- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.943
- 598
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Hayir yani kim netten tanıştığı birinden haber alamayınca öldü diye düşünürkiHassas kalpler ıcın adeta cehennem.......
sen endişe ederken o ya yeni avlar peşinde ya da karısıyla bu kadar da saf olunmaz yahu başlığı görünce gerçek tanıdığın gerçek ölüm yaşadı sandımyaklaşık 2 ay önce başka bir platformda tanıştık ve konuşmaya başladık arkadaşçaydı fakat onu gerçekten çok seviyordum bana dc adresini falan da verdi.
Daha sonra geçen hafta ara verme gereği duyduğunu söyledi o günden sonra hiçbir yerde yok hiçbir hesapta aktif olmadı artık sağlığından endişe ediyorum
ayy sessli güldüm bunaHayir yani kim netten tanıştığı birinden haber alamayınca öldü diye düşünürki
Hayir yani kim netten tanıştığı birinden haber alamayınca öldü diye düşünürki
Artık bu sorunun cevabını biliyorsun....Hayir yani kim netten tanıştığı birinden haber alamayınca öldü diye düşünürki
Belki gercekten bir bey bile degildir☹kim sevdiğim bey diye hitap ederse o.
iş adresi anladım ben ama sevdiği bey daha iyi bilir tabidc adresi ne bu arada
Discord mus, mesajlaşma şeysi. Oyle yaziyor googlede.dc adresi ne bu arada
Discorddc adresi ne bu arada
Belki gercekten bir bey bile degildir☹
Vanessa kardesin yaşı küçükmüş bilemedimArtık bu sorunun cevabını biliyorsun....
Ben iş adresi falan sandım ya, olaylarla ilişkim bu kadarDiscord mus, mesajlaşma şeysi. Oyle yaziyor googlede.
Benimde olayla ılıskım googleye "Dc ne demek" yazmak. SjsksskakaBen iş adresi falan sandım ya, olaylarla ilişkim bu kadar
Eşi yakalayınca öldürmüştüryaklaşık 2 ay önce başka bir platformda tanıştık ve konuşmaya başladık arkadaşçaydı fakat onu gerçekten çok seviyordum bana dc adresini falan da verdi.
Daha sonra geçen hafta ara verme gereği duyduğunu söyledi o günden sonra hiçbir yerde yok hiçbir hesapta aktif olmadı artık sağlığından endişe ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?