- 22 Mayıs 2016
- 57
- 21
- 8
- Konu Sahibi nilufertrs
-
Onumu seviyo yaniSeni yarabandı olarak kullanmış.
bu soruyu hala soruyor olman?Onumu seviyo yani
Giden gitmiştir....Eski sevgilimle ayrılalı 5 ay oldu. Aynı iş yerindeydik birden bire açıldım ona o zamanlar kızdan yeni ayrılmıştı kabul etti kızdan nefret ediyodu ay yarılsa ona dönmem diyodu 2.5 ay beraberdik bir ara hastaydım çok konuşamıyoduk tamda 2.5 aramayan kız ona mesaj atmış meğer sabaha kadar konuşup ertesi gün buluşmuşlar öpüşmüşler bunuda söyleyen bana ortak arkadaşımız o kızla benden önce 9 ay çıkmıştı kızı çok kötülüyodu asla barışmam diyodu. Kızla barıştığı gün bana ara verelim yazdı tamam dedim 5 ay oldu hiç yazmadı 5 aydır hala o kızlaymış. Sizce kızı gerçekten seviyomu? Kız istedi diye beni snapchatten bile engelledi ve kız benimle aynı iş yerinde çalışmasını istenediği için işten bile çıktı Benle neden çıktı ki offf yardımö
Neden arkasından konuşuyodu seviyosavalla burdan bakınca kıza sırılsıklam aşık hatta.
Eminmisin nasıl ayırıcam pekibu soruyu hala soruyor olman?onu seviyor ne yazık ki
Fake fake fakeEminmisin nasıl ayırıcam peki
Kendinde misin? Ne ayirmasi ayip gunah SENİ SEVMİYOR ONU SEVİYORRR. Burda nasil ayiricam diye bosuna sorma kimse sana akil vermezEminmisin nasıl ayırıcam peki
Neden arkasından konuşuyodu seviyosa
yalan olan profiliniz mi ilk konunuz mu şimdiki konunuz mu? amacınızı çok merak ettim açıkçası.
sanırım eğlencesini bozdum arkadaşın :) insanlar neden böyle bilemiyorum. diyelimki iki açıdan fikir almaya çalışıyor bu böyle mi yapılır? ki iyimser bi yanım böyle düşünmek istese de diğer yanım dalga geçmek için oluşturulduğunu düşünüyor. insanlar ilginç şurda gerçekten dertleşen fikir alışverişi yapan insanların hakkına giriyor bildiğin.ayy şizofrenmiş meğer.
Diger konusu neymissanırım eğlencesini bozdum arkadaşın :) insanlar neden böyle bilemiyorum. diyelimki iki açıdan fikir almaya çalışıyor bu böyle mi yapılır? ki iyimser bi yanım böyle düşünmek istese de diğer yanım dalga geçmek için oluşturulduğunu düşünüyor. insanlar ilginç şurda gerçekten dertleşen fikir alışverişi yapan insanların hakkına giriyor bildiğin.
üyeliğine bakarsanız görebilirsiniz. o konuya göre de kendisi diğer kız gibi ama orda süre daha farklı mesela burda 9 aylık birliktelik orda iki sene falanDiger konusu neymis
üyeliğine bakarsanız görebilirsiniz. o konuya göre de kendisi diğer kız gibi ama orda süre daha farklı mesela burda 9 aylık birliktelik orda iki sene falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?