• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim bey galiba öldü

o ölen zengin ve ünlü babası olandı.bedenen ölmedi ama ruhen öldü araya fastfood müdürü girdi ama sevgilisi vardı.ondan da bir şey çıkmadı.şimdi en son asosyal işsiz 25 yaşında bir adamla buluştu 9 saati birlikte geçirdiler omuzuna başını koydu tokasını hediye etti kek yaptı çocuğa ilk buluşmada.en son aramamıştı bir daha.işte onu merak ediyorum aradı mı diye :KK45:
Ne hayatlar var be 😄

yaklaşık 2 ay önce başka bir platformda tanıştık ve konuşmaya başladık arkadaşçaydı fakat onu gerçekten çok seviyordum bana dc adresini falan da verdi.
Daha sonra geçen hafta ara verme gereği duyduğunu söyledi o günden sonra hiçbir yerde yok hiçbir hesapta aktif olmadı artık sağlığından endişe ediyorum
Uzun zaman önce dc hesabımı sildim hemen hemen 1 aydır da diğer sosyal medyaları durdurdum :110:umarım benim de hayatımdan da endişe eden birileri vardır 😂🥲:kahve: zira ölmedim sürünüyorum

yaklaşık 2 ay önce başka bir platformda tanıştık ve konuşmaya başladık arkadaşçaydı fakat onu gerçekten çok seviyordum bana dc adresini falan da verdi.
Daha sonra geçen hafta ara verme gereği duyduğunu söyledi o günden sonra hiçbir yerde yok hiçbir hesapta aktif olmadı artık sağlığından endişe ediyorum
Bizde senin sagligindan endise etmistik sen haber etmedin gece 2 de kaş bıyık alirken hepimiz sana destek olmustuk ama demi😏

kızlar ya kafede bile gittim en en ucuz şeyi sipraiş ettim
hesabı da ben ödedim
o toplam 10 tl falan harcadı 9 saatte
hiç kıyamıyorum
ceketimi çantama koydum
tokamı ona hediye ettim
kek bile yaptım
hatta evine götürsün diye yolluk bile verdim
yapmadıüım şey kalmadı cidden
Çok aradin mi bacim bu adami. Asla fakir olmayi kucumsemiyorum. Ben de fakir olarak buyudum. Ama iş arkadaşlarim kafeye gidince karnim davul da çalsa açliktan ben muhtaç olmamak için gitmedim. Sadece gidiş geliş yol paramla işe gidip gelirdim. Maaşim da kredilere giderdi. Guzel şeyler giyimemezdim. Iş arkadaşlarimin helsi her haftasonu pahali aliş veriş yapan insanlar. Kimseye ezdirmedim kendimi bir kuruş bile almadim. Ama bu adam baya baya yaslanmiş sana. Daha universiteyi bitirmemişdim nerden nasil helal para kazanirim dusuncesindeydim. Evde çocuk hazirlardim bilgisayar ogretirdim. Eşim de universite yillarindan gecelere kadar çalişirdi. Kendisi doktor o zaman eczaci gibi çalişiyordu daha talebeydi. Yani anliyacagin bu adamdan ne köy olur ne kasaba. Senin yaptigin da fedakarlik gibi gelmesin. Yağli kapisin onun için. Kullaniyor. Iş bulsun çalişsin. Ne bu boyle. Koskoca adam

Ayy Allahım uzun zamandır denk gelmiyordum bu kızın konularına elimde kahve vardı başlığı okuyunca püskürttüm 🤣🤣

kızlar bu konuyu güncellemddim.
evet aradı çocuk
hatta cumartesi günü tekrar buluştuk.
şu an ilişkimiz iyi gibi
ama işsiz olması baya sıkıntılı
tüm gün yürüyoruz.
bir de sanırım hastalığı var.
çabuk yoruluyor ve biraz şaşkın bir tip
Adama aşık olma ilk ilişkinse tecrübe olur sana ama sakın bağlanma haaaa

kızlar bu konuyu güncellemddim.
evet aradı çocuk
hatta cumartesi günü tekrar buluştuk.
şu an ilişkimiz iyi gibi
ama işsiz olması baya sıkıntılı
tüm gün yürüyoruz.
bir de sanırım hastalığı var.
çabuk yoruluyor ve biraz şaşkın bir tip

Anlayamadım bu sevdiğin bey değil mi, zengin aile çocuğu olan? İyi bir okulda okuyor demiştin. Bu o değil mi, başka biri mi?

Anlayamadım bu sevdiğin bey değil mi, zengin aile çocuğu olan? İyi bir okulda okuyor demiştin. Bu o değil mi, başka biri mi?
Sen bayağı geride kalmışsın misss. O çocuk çoktann ortadan kayboldu zaten hiç buluşmamıştı. Sonra işe glrdi vanessa orda da sevgilisi olan müdürüne aşık oldu. Ordan da bir şey çıkmadı en son bu çocuğu buldu işte

Kesin evlidir🙈

anaçlığım tuttu bebekmiş gibi davrandım çocuğa demişsin. demek ki çocuğun bir anneye değil de sevgiliye ihtiyacı var,yoksa neden aramasın.

Back
X