Sevdiğim eski sevgilisine döndü yardım?

Bu konuları belkide konunun merkezi olan esas oğlan açıyo da olabilir. Hatunların gözüyle iki açıdan bakmak istiyo olabilir allahım işi gücü bıraktım kafamda deli sorular
Bence kadin ikisinden birinde dogru yazdi. Yorumlarla hangisinin hakli oldugunu olcecek

Bence kadin ikisinden birinde dogru yazdi. Yorumlarla hangisinin hakli oldugunu olcecek
Bu konu yüzünden mavi ekran verdi beynim. Ama birinde eski sevgilisini unutamıyo adam diğerindeyse Eski sevgilisi benden sonraki kızı hala unutamadı diye dert yanıyor adamı bulup sorasım geldi cidden tam olarak hangisini unutamadın diye

Konu sahibi gelsin ogreniriz bosver cok dusunme

Tatlım neyi düşünüyorsun ki, burada sorum yardım istemen bile boşa zaman kaybı inan...
sevmemiş, diğerini unutmak için senle vakit doldurmuş, ve acı ama gerçek bu..
yoluna hayatına bak, ilahi adalet ayağına dolandırır merak etme

tartışmaya düşünmeye kafa yormaya bile değmez, ve iyi ki de gitmiş o zihniyete sahip birisi hayatından, geç olmadan...

yoluna bak

diğer konuyu ben de okudum :S
burada gerçekten yardım etmeye çalışan insanlar var ya
iki konu da çok tuhaf, ne diyim....

:)) neyse yine de konu"ların" sahibi gelip yorum yapmadan günah almayım :)
İnsan kimin tarafında olduğunu merak ediyo sadece. Dert anlatılıyo burda insanlar da ciddiye alıp yardımcı olmaya çalışıyo hata ne tarafta olursa olsun. Kime fikir veriyoruz kimin tarafındayız bilsek daha iyi olur sanki nys elbet açıklama gelir olayın aslıyla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…