• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim Çocuğa Rezil Oldum

Hoşlandığım çocukla normal arkadaş ortamında görüştük,dağıldık,arkasından o heyecanla en yakın arkadaşıma mesaj atmak istedim.
"yaa ben aşık oldum galiba,şimdiden özledim" diye!
gittim hoşlandığım çocuğa attım o_O:kızgın::eek:
Kendisi de aşıktı bana zaten biliyordum ama..

Sonrası evliyiz mutluyuz ;) :cool:

İlginiz için teşekkür ederim çocuk hoşlanmak gibi bir şeyden bahsetmedi ama yarın buluşacaklarmış heyecandan ölüyoruz :KK70:
Ayyy cok heyecanli nolur bizi haberdar etmeyi unutma cok merKlandim:))))
Yarin ne zman bulusacaklar? Arkadasiniz ne diyecek?
Cekirdegimi alip geliyom:cool:

Ve bu arada çok güldüm halinize tabii:halay::rolleyes::rolleyes:
Tatlı heyecanlar..
Seneler önce başıma geldiğinde gülmemiştim ama!
Telefonu parçalayacaktım neredeyse, pancar gibi oldum, ateşim 40lara çıktı sanki, oyy oyyy rezillikti:KK8:

Ve bu arada çok güldüm halinize tabii:halay::rolleyes::rolleyes:
Tatlı heyecanlar..
Seneler önce başıma geldiğinde gülmemiştim ama!
Telefonu parçalayacaktım neredeyse, pancar gibi oldum, ateşim 40lara çıktı sanki, oyy oyyy rezillikti:KK8:
Bende bi kere oyle bi mesaji babama gondermistim. Aman yarabbim sizin dediginiz gibi telefonun icine elimi sokup o mesaji oradan sokup almak istedim. Sonr aklima babamin telefonunun evde oldugu aklima geldi hemen kosup sildim. Sevincten Dua ederken hatip indiriyordum:KK71:

Bende bi kere oyle bi mesaji babama gondermistim. Aman yarabbim sizin dediginiz gibi telefonun icine elimi sokup o mesaji oradan sokup almak istedim. Sonr aklima babamin telefonunun evde oldugu aklima geldi hemen kosup sildim. Sevincten Dua ederken hatip indiriyordum:KK71:
:KK53::rolleyes::rolleyes:
O da vahim bir durum valla ama şanslıymışsınız.
Ben de o zaman 'o mesajı babama yollasaydım da ona yollamasaydım " diye ağladım resmen.
Çünküüü benim de babamın telefonu evde dururdu ve mesaj okumayı bilmezdi:KK71::rolleyes:
Keşke babama atsaydım :confused:

:KK53::rolleyes::rolleyes:
O da vahim bir durum valla ama şanslıymışsınız.
Ben de o zaman 'o mesajı babama yollasaydım da ona yollamasaydım " diye ağladım resmen.
Çünküüü benim de babamın telefonu evde dururdu ve mesaj okumayı bilmezdi:KK71::rolleyes:
Keşke babama atsaydım :confused:
Ahahhha:KK71::KK71:
Bu olay eminim bi cok insanin basina gelmistir
Mesaj nasildi?

bence çocuğun ilgisi yok..
soğuk konuşmalar olay üzerine sadece ? yazması vs tuhaf yani umrunda degil gibi.. insallah yanılıyorumdur

Ay çok kötü bi durum yaaa ay Allah dusmanimin başına vermesin bnce hiç bisey demesin unutursun yani
Valla du yanlisliklar yok mu ?
Insani rezil eden.
Bende yanlislikla watsabdan profile bakarken aramisim var ya elim ayagim titredi öldüm resmen..

"sana yanlışlıkla aşkımı itiraf ettim sanırım" desin aşglwçd ne kaybeder be amaan bi daha gelmez bak bu şans. Bu saatten sonra kıvıramaz zaten. Küçük duruma düşer kıvırmaya çalışırsa. Dürüst olsun çocuğun kalbini çalsın :D çocuk kıl kıl cevap verirse de boşversin zaten ondan adam olmaz

Merhaba bu başlıktaki olay benim değil fakat arkadaşımın başına geldi. Olaya bir çözüm bulamadık. Arkadaşıma Kadınlar kulubünde paylaşayım mı diye sordum oda tamam olur dedi. Çünkü biz iki akıllı olaya bir çözüm bulamadık belki aranızdan birinden çözüm gelir. Başlıyorum...

Arkadaşım ilk aşkını yaşıyor ben daha önce hiç aşık olmadım. Yani ikimiz de tecrübesiz insanlarız... Arkadaşım bugün snapchat'te takılırken hoşlandığı çocuğun fotoğrafını görüyor ve hemen ekran fotoğrafı alıyor. Tabi o sırada snapchat'te ekran görüntüsü alındığında karşı tarafa gittiğini hatırlayamıyor. Bu sonradan aklına geliyo ve hoşlandığı çocuğa yanlışlıkla ekran görüntüsü aldım.. Umarım yanlış anlamassın gibisinden mesaj atıyor çocukta tamam diyo... Bu ana kadar her şey normal şimdi geliyorum asıl olaya...

Bu olayı bana mesaj olarak atıyor fakat yanlışlıkla o çocuğa atıyor ve mesajı aynen kopyala yapıştır yapacağım:

Kanka ......'nın snapchat hikayesini ekran görüntüsü aldım ve o an karşı tarafa bunun gittiğini unuttum sonra ......'ya yanlışlıkla ekran görüntüsü aldım umarım yanlış anlamassın yazdım o da tamam yazdı ama cidden çok yakışıklı çıkmış Aşkım ya yerim

(.... Olan yerler de çocuğun ismi var)
Mesajın altına da fotoyu yolladı. Sonra aynı mesajı bana iletti ve knk bunu çocuğa yolladım yanlışlıkla dedi. Çocuk beş dk sonra...

"?" Mesajını yolladı ve evet sizce bu kızcağız ne yapsın ? Durum Cidde'n vahim....

Umarım anlata bilmişimdir mesajlarınızı acil bekliyoruz
Bence herseyi anlamistir oglan yalacak bisey yok.
Donusunboylemiolacakti Donusunboylemiolacakti konuya gel;)

Bence herseyi anlamistir oglan yalacak bisey yok.
Donusunboylemiolacakti Donusunboylemiolacakti konuya gel:KK66:
Bencede anlamistir arkadasi direk yerin yarilip dibine girsin yani ben olsam iyle yapardim :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bunun yanlis anlasilacak tarafi kalmamis hersey ayan bwyan ortadada kiz bu dedigi nedir sosyal medyadir ne bileyim teknolojik seylerdir hic anlamiyorum ama bu tarz seyler cok ergence geliyor bana:işsiz:

Bencede anlamistir arkadasi direk yerin yarilip dibine girsin yani ben olsam iyle yapardim :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bunun yanlis anlasilacak tarafi kalmamis hersey ayan bwyan ortadada kiz bu dedigi nedir sosyal medyadir ne bileyim teknolojik seylerdir hic anlamiyorum ama bu tarz seyler cok ergence geliyor bana:işsiz:
Vala okurken bende gulme krizine girdim ama konu sahibinin yerinde olmayi hic istemezdim:rolleyes:
Yarin bulusacaklqrmia sonucu merak ediyorum oglan bide ? Yapmis nedemek istion die:skandal:

Back
X