledim.
bundan sonra sana birşey demeyeceğim her dediğimi diğer lafımla kıyaslıyorsun bazen umduğumuz şeyler olamayabiliyor dedi.nolur bana bir fikir verin.beni çok seven bu insan değişiyor ama benim değiştiğimi önesürüyor

Son düzenleme: