- 10 Nisan 2014
- 42.772
- 114.299
- 798
- Konu Sahibi VanessaRinki
kıytırık okulda okuyormuş 25 yaşında.iş güç yok asosyalmiş parası da yoktur.kim napsın bu adamı?Başka heyranları da vardır belki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıytırık okulda okuyormuş 25 yaşında.iş güç yok asosyalmiş parası da yoktur.kim napsın bu adamı?Başka heyranları da vardır belki![]()
Bu durumda Vanessa'ya sıkı sıkıya tutunması lazım.kıytırık okulda okuyormuş 25 yaşında.iş güç yok asosyalmiş parası da yoktur.kim napsın bu adamı?
kızlar ya kafede bile gittim en en ucuz şeyi sipraiş ettimBu durumda Vanessa'ya sıkı sıkıya tutunması lazım.
ee neden aramadığı ortaya çıktı şimdi.sen deli misin?hiç bir erkeğe yapılmaz bunlar o sana yapmalı jestler vs. o sana ısmarlamalı ilk buluşmadakızlar ya kafede bile gittim en en ucuz şeyi sipraiş ettim
hesabı da ben ödedim
o toplam 10 tl falan harcadı 9 saatte
hiç kıyamıyorum
ceketimi çantama koydum
tokamı ona hediye ettim
kek bile yaptım
hatta evine götürsün diye yolluk bile verdim
yapmadıüım şey kalmadı cidden
Üzme kendini, demek kıymet bilmiyorkızlar ya kafede bile gittim en en ucuz şeyi sipraiş ettim
hesabı da ben ödedim
hiç kıyamıyorum
ceketimi çantama koydum
tokamı ona hediye ettim
kek bile yaptım
anaçlığım arşa erdiee neden aramadığı ortaya çıktı şimdi.sen deli misin?hiç bir erkeğe yapılmaz bunlar o sana yapmalı jestler vs. o sana ısmarlamalı ilk buluşmada
bu ders olsun sana bir daha yapma.buluşmaya giyin süslen git kek falan yapma hesabı asla ödeme.bir de ilk görüştüğüm adam sensin sakın deme.havalara girerleranaçlığım arşa erdi
çocuğa resmen bebekmiş gibi ilgilendim
Sırtına alıp taşısaydın bi de hımbıl herifi malum evde anime izliye izliye iyice pas tutmuşturkızlar ya kafede bile gittim en en ucuz şeyi sipraiş ettim
hesabı da ben ödedim
hiç kıyamıyorum
ceketimi çantama koydum
tokamı ona hediye ettim
kek bile yaptım
vanessa yazmadın ne zamandır merak ettim.çocuk seni aradı mı?görüştünüz mü tekrardan?anaçlığım arşa erdi
çocuğa resmen bebekmiş gibi ilgilendim
Kadın gidip özelden falan sorsana ne hortlatıyon ha bire konlarını bu kızınvanessa yazmadın ne zamandır merak ettim.çocuk seni aradı mı?görüştünüz mü tekrardan?
seviyorum bu kızı.hayatı da acayip ilgimi çekiyorKadın gidip özelden falan sorsana ne hortlatıyon ha bire konlarını bu kızın![]()
E bu bildiğin sözlük erkeği.25
öğrenci ama kötü bir bölüm zaten açıktan okuyor
çalışmıyor da
akşama kadar anime ve hentaiizliyor
ama gerçekte kedi gibi bir şey
çok şaşkın ve çekingen
Taam git duvarına yaz o zaman. Biz sevmiyoruz belki alalaseviyorum bu kızı.hayatı da acayip ilgimi çekiyor![]()
Çok yanlış insana söyledin bunuE bu bildiğin sözlük erkeği.
Hani nadir bulunan bir şey olsa anlayacağım da. Çooook var yani. Bu olmadıysa sözlük ya da erkek forumlarına üye olun, bolca girdisi olan herhangi birine mesaj atıverin. Aynısını bulabileceğinize garanti veriyorum. Hatta daha beterini bile bulursunuz, o kadar diyeyim.
olmaz.o vanessa buraya gelecek ve yazacak durumu eninde sonunda.hatta bugün siteye girmişTaam git duvarına yaz o zaman. Biz sevmiyoruz belki alala![]()
Boşa ağlamasın diye, libidosunu tatmin edecek bir sürü hentai izleyen asosyal tip var yani.Çok yanlış insana söyledin bunu![]()
Tam içimden geçiyordu ya acaba ne yaptı diye, çok sağol beni konu arama zahmetinden kurtardınolmaz.o vanessa buraya gelecek ve yazacak durumu eninde sonunda.hatta bugün siteye girmiş