• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğim çocuk

birdustenibaret

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
19
0
6
İzmir
merhaba
benim sevdiğim bi çocuk var ve mayıs aylarında o da bana senden hoşlanıyorum falan demişti.
biz sevgili gibiydik ama adı yoktu
dün konuşcak bir şey bulamadığını söyledi bana, sıkılmış, vericek cevap bulamıyormuş, ne diyeceğini şaşırıyormuş.
çok moralim bozuk ve fark ettim ki ondan başka konuşabileceğim kimsem yokmuş. bi anda yalnız kaldım, çok mutluydum ama yıkıldım resmen, napabilirim başına böyle bir şey gelen varsa yardım edebilir mi?
:43:

Biliyor musun sende kendimi gördüm resmen.Birebir aynısını yaşadım hatta ara ara yaşıyorum da.

Öncelikle yapman gereken sen de mesaj atma canı isteyince o atsın.Hatta bazen sen de cevap yazma ya da geç yaz.Kendini biraz geri çek.
Biraz zaman geçmeli çünkü her gün her saat konuşulduğunda gerçekten konu tükeniyor.Biraz zaman geçmeli diyorum çünkü gün içinde farklı şeyler yaşanılacağı için anlatılacak,konuşulacak şeyler olur.
Ortak ilgi alanlarınız var mı? Kitap okuma,film izleme gibi. Okuduğunuz kitaptan ya da izlediğiniz filmler hakkında konuşabilirsiniz.Birbirinize film ya da kitap önerebilirsiniz.
Senin için bir tavsiyem daha var.Kendini çok kaptırma çünkü üzülen sen olursun.Her saat başı konuşmayı bekleme yoksa sen üzülürsün şimdi de mesaj atmadı gibisinden.Farklı şeylerle ilgilen onu düşünmemeye çalış.Arkadaşlarınla gez,kitap oku ya da ne bileyim yabancı dilini geliştir.Kendini meşgul et ki onu o kadar fazla düşünecek zaman bulama.
Bunlar benim önerilerim.Hepsini uygulayabiliyor muyum? Hayır,ama çoğunluğunu uygulamaya çalışıyorum... :37:

Tek sorunum çok sevmek ya.
O kadar değer veriyorum ki. Neler yaptım onun için.
Sadece bi kelime yazsa mutlu oluyorum.
Ama o sıkılmış oysa ben çok mutluydum konuşurken.
Yazamamayı çok düşündüm ama bu sefer de başka birini bulacak diye korkuyorum, yazdığım zaman da sıkılıyor.
Sürekli whatsappta açık mı diye bakıyorum, kafayı yicem galiba.
Ortak yönümüz çok fazla ama ilgisini çekmez bu saatten sonra.

Dediklerin çok doğru, kendimi kaptırdım bile sanırım.
Eskisi gibi olur muyuz bilmiyorum, ama çok istiyorum.

sizin verdiğiniz değeri vermemiş ne yazıkki ilişkinize isim bıle koyamamışsınız zaman geçirmekmiş belliki nıyetı şimdi başka bırını bulmuşsunuz ipleri çok bırakmışsınız şimdi unutmaktan başka yapılacak bişi yok

Çok uzun süreli bir şey değil bu kadar canınızı sıkmayın bence. Ve yalnız kaldım ondan başka kimsem yokmuş demişsiniz. Ondan önce kim vardı ??
Bence bunu bir düşünün bir erkeği hayatınızın bu kadar merkezine koymayın.. Çünkü sonu hüsran oluyor biliyorum ..

Seven insan ufacık bi sebepten konu bulur konuşur. Sıkıldım vs.olaylarına girmez.
Sıkıldıysa eğlendir gibi bi tavsiye veremicem. Sıkıldıysa postala diyorum, değer mi senden sıkılan biri için üzülmek? :19:

zamanla umursamycaksn emin ol seven insan hiç sıkılrmı yaa demekki sevmiyomuş canım degermi onu önemsemeye öenmseme umursama bak nasıl düşcek peşine yeterki zor ol oda bunu fark etsn kolay olanı kimse önemsmz kacan kovalnr ulasılmz olki degr bilesn neye ulsamzsk onun pesnden kosmuyomyz ulasnda vazgecmiyomuyz seven sevilmiyo vazgecene kadar emin ol...

İşte sorun da bu sanırım. Nasıl zor kız olabilirim ki, sevdiğimi belli ediyorum ister istemez. :/

o seni aramysa sormuyosa snde aynısını yapcan gördgn yokms gbi davrancan mutlu görncn öyle olmasn bile onu görnce öyle davrancan sensz de hayt cok güzl görntsü vercn sevglm bnden ayrldı 2 yıl boyunca herks bni gücsz bitms olark gördü onun göznde ble cok zavllydm cünkü sevgmi onsz olamycbgmı cok belli ediyodm bildgn yalvarydm yerlere yapısydm onun göznün önünde aglıyodm zırlıydm ama o dönp arkasna ble bakmıyodu bni hc görmydu ne zamnki vazgectm artk umrmda dglsn dedm hatmmi degstm 1 yıl boynca bna ulsamadı haytmı cizdm güçlü görndm ozamn bni geri kaznmk için bi sürü sey yaptı suan berbrz ve görsn ne desm o hc ezdrmyrm kendmi en ufak bşseyde biter yüzümü ble göremssn dyrm üstme titryo bu kezde bana yaptklrı aklma geşnce bn ondan soguyrm eskisi gbi olamyrm

