- 1 Ağustos 2025
- 14
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi ebrucengiz6521
sitede çok yeniyim az önce girdim diyebilirim bi sıkıntım var gerçekten bir sıkıntı artık cidden yeter dedirtiyor ben 28 yaşındayım üniden mezun olalı beş yıl oldu çok sıkıntılar yaşadım abimi kaybettim annem sürekli hastaydı vs.kendim de balık olunca oto atikmen bi fedakar bi günah keçisi rolüne bürünüp sanki dünyayı ben kurtacakmısım gibi ailem evlat acısı cekerken kendi derdime mi düşücem deyip ne atandım ne evlendim ne hayatımda biri var mesele birini alabilmek değil gerçekten övünmek gibi olmasın kilom tipim fiziğim yerinde yeşil gözlü kumralım aşırı titizim düzenliyim biri beni çığırımdan cıkarmadıgı sürece uyumluyum girdiğim ortamda hemen dikkatleri üstüme cekerim boş değilim velhasıl ama son iki yıldır netten tanıdığım bi oğlan var bu cocugu ciddiye almıcam kpss bitmedi artık son diyip odaklanmak istemedim ama noluyosa aklımdan cıkmıyor bi şekilde ya o beni buluyor ya da ben artık düşünmekten çatlayacak noktaya gelip kendim buluyorum tip desen kafa desen o kadar uyumlu oldugun hiç kimse olmadı ben kimseye aşık olamıyorum ama tabikii hayatıma giren görüştüğüm insanlar oldu ama sanki bişey beni koruyor gibi hep bi sorun sıkıntı yaşardım bahsettiğim bu oğlanla ne yaşarsak yaşayalım ne söylese ne yapmasa kırılmıyorum onu o ladar cok seviyorum ki o da seviyo farkındayım bi gece öncesinden seni cok seviyorum şöyle yapalım böyle yapalım deyip ertesi gün yok mok çekip aniden bitirmek istedi konusurken bi baskı altındaymıs gibi konusuyor yeni mezun hayata daha yeni başlamıs farkındayım pat diye bilezik al yüzük al ev al hiç demedim hiç bu konulara girmedim cünkü hayatı yeterince zor velhasıl bugün sabah namazından sonra Allahım onun kafasını bozan neyse bu gece bana bildir dedim uyudum yusuf suresi de okudum rüyamda sembolil olsa gerek ki yengemi görüyorum yengeme dönüp sana bir şey sorucam diyorum yengem de hemen konuyu kapatıyor sakın sakın diye sakin ol diyorum daha sormadım ki böyle bir şey olamaz diyor yani yengem oğlanın annesiydi rüyamda resmen annesinin yaşımın büyüklüğü yüzünden oğlanın kafasını karıstırdığını gördüm bundan eminim çünkü bu cocuk cok baskı altında ne yapacağımı bilmiyorum hayatıma odaklanamıyorum kpss uğruna gözümü bozdum uyku düzenim yok hiçbir sey yapmadan kilo veriyorum bazen o ladar cok düşünüyorun ki artık midem bulanıyor çok zor durumdayım kendimi kötü hissediyorum fikri olan ablalarım kız kardeslerim lütfen yazın etrafımda bi Allahın kulu yok sunu şöyle açıkca anlatacağım utanacak bir şey asla yapmadım yapamam da zaten akıl verin lütfen