• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim bey galiba öldü

Boşa ağlamasın diye, libidosunu tatmin edecek bir sürü hentai izleyen asosyal tip var yani. :KK53:
Hayır bir de sabahtan akşama kadar pc başında, hentai izliyorsa d.tü düzleşmiştir onun. D.tsüz erkek hiç hoş değil bence. Göbek de bağlamıştır otura otura, d.tsüz ve göbekli erkek, hiç sevmem.
Şimdi gidip sözlüklerde ona buna aşık olacak :olamaz:

Şimdi gidip sözlüklerde ona buna aşık olacak :olamaz:
Ohh ne güzel!
Bol bol konu açar.
Restoran müdürü konusunda çoook eğlenmiştik. :D Kızartma kokulu gömleği içine çekmeli falan fantezileri vardı. :KK53:
Ben de sevdim bu kızı. Yazsın valla okuruz, hiç değilse eğlenceli, antipatik değil, sövmüyor, bu da bir şey. :KK53:

yaklaşık 2 ay önce başka bir platformda tanıştık ve konuşmaya başladık arkadaşçaydı fakat onu gerçekten çok seviyordum bana dc adresini falan da verdi.
Daha sonra geçen hafta ara verme gereği duyduğunu söyledi o günden sonra hiçbir yerde yok hiçbir hesapta aktif olmadı artık sağlığından endişe ediyorum
succulentaski succulentaski sorduğun kişi sanırım

Ohh ne güzel!
Bol bol konu açar.
Restoran müdürü konusunda çoook eğlenmiştik. :KK70: Kızartma kokulu gömleği içine çekmeli falan fantezileri vardı. :KK53:
Ben de sevdim bu kızı. Yazsın valla okuruz, hiç değilse eğlenceli, antipatik değil, sövmüyor, bu da bir şey. :KK53:
Sövmeme kriteri çok iyi ama :KK70:

Sonuç ölmüş mü evlenmiş mi?
Bence adam evlendi. Ölse taziye mesajı yazarlardi yorumlarda
o ölen zengin ve ünlü babası olandı.bedenen ölmedi ama ruhen öldü araya fastfood müdürü girdi ama sevgilisi vardı.ondan da bir şey çıkmadı.şimdi en son asosyal işsiz 25 yaşında bir adamla buluştu 9 saati birlikte geçirdiler omuzuna başını koydu tokasını hediye etti kek yaptı çocuğa ilk buluşmada.en son aramamıştı bir daha.işte onu merak ediyorum aradı mı diye :KK45:

o ölen zengin ve ünlü babası olandı.bedenen ölmedi ama ruhen öldü araya fastfood müdürü girdi ama sevgilisi vardı.ondan da bir şey çıkmadı.şimdi en son asosyal işsiz 25 yaşında bir adamla buluştu 9 saati birlikte geçirdiler omuzuna başını koydu tokasını hediye etti kek yaptı çocuğa ilk buluşmada.en son aramamıştı bir daha.işte onu merak ediyorum aradı mı diye :KK45:
Harika özet ya 😂

Back
X