sevdiğim kişi 4 yaş küçük??

ebrucengiz6521

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2025
14
1
1
28
sitede çok yeniyim az önce girdim diyebilirim bi sıkıntım var gerçekten bir sıkıntı artık cidden yeter dedirtiyor ben 28 yaşındayım üniden mezun olalı beş yıl oldu çok sıkıntılar yaşadım abimi kaybettim annem sürekli hastaydı vs.kendim de balık olunca oto atikmen bi fedakar bi günah keçisi rolüne bürünüp sanki dünyayı ben kurtacakmısım gibi ailem evlat acısı cekerken kendi derdime mi düşücem deyip ne atandım ne evlendim ne hayatımda biri var mesele birini alabilmek değil gerçekten övünmek gibi olmasın kilom tipim fiziğim yerinde yeşil gözlü kumralım aşırı titizim düzenliyim biri beni çığırımdan cıkarmadıgı sürece uyumluyum girdiğim ortamda hemen dikkatleri üstüme cekerim boş değilim velhasıl ama son iki yıldır netten tanıdığım bi oğlan var bu cocugu ciddiye almıcam kpss bitmedi artık son diyip odaklanmak istemedim ama noluyosa aklımdan cıkmıyor bi şekilde ya o beni buluyor ya da ben artık düşünmekten çatlayacak noktaya gelip kendim buluyorum tip desen kafa desen o kadar uyumlu oldugun hiç kimse olmadı ben kimseye aşık olamıyorum ama tabikii hayatıma giren görüştüğüm insanlar oldu ama sanki bişey beni koruyor gibi hep bi sorun sıkıntı yaşardım bahsettiğim bu oğlanla ne yaşarsak yaşayalım ne söylese ne yapmasa kırılmıyorum onu o ladar cok seviyorum ki o da seviyo farkındayım bi gece öncesinden seni cok seviyorum şöyle yapalım böyle yapalım deyip ertesi gün yok mok çekip aniden bitirmek istedi konusurken bi baskı altındaymıs gibi konusuyor yeni mezun hayata daha yeni başlamıs farkındayım pat diye bilezik al yüzük al ev al hiç demedim hiç bu konulara girmedim cünkü hayatı yeterince zor velhasıl bugün sabah namazından sonra Allahım onun kafasını bozan neyse bu gece bana bildir dedim uyudum yusuf suresi de okudum rüyamda sembolil olsa gerek ki yengemi görüyorum yengeme dönüp sana bir şey sorucam diyorum yengem de hemen konuyu kapatıyor sakın sakın diye sakin ol diyorum daha sormadım ki böyle bir şey olamaz diyor yani yengem oğlanın annesiydi rüyamda resmen annesinin yaşımın büyüklüğü yüzünden oğlanın kafasını karıstırdığını gördüm bundan eminim çünkü bu cocuk cok baskı altında ne yapacağımı bilmiyorum hayatıma odaklanamıyorum kpss uğruna gözümü bozdum uyku düzenim yok hiçbir sey yapmadan kilo veriyorum bazen o ladar cok düşünüyorun ki artık midem bulanıyor çok zor durumdayım kendimi kötü hissediyorum fikri olan ablalarım kız kardeslerim lütfen yazın etrafımda bi Allahın kulu yok sunu şöyle açıkca anlatacağım utanacak bir şey asla yapmadım yapamam da zaten akıl verin lütfen

Kendi bileziğini kendin al, böyle dengesizlerin peşinden uykusuz kalmak için biraz yaşın büyük bence. Kpss'ye hazırlanıyormuşsun, muhtemelen atansan dönüp sümüğünü bile atmazsin. Önüne bak, sınavına çalış. Elalemin dengesizinden "yüzük istemedim, ev istemedim, bilezik istemedim" gibi şeylerle övünme. Kendi bileziğimi kendim aldım diyerek övün.

Kendi bileziğini kendin al, böyle dengesizlerin peşinden uykusuz kalmak için biraz yaşın büyük bence. Kpss'ye hazırlanıyormuşsun, muhtemelen atansan dönüp sümüğünü bile atmazsin. Önüne bak, sınavına çalış. Elalemin dengesizinden "yüzük istemedim, ev istemedim, bilezik istemedim" gibi şeylerle övünme. Kendi bileziğimi kendim aldım diyerek övün
mesele yüzük istemek değil kendi suan hadi dese bile ben öyle pat diye olur diyemem her zaman bu böyleydi ona asla yüzde yüz sırtımı dayamadım sınav sürecimi yürütmek istiyorum çünkü kpssden sonra nasip olursa kurum sınavı var uykusuzlugum benim genel sorunum tamam oğlanı tskıyorum kafaya ama öyle dövünmüyorum sadece seviyorum her şey güzel oldugunda tekrar karşılasmak istiyorum bu kadar kızmayın lütfen kolay kopabilen birisi değilim ilginiz için tesekkür ederim💗🪷

