Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar ben 22 yasmdayım.okuyorum.sevdigim erkek baska sehirde die onun oldugu sehirde istemedigim bi bölüm yazdm.gidene kadar hersey cok iyiydi.ailesi tüm akrabaları beni cok seviyor.ama o cok ilgisiz.eskisi gibi iyi davranmıyor.cok mutsuzum ama onu cok seviyorum.kücük bi ayrılık yasadık barıstık.ondan sonra düzeldi ama yine tam eskisi gibi sevgisini göstermiyor.ayrılmam mı gerek ayrılırsam pişman olup eskisi gibi olurmu ara mı vermeliyim eskisi gibi olması için..
bana kötü davranıyordu.cok kırıyordu.benim yerimde kim olsa en asık biri bile coktan bitirmişti o kadar kötü davranıyor yanii.ilgisizlik ayrı bi konu
ne yapmalıyım sence
hayatına devam edeceksin sen elinden geleni yapmışsın
eğer sana değer vermeyen birini hayatında tutarsan bu seni değersizleştirir
ailesinin sana karşı iyi olması hoş bir davranış saygını esirgeme ama ona birşey borçlu değilsin
fazla ayrıntı vermemişsin o yüzden cevap veremiyorum
Bence ortada alışkanlık olayı olmuş birazda. Mutsuzsan ayrıl deyip kestirip atmayacağım. Sorunu konuşarak halletmeye çalış dedim ben.
Daha fazla açarsan konuyu,daha faydalı yanıtlar alabilirsin.
mesela ne yapıyor, ne kadar süredir birliktesiniz, gibi.
cok tsk edeBaşkasını bulup seni terk etmesini mi bekliyorsun? seni kıran,seninle ilgilenmeyen kısacası bu ilişkiyi çoktan gözünde bitirmiş biri için kıyma kendine.22 yaşındasın.Hayatının baharındasın.Zamanını seni yürekten sevmeyen birine harcama.Cevabı biliyorsun aslında aklın coktan vermiş cevabını ama yüreğin kabul etmiyor.Onunla aynı şehirde olabilmek için bir ömür boyu yapacağın mesleği bile istemediğin bir bölüm olarak seçmişsin.Senenin sonuna var daha.Notlarını yüksek tut ve derhal başka bir üniversiteye yatay geçiş yap.Aşıkken bitirmek hele de uğruna fedekarlık yaptıgın bir insandan ayrılmak çok zor biliyorum ama onunla bir geleceğin yok farkındasın değil mi?mutsuz bir evlilik,sorunlu cocuklar mı olsun istiyorsun hayatında? akrabalarıyla değil onunla aynı yastığa baş koyacaksın.Seni üzen biriyle neden olasın.Aşk acısı çok zor ama inan bana geciyor ve yeniden aşık olabiliyorsun.Ona muhtaç değilsin.Kendini tercih et ve bitir.