sevdiğim erkeğe ben açıldım ama olumsuz

Bosuna uzulmeyin siz elinizden geleni yapmissiniz ama adamda iyiymis yoksa sizinle takilip birakabilirdi de durust davranmis

Beş ay sonra nişan davetiyesi gelmesin bunun da. Valla bu erkekler bir kadını beğenince böyle dürüst olmazlar, en iyi benim mutfakta aşçı yatakta jigalo diye başlarlar, adam kızdan hoşlanmıyor belli. Zorlamanın alemi yok.

Sürekli her gece ölmek için dua eden bir adam, 2 gunde bir içen adam, bence ilk anlattığın adamla arasında dağlar kadar fark var. Hiç bulaşma derim adam zaten istemiyor şansını zorlama şimdi seviyorum dersin ilerde belki lanet olsun nerden bulaştım dersin. Boşver akışına bırak illaki karşına doğru kişi çıkacaktır.

İyi tarafından bak alkolik bi adamla nereye kadar giderdi ki? Belki başlasa da gerçeklerle yüzleşince soğurdun. Ama dürüst olmasını takdir ettim

ne zaman biri bana ben aşka kendimi kapattım dediyse onu kısa süre sonra nişanlı ya da evlendiğini gördüm
yani benden söylemesi

Hasbam çok ilginç biriymiş yaa. Aşk, sevgi karşısında söylediklerine. şapka çıkartıyorum. Rakı içinde başka bir madde mi var acaba onu böyle konuşturcakmerak ettim karşı cinsten değil ğilde kimden hoşlanıyor

yaa sabah sabah gerçekten üzüldüm adamın durumuna ,

bende buna benzer birşey yaşamıştım ama biz sevgiliydik ve evlenmekti niyetimiz olmadı ama neyse ,

senden ona sadece iyi bir arkadaş olur ama adam gerçekten çok kötü şeyler yaşamış yazık allah yardımcısı olsun.

Valla bu dürüstlük mü bilemedim çünkü benim de bahanem oydu eşimle tanışmadan iki ay önce biri teklif ettiğinde evlilik gb bi düşüncem olmadığını hayatımda kimseyi istemediğimi böle tek tabanca beş yıl falan takılacağımı söylemiştim iki ay sonra eşimle tanıştım diğer yıl o çocuk düğünümü duydu yani demek istediğim size karşı hissi Yok bu adamın ve zaten alkolik biriyle de sakın evlenme ömrün pişmanlıkla geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…