- 9 Ekim 2020
- 842
- 1.091
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
yaklaşık 2 ay önce başka bir platformda tanıştık ve konuşmaya başladık arkadaşçaydı fakat onu gerçekten çok seviyordum bana dc adresini falan da verdi.
Daha sonra geçen hafta ara verme gereği duyduğunu söyledi o günden sonra hiçbir yerde yok hiçbir hesapta aktif olmadı artık sağlığından endişe ediyorum
Erkekleri hiç tanımıyorsunuz anlaşılanDaha sonra geçen hafta ara verme gereği duyduğunu söyledi o günden sonra hiçbir yerde yok hiçbir hesapta aktif olmadı artık sağlığından endişe ediyorum
ne olur sen yorum yazma kocam yataktan atacakKarısı dogum yapmistir
O atmadan sen cıkne olur sen yorum yazma kocam yataktan atacak
gidecek yerim yok totom usurO atmadan sen cık
Ölmemiştir o ölü taklidi yapiyordur.yaklaşık 2 ay önce başka bir platformda tanıştık ve konuşmaya başladık arkadaşçaydı fakat onu gerçekten çok seviyordum bana dc adresini falan da verdi.
Daha sonra geçen hafta ara verme gereği duyduğunu söyledi o günden sonra hiçbir yerde yok hiçbir hesapta aktif olmadı artık sağlığından endişe ediyorum
Bebek falan sallıyodur bir ara yeniden cee-ee der.Öldü degildir o, öldü olsa duramazsin. O sadece yeni asklara yelken acmaca, zaten yasamakta oldugu iliskide hissettigi boslugun gectigini farketmece ya da sizden daha yakin hissetigi birini bulmaca gibi seceneklerden birini yasiyor su an. Bakin yasiyor diyorum; cunku ölmedi
Ha bu arada karisi dogum yapmistir ihtimaliBen benneyanginlargordum
Tabi kiBebek falan sallıyodur bir ara yeniden cee-ee der.
Hassas kalpler ıcın adeta cehennem.......Dünya saf kalpliler için yasanacak yer degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?