• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim bey galiba öldü

kızlar bu konuyu güncellemddim.
evet aradı çocuk
hatta cumartesi günü tekrar buluştuk.
şu an ilişkimiz iyi gibi
ama işsiz olması baya sıkıntılı
tüm gün yürüyoruz.
bir de sanırım hastalığı var.
çabuk yoruluyor ve biraz şaşkın bir tip
Venessa napıcaksın asosyal hımbıl hentai sapığını. Nasıl işi olabilir ki sabahtan akşama pcnın karsında transa geçen adamın? dötü göbeğide salmıstır o. Dişini de fırçalamaz, koltuk altı da yumak gibidir:kusmuk:öpme onu öpme ıykkk

Venessa napıcaksın asosyal hımbıl hentai sapığını. Nasıl işi olabilir ki sabahtan akşama pcnın karsında transa geçen adamın? dötü göbeğide salmıstır o. Dişini de fırçalamaz, koltuk altı da yumak gibidir:kusmuk:öpme onu öpme ıykkk
Abovvvv yoruma bakkk. İyi ki şimdi kahvaltı yapmıyorummmmmm içim bir tuhaf oldu😀

cidden dişleri çok kötü durumda
onun dışında fena değil ama
onu kırmadan konuyu nasıl dişe getiririm bilmiyorum.

Daha iyisi yok mu yaf, boşver sen bu çocuğu bence. Hem hımbıl hem kötü dişli, sağlam dişli erkeklere yönel :)))

Diş bakımı yapmayan adam vücüduna hiç bakmaz vanessa. Emin ol 10 gunde bir duş alıyordur kurtlanmaya beş kala:kusmuk:kılı tüyü sırtlan tüyü gibidir:kusmuk:hele ayakları corapsız gezıyordur parmakları tüylü gıllı çamış ayağı gibi:kusmuk:ay bırak onu normal insan evladı cıkar elbet karsına ya

Diş bakımı yapmayan adam vücüduna hiç bakmaz vanessa. Emin ol 10 gunde bir duş alıyordur kurtlanmaya beş kala:kusmuk:kılı tüyü sırtlan tüyü gibidir:kusmuk:hele ayakları corapsız gezıyordur parmakları tüylü gıllı çamış ayağı gibi:kusmuk:ay bırak onu normal insan evladı cıkar elbet karsına ya

kabus gördürme garantili post bu ya :)

yaklaşık 2 ay önce başka bir platformda tanıştık ve konuşmaya başladık arkadaşçaydı fakat onu gerçekten çok seviyordum bana dc adresini falan da verdi.
Daha sonra geçen hafta ara verme gereği duyduğunu söyledi o günden sonra hiçbir yerde yok hiçbir hesapta aktif olmadı artık sağlığından endişe ediyorum
Ben de gerçekten trajik bir aşk hikayesi vardır diye tıkladım konuya. Kendini sanal aleme fazla kaptırmışsın. Muhtemelen normal hayatın akışına kapılmıştır, şu sıra çok yoğundur.

Back
X