sitede çok yeniyim az önce girdim diyebilirim bi sıkıntım var gerçekten bir sıkıntı artık cidden yeter dedirtiyor ben 28 yaşındayım üniden mezun olalı beş yıl oldu çok sıkıntılar yaşadım abimi kaybettim annem sürekli hastaydı vs.kendim de balık olunca oto atikmen bi fedakar bi günah keçisi rolüne bürünüp sanki dünyayı ben kurtacakmısım gibi ailem evlat acısı cekerken kendi derdime mi düşücem deyip ne atandım ne evlendim ne hayatımda biri var mesele birini alabilmek değil gerçekten övünmek gibi olmasın kilom tipim fiziğim yerinde yeşil gözlü kumralım aşırı titizim düzenliyim biri beni çığırımdan cıkarmadıgı sürece uyumluyum girdiğim ortamda hemen dikkatleri üstüme cekerim boş değilim velhasıl ama son iki yıldır netten tanıdığım bi oğlan var bu cocugu ciddiye almıcam kpss bitmedi artık son diyip odaklanmak istemedim ama noluyosa aklımdan cıkmıyor bi şekilde ya o beni buluyor ya da ben artık düşünmekten çatlayacak noktaya gelip kendim buluyorum tip desen kafa desen o kadar uyumlu oldugun hiç kimse olmadı ben kimseye aşık olamıyorum ama tabikii hayatıma giren görüştüğüm insanlar oldu ama sanki bişey beni koruyor gibi hep bi sorun sıkıntı yaşardım bahsettiğim bu oğlanla ne yaşarsak yaşayalım ne söylese ne yapmasa kırılmıyorum onu o ladar cok seviyorum ki o da seviyo farkındayım bi gece öncesinden seni cok seviyorum şöyle yapalım böyle yapalım deyip ertesi gün yok mok çekip aniden bitirmek istedi konusurken bi baskı altındaymıs gibi konusuyor yeni mezun hayata daha yeni başlamıs farkındayım pat diye bilezik al yüzük al ev al hiç demedim hiç bu konulara girmedim cünkü hayatı yeterince zor velhasıl bugün sabah namazından sonra Allahım onun kafasını bozan neyse bu gece bana bildir dedim uyudum yusuf suresi de okudum rüyamda sembolil olsa gerek ki yengemi görüyorum yengeme dönüp sana bir şey sorucam diyorum yengem de hemen konuyu kapatıyor sakın sakın diye sakin ol diyorum daha sormadım ki böyle bir şey olamaz diyor yani yengem oğlanın annesiydi rüyamda resmen annesinin yaşımın büyüklüğü yüzünden oğlanın kafasını karıstırdığını gördüm bundan eminim çünkü bu cocuk cok baskı altında ne yapacağımı bilmiyorum hayatıma odaklanamıyorum kpss uğruna gözümü bozdum uyku düzenim yok hiçbir sey yapmadan kilo veriyorum bazen o ladar cok düşünüyorun ki artık midem bulanıyor çok zor durumdayım kendimi kötü hissediyorum fikri olan ablalarım kız kardeslerim lütfen yazın etrafımda bi Allahın kulu yok sunu şöyle açıkca anlatacağım utanacak bir şey asla yapmadım yapamam da zaten akıl verin lütfen
24 yaşındaki oğlan (?) size istediğiniz ciddiyeti veremez. Ne yazık ki bir hayal dünyasında yaşıyorsunuz. Yok baskıdaymış gibi, yok ezilmiş gibi.
Rüyalar bilinçaltının yansımalarıdır. Kafanızda o şekilde kurduğunuz için o rüyaları görüyorsunuz.
Kendi iyiliğiniz için gerçek hayata dönmekte fayda var. Sevmek ya da sevgi bu değil çünkü.

