- 11 Haziran 2016
- 1.254
- 3.305
- 63
- 38
- Konu Sahibi nilufertrs
-
orda da diğer kızmış gibi sormuş.Diger konusu neymis
orda da diğer kızmış gibi sormuş.
Oğlanın adına da bi konu açacak mı acabaİkisinden biri doğru tepkileri merak ediyor galiba
BeklerimOğlanın adına da bi konu açacak mı acaba
Beklerim
Bence kadin ikisinden birinde dogru yazdi. Yorumlarla hangisinin hakli oldugunu olcecekBu konuları belkide konunun merkezi olan esas oğlan açıyo da olabilir. Hatunların gözüyle iki açıdan bakmak istiyo olabilir allahım işi gücü bıraktım kafamda deli sorular
Bence kadin ikisinden birinde dogru yazdi. Yorumlarla hangisinin hakli oldugunu olcecek
Konu sahibi gelsin ogreniriz bosver cok dusunmeBu konu yüzünden mavi ekran verdi beynim. Ama birinde eski sevgilisini unutamıyo adam diğerindeyse Eski sevgilisi benden sonraki kızı hala unutamadı diye dert yanıyor adamı bulup sorasım geldi cidden tam olarak hangisini unutamadın diye
Konu sahibi gelsin ogreniriz bosver cok dusunme
Birde nasil ayiricam yazmisKendi derdimi unuttum bi an heyecanla konu sahibini bekliyorum
Şimdi hangisini adamdan ayırıcaz bide bu netleşseydiBirde nasil ayiricam yazmis
HahahyŞimdi hangisini adamdan ayırıcaz bide bu netleşseydi
Bak ben buralarda olmam falan sen konuyu anla bana da anlatırsın olur muHahahy
diğer konuyu ben de okudum :S
burada gerçekten yardım etmeye çalışan insanlar var ya
iki konu da çok tuhaf, ne diyim....
:)) neyse yine de konu"ların" sahibi gelip yorum yapmadan günah almayım :)Şoku atlatmaya çalışan bir arkadaş daha
Bak ben buralarda olmam falan sen konuyu anla bana da anlatırsın olur muUmarım gerekli basın açıklaması yapılır
:)) neyse yine de konu"ların" sahibi gelip yorum yapmadan günah almayım :)
Diğer konuyu sonuna kadar okudum artık kalbim ikiye bölündü şuanda iki kız içinde üzülüyorumGozun arkada kalmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?