o seni aramysa sormuyosa snde aynısını yapcan gördgn yokms gbi davrancan mutlu görncn öyle olmasn bile onu görnce öyle davrancan sensz de hayt cok güzl görntsü vercn sevglm bnden ayrldı 2 yıl boyunca herks bni gücsz bitms olark gördü onun göznde ble cok zavllydm cünkü sevgmi onsz olamycbgmı cok belli ediyodm bildgn yalvarydm yerlere yapısydm onun göznün önünde aglıyodm zırlıydm ama o dönp arkasna ble bakmıyodu bni hc görmydu ne zamnki vazgectm artk umrmda dglsn dedm hatmmi degstm 1 yıl boynca bna ulsamadı haytmı cizdm güçlü görndm ozamn bni geri kaznmk için bi sürü sey yaptı suan berbrz ve görsn ne desm o hc ezdrmyrm kendmi en ufak bşseyde biter yüzümü ble göremssn dyrm üstme titryo bu kezde bana yaptklrı aklma geşnce bn ondan soguyrm eskisi gbi olamyrm

Senin yaptığını yapabilsem çok iyi olucak ama hiç konuşmazsak her şey biticek araya mesafe girince yani :44:

Ya cocukta ayni seyi dusunuyorsa?

Bence onun ilgi alanlarina girmeliydiniz . Ona deger vermek yazdigi bir kelimeden mutlu olmak degil ki , bir noktadan sonra senin mutlulugun onu mutlu etmez . Bu saatten sonra cok emek vermeniz lazim ki yapay durmasin .

Sevdigi bi seylerle ilgilenin , kesin bilgisayar oynuyordur . Ordaki basarilarini anlatsin sizde ilgiyle dinleyin . Dinleyinde ne kadar salak olduklarini anlayin :) hemsiz muthis kiymetli olursunuz , hemde biraz sogursunuz . Ohhhh sonra pesinizde pervane :)

Ya cocukta ayni seyi dusunuyorsa?

Bence onun ilgi alanlarina girmeliydiniz . Ona deger vermek yazdigi bir kelimeden mutlu olmak degil ki , bir noktadan sonra senin mutlulugun onu mutlu etmez . Bu saatten sonra cok emek vermeniz lazim ki yapay durmasin .

Sevdigi bi seylerle ilgilenin , kesin bilgisayar oynuyordur . Ordaki basarilarini anlatsin sizde ilgiyle dinleyin . Dinleyinde ne kadar salak olduklarini anlayin :) hemsiz muthis kiymetli olursunuz , hemde biraz sogursunuz . Ohhhh sonra pesinizde pervane :)

Erkekler bizim kadar detaylı düşünmüyorlar çoğu zaman.
Ve erkeğim adım atması gerek, erkeğin konu bulması gerek. Sıkıldım konuşcak bişi bulamıyorum diyorsa bir erkek, konuşmak istemiyordur bu kadar net. Zaten konuşmak istese saçma bi nedenden bile konu bulup yazabilir.

Konu sahibi arkadaşa bu yüzden öyle yazdım, bırak zaten gerçekten ilgisi varsa gelicek ama gelmezse de hiç üzülme.
Sana çok değer verecek biri çıkacaktır elbet. Hayat birilerinin peşinden koşmak için çok kısa.

Erkekler bizim kadar detaylı düşünmüyorlar çoğu zaman.
Ve erkeğim adım atması gerek, erkeğin konu bulması gerek. Sıkıldım konuşcak bişi bulamıyorum diyorsa bir erkek, konuşmak istemiyordur bu kadar net. Zaten konuşmak istese saçma bi nedenden bile konu bulup yazabilir.

Konu sahibi arkadaşa bu yüzden öyle yazdım, bırak zaten gerçekten ilgisi varsa gelicek ama gelmezse de hiç üzülme.
Sana çok değer verecek biri çıkacaktır elbet. Hayat birilerinin peşinden koşmak için çok kısa.

Şimdi herşeyi onlar yapsın , ilk adımı onlar atsın muhabbet bulsun size baksın sizi sevsin saygı duysun düşünsün . Ondan sonra kadın erkek eşit kararlar ortak ve ilgi bir ömür olsun sevgi bir ömür olsun . Öle olmuyor işte .

Adam dağları delsin , siz emek vermeyin peşinizden koşsunlar . Bu bencillik sınırlarını aşmak . Benim erkek kardeşim böle birinin eline düşsün istemem hatta engellemek için elimden geleni yaparım .

Nitekim bu konuda hayırlı olmamış , adam sıkılmış ve sonuna kadar haklı .

Şimdi herşeyi onlar yapsın , ilk adımı onlar atsın muhabbet bulsun size baksın sizi sevsin saygı duysun düşünsün . Ondan sonra kadın erkek eşit kararlar ortak ve ilgi bir ömür olsun sevgi bir ömür olsun . Öle olmuyor işte .

Adam dağları delsin , siz emek vermeyin peşinizden koşsunlar . Bu bencillik sınırlarını aşmak . Benim erkek kardeşim böle birinin eline düşsün istemem hatta engellemek için elimden geleni yaparım .

Nitekim bu konuda hayırlı olmamış , adam sıkılmış ve sonuna kadar haklı .

Düşüncene saygı duyarım elbette.
Ama "hakeden" erkek için emek verilir. Böyle sıkılıp kaçana değil.
Elbette sevgi paylaşmak içindir, farklı yansıtmış olabilirim belki ama bu olaydaki erkeğin hakettiğini düşünmüyorum.

Back
X