24 yaşındaki oğlan (?) size istediğiniz ciddiyeti veremez. Ne yazık ki bir hayal dünyasında yaşıyorsunuz. Yok baskıdaymış gibi, yok ezilmiş gibi.
Rüyalar bilinçaltının yansımalarıdır. Kafanızda o şekilde kurduğunuz için o rüyaları görüyorsunuz.
Kendi iyiliğiniz için gerçek hayata dönmekte fayda var. Sevmek ya da sevgi bu değil çünkü.
size katılıyorum ben de toy kaldım genellikle rüyalarım çıkar daha önce böyle bişeyi hiç düşünmemiştim çünkü ondan önce aşılacak çok şey vardı ama umarım neyse diyip geçebilirim zihnimi meşgul etmeye çalışıyorum ve evet hayal dünyasında yaşıyorum genellikle belki de bir savunma şeklidir bilemiyorum şans dileyin cevabınız için de ayrıca teşekkür ederim💗💗

Ben de eşimden 4 yaş büyüğüm. Şimdi olay burada baskı altında hissetmeniz. O baskı yaştan çok, hayatında başka biri olduğundan olabilir mi?

Bir de çok çok rica ediyorum; hayat yolunuz o kadar değerli ki, önce onu inşaa etmeye odaklanın. Geleceğinizde belki bu ıssız adam olmayacak ama şahane bir mesleğiniz olacak mesela. Ondan sonrası zaten siz istemeseniz de ayağınıza dolaşır.

Kendi değerinizi bilin, bu çok çok önemli.

size katılıyorum ben de toy kaldım genellikle rüyalarım çıkar daha önce böyle bişeyi hiç düşünmemiştim çünkü ondan önce aşılacak çok şey vardı ama umarım neyse diyip geçebilirim zihnimi meşgul etmeye çalışıyorum ve evet hayal dünyasında yaşıyorum genellikle belki de bir savunma şeklidir bilemiyorum şans dileyin cevabınız için de ayrıca teşekkür ederim💗💗
Şans yerine biraz sakinlik dilesem.
Genelde rüyalarım çıkar dediğiniz de biliçaltının yansıması yine. Koca kadınsınız, ayaklarınız yere basmalı. 24 yaşında bacağı b..ktan çıkmamış çocukla ne işiniz var Allah aşkına.

Ben de eşimden 4 yaş büyüğüm. Şimdi olay burada baskı altında hissetmeniz. O baskı yaştan çok, hayatında başka biri olduğundan olabilir mi?

Bir de çok çok rica ediyorum; hayat yolunuz o kadar değerli ki, önce onu inşaa etmeye odaklanın. Geleceğinizde belki bu ıssız adam olmayacak ama şahane bir mesleğiniz olacak mesela. Ondan sonrası zaten siz istemeseniz de ayağınıza dolaşır.

Kendi değerinizi bilin, bu çok çok önemli.
ahhh💗🥺🥺bu ihtimali de çok düşündüm başka biri ya da belki evli ya da nişanlı düşünmediğim alternatif yok
bakın biz yaş konusunu neredeyse hiç konusmadık diyebilirim mesele benim kendimden 4 yaş küçük biriyle diyalogda olmam
kendimi şu yaşıma kadar hiç kimseye bağlamadım artık yaşım geldi diye düşünmüştüm cevabınız için teşekkür ederim💓🌷🌹🪷

hahahaha buna ihtiyacım vardı teşekkür ederim🤲🏻💓
Rica ederim. Mevzu yaş farkı değil siz 40 olursunuz o 35 olur buna kimse karışamaz ama karşınızdaki 24 yaşında bir baltaya sap olamamış ve ergenus tavırlarında. İstemez misiniz oturmasını kalkmasını bilen, konuştuğu dinlenen ağır uslu bir erkek arkadaşınız ya da dilerseniz eşiniz olsun. Çocuk mu büyüteceksiniz Allah aşkına. O'nun derdi biter mi?

4 yaş çok değil, adamın evlenmeye gönlü yok .Denizde çok balık var ona göre genç ve hayatın başında sizin gibi sorumluluk altında ezilmemiş Evlenmeye hazır değil.Bir kaç sene sonra sizden iyisini bulamazsa kapınızı çalar...

Rica ederim. Mevzu yaş farkı değil siz 40 olursunuz o 35 olur buna kimse karışamaz ama karşınızdaki 24 yaşında bir baltaya sap olamamış ve ergenus tavırlarında. İstemez misiniz oturmasını kalkmasını bilen, konuştuğu dinlenen ağır uslu bir erkek arkadaşınız ya da dilerseniz eşiniz olsun. Çocuk mu büyüteceksiniz Allah aşkına. O'nun derdi biter m
4 yaş çok değil, adamın evlenmeye gönlü yok .Denizde çok balık var ona göre genç ve hayatın başında sizin gibi sorumluluk altında ezilmemiş Evlenmeye hazır değil.Bir kaç sene sonra sizden iyisini bulamazsa kapınızı çalar...
bu seferde beni olduğum yerde bulamayacak bunu biliyor teşekkür ederim cevabınız için💓💗💖

hiç noktalama işareti kullanmadan koca bir yazı yazmışsınız. öncelikle tebrik ediyorum.

