- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Sanarsın e devlet şifresini vermişDiscord mus, mesajlaşma şeysi. Oyle yaziyor googlede.
Discord mus, mesajlaşma şeysi. Oyle yaziyor googlede.
Discord
Team speakin son yıllarda popüler ve yaygın olanı gibi
aynen ya bu kıza da acıdım şimdiSizi bu hayatta üzerler valla
Galiba nıckname ile uye olunuyor, telf nosu bile lazım degılmıs. Okudugumdan oyle anladım benSanarsın e devlet şifresini vermiş
Dil altı hapı alıp tansiyon aletiyle gezdiğimi caktırmak zorunda degıldın...
Güvenirlik desen varGaliba nıckname ile uye olunuyor, telf nosu bile lazım degılmıs. Okudugumdan oyle anladım ben
tamam işte tam evlierin kaçamak yeri instadan tanışaydın bari daha garanti olurduGaliba nıckname ile uye olunuyor, telf nosu bile lazım degılmıs. Okudugumdan oyle anladım ben
Geyik yapıyorsun di mi?yaklaşık 2 ay önce başka bir platformda tanıştık ve konuşmaya başladık arkadaşçaydı fakat onu gerçekten çok seviyordum bana dc adresini falan da verdi.
Daha sonra geçen hafta ara verme gereği duyduğunu söyledi o günden sonra hiçbir yerde yok hiçbir hesapta aktif olmadı artık sağlığından endişe ediyorum
Öldüğünü dusunmesı su asamada bana normal geldıGüvenirlik desen var
Bana yaşlı, yaşlı dediler döndüm baktım resmen bana söylediler
Ben yine kazanamamışım yaŞu forumda zekasına hayran kaldığım hatunlardan birkaçı:benneyanginlargordum Lexacommander Idrakyollariiltihabi KudrAlobar
ha bu arada konu sahibi, git de adamın mezarına iki su dök sevabına kız.
Galiba nıckname ile uye olunuyor, telf nosu bile lazım degılmıs. Okudugumdan oyle anladım ben
Eeeh yeter artık. Androitçilere gelmeyen emcileri sana yasaklıyorum.Öldü degildir o, öldü olsa duramazsin. O sadece yeni asklara yelken acmaca, zaten yasamakta oldugu iliskide hissettigi boslugun gectigini farketmece ya da sizden daha yakin hissetigi birini bulmaca gibi seceneklerden birini yasiyor su an. Bakin yasiyor diyorum; cunku ölmedi
Ha bu arada karisi dogum yapmistir ihtimaliBen benneyanginlargordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?