- 3 Şubat 2015
- 727
- 694
- 73
- Konu Sahibi nilufertrs
-
Ben anlamadım ne oluyorr kiii
Fake can fake yada sizofrrn
Fake can fake yada sizofrrn
Aman sende merak etme artik bisver ortaya cikacagi yokBence bunu yazan bir herif ve kızların olaylar karşısında tepkisini ölçüyor
Deme öyle ya azim yaptım bu olayı çözersem her olayı çözerim diyeAman sende merak etme artik bisver ortaya cikacagi yok
EheehDeme öyle ya azim yaptım bu olayı çözersem her olayı çözerim diyemantık problemi gibi yeminle ya KPSS de çıksa yadırgamam onun eski sevgilisi benim Yeni sevgilimse ben kimim? Diye
Benimde boyle sonuc bekledigim konular vardi ama cogunda tekrar siteye girmiyorlar
Diğer konuyu mu dolaşsak yada olayın diğer versiyonu mu desemBenimde boyle sonuc bekledigim konular vardi ama cogunda tekrar siteye girmiyorlar
Dun girmis ama bir sey yazmamis umudunu kes benceDiğer konuyu mu dolaşsak yada olayın diğer versiyonu mu desembelki orda bi hareket bereket buluruz sonuçta yabancı değiliz o konuyada
Dun girmis ama bir sey yazmamis umudunu kes bence
Bizde burda acaba kızla oğlanı nasıl ayırırız diye düşünelim entrikalar yapalım dizilerdeki kötü yenge moduna girip. Öbür konu da aynı kalmış
Birak boşver artik
Şşt kimse duymasinartık bu mesele ikimizin arasında sır kimse bilmeyecek ve sonsuza kadar meseleyi kapatıp susacağız
Şşt kimse duymasin
Anneeeeeeeeİki kişinin bildiği sır , sır değildir ama kafkas sanırım seni ortadan kaldırmalıyım
Şimdi bu kız oğlanın eski sevgilisiyse eğer diğer kız Yeni sevgilisiyse o zaman oğlan benim kayınçom mu oluyoAnneeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?