24 yaşında dediğiniz kişi el kadar çocuk sayılır bence. büyük ihtimalle içinde bulunduğunuz psikoloji sebebiyle kaptırdınız kendinizi. bi an önce kafanızı toplayıp kendi hayatınıza odaklanın. kpss gibi bi hedefiniz var madem, adım adım ilerleyin. “önce bi sınavı halledeyim sonra buna odaklanırım.” diyin. zaten bu stresten kurtulunca “ne işim var el kadar bebeyle” diyeceksiniz.

Rica ederim. Mevzu yaş farkı değil siz 40 olursunuz o 35 olur buna kimse karışamaz ama karşınızdaki 24 yaşında bir baltaya sap olamamış ve ergenus tavırlarında. İstemez misiniz oturmasını kalkmasını bilen, konuştuğu dinlenen ağır uslu bir erkek arkadaşınız ya da dilerseniz eşiniz olsun. Çocuk mu büyüteceksiniz Allah aşkına. O'nun

hiç noktalama işareti kullanmadan koca bir yazı yazmışsınız. öncelikle tebrik ediyorum.

24 yaşında dediğiniz kişi el kadar çocuk sayılır bence. büyük ihtimalle içinde bulunduğunuz psikoloji sebebiyle kaptırdınız kendinizi. bi an önce kafanızı toplayıp kendi hayatınıza odaklanın. kpss gibi bi hedefiniz var madem, adım adım ilerleyin. “önce bi sınavı halledeyim sonra buna odaklanırım.” diyin. zaten bu stresten kurtulunca “ne işim var el kadar bebeyle” diyeceksiniz.
tam olarak bunu yapmaya çalışıyorum
istikrarımı koruyabilirsem
cevabınız için teşekkür ederim💓💗🌹

4 yaştan hiçbir şey olmaz. Ama karşındakinin kafasını annesi karıştırıyor olsa bile bu büyük sorun. Kafasının karıştırılmasına izin veren adamdan ne eş oluyor ne yoldaş. Bugün buna kafası karışan yarın annesinin başka lafıyla hareket ediyor. Şu an sanki ondan iyisi olamazmış gibi geliyor ama inanın ondan kat kat iyileri de çıkar karşınıza. Siz mesleginize, işinize , sinaviniza odaklanın.

Mevzu yaş değil. Önce kendin sonrası sonra

kendimden üç yaş küçük bir nişanlım var, ailelerimiz de buna dair en ufak bir kafa karışıklığı yaratmıyor. kendinizden küçük biriyle olmanızın bazı sorumlulukları olabilir, özellikle erkekler geç olgunlaşıyor; günümüzde zorluk çekmiyorlar yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında hele bir de anaları aslan gibi değil kuzu gibi yetiştiriyor. ben de kendi ilişkimde buna dair sorunlar yaşadım başlarda ancak zamanla birlikte olgunlaştık. hatta şimdi kendisi benden daha olgun davranıyor ben çocuk gibi kalıyorum bazen yanında. bu büyük bir mesele değil, sevgilinizin hamuru önemli sadece. ama planlar yapıp size mesafe koyması liseli bir çocuk havası verdi bana. bu kadar küçük bir şeyden sağlıklı karakter çıkarımı yapmak imkansız elbette. bir de eklemem gerekir çok yıprandım, şu an bile kendimi tanıyamayacak asabilikte tepkiler verebiliyorum. tahammülümü azaltacak çok fazla şey yaşadım. yine de verdiğim emeğin sonucundan memnunum ve pişman değilim.

bence hayatın gerçeklerini, gelecekte nerede olmak istediğinizi ve sevgilinizin karakteri gibi değişkenleri oturup uzun uzun düşünün. sevgilinizi sınayabilirsiniz, nelerde olgun nelerde çocuk gibi davrandığını bu sınamalar neticesinde anlarsınız. sorumluluk alma sağduyusu, kriz yönetimi, saygısı ve bilumum başka etkeni göz önünde bulundurarak ilerleyebilirsiniz. kendi kafanızı netleştirmek için bu derinlikte anneniz onun annesi falan değil en sağlıklı siz düşünürsünüz. geri kalanların sadece fikrine danışılır o da düşünce tartısına eklenir ama tek karar mekanizması olamaz.

Back
X