Sevdiğim kişi eskisi gibi ilgili değil benimle...

tam olarak bi sorun olduğunu yazmamışsın ayrılık sebebiniz neydi?
Belki onu düşünüyordur?

arkadaslar ben 22 yasmdayım.okuyorum.sevdigim erkek baska sehirde die onun oldugu sehirde istemedigim bi bölüm yazdm.gidene kadar hersey cok iyiydi.ailesi tüm akrabaları beni cok seviyor.ama o cok ilgisiz.eskisi gibi iyi davranmıyor.cok mutsuzum ama onu cok seviyorum.kücük bi ayrılık yasadık barıstık.ondan sonra düzeldi ama yine tam eskisi gibi sevgisini göstermiyor.ayrılmam mı gerek ayrılırsam pişman olup eskisi gibi olurmu ara mı vermeliyim eskisi gibi olması için..

uzakken iyiydiniz aynı şehirde olunca büyü bozuldu diyosun, keşke tüm akrabalarıyla tanışmasaydın, evliliktenmi korkuyor acaba
olan olmuş ama sırf onun yanına gitmek için istemediğin bi bölüm okumasaydın keşke çünkü okul geleceğine etki edecek bi mevzuu

Bunun cevabı gene sevgilin de.
İnsanlar uzaklıktan yakınırlar , hatta bir cok iliski bitebiliyor bu sebeplerden dolayı.
Alıp karsına konus bu sekilde kendini yeyip bitirmektense.

Tatlım onunla aynı şehirde olmak için istemediğin bölümde okumak hata olmuş...
Konu bu değil tabi de sorunu tam olarak yazmamışsın ne diyeceğmi bilemedim...
Ayrıldığınızda neden ayrılmışyınız mesela?

Son düzenleme:
bana kötü davranıyordu.cok kırıyordu.benim yerimde kim olsa en asık biri bile coktan bitirmişti o kadar kötü davranıyor yanii.ilgisizlik ayrı bi konu

Başkasını bulup seni terk etmesini mi bekliyorsun? seni kıran,seninle ilgilenmeyen kısacası bu ilişkiyi çoktan gözünde bitirmiş biri için kıyma kendine.22 yaşındasın.Hayatının baharındasın.Zamanını seni yürekten sevmeyen birine harcama.Cevabı biliyorsun aslında aklın coktan vermiş cevabını ama yüreğin kabul etmiyor.Onunla aynı şehirde olabilmek için bir ömür boyu yapacağın mesleği bile istemediğin bir bölüm olarak seçmişsin.Senenin sonuna var daha.Notlarını yüksek tut ve derhal başka bir üniversiteye yatay geçiş yap.Aşıkken bitirmek hele de uğruna fedekarlık yaptıgın bir insandan ayrılmak çok zor biliyorum ama onunla bir geleceğin yok farkındasın değil mi?mutsuz bir evlilik,sorunlu cocuklar mı olsun istiyorsun hayatında? akrabalarıyla değil onunla aynı yastığa baş koyacaksın.Seni üzen biriyle neden olasın.Aşk acısı çok zor ama inan bana geciyor ve yeniden aşık olabiliyorsun.Ona muhtaç değilsin.Kendini tercih et ve bitir.

fazla ayrıntı vermemişsin o yüzden cevap veremiyorum

Bence ortada alışkanlık olayı olmuş birazda. Mutsuzsan ayrıl deyip kestirip atmayacağım. Sorunu konuşarak halletmeye çalış dedim ben.

Daha fazla açarsan konuyu,daha faydalı yanıtlar alabilirsin.
mesela ne yapıyor, ne kadar süredir birliktesiniz, gibi.

hayatına devam edeceksin sen elinden geleni yapmışsın
eğer sana değer vermeyen birini hayatında tutarsan bu seni değersizleştirir
ailesinin sana karşı iyi olması hoş bir davranış saygını esirgeme ama ona birşey borçlu değilsin

allahım ya ne kadar mantıklı konusuyorsun kesinlikle haklısın ya

fazla ayrıntı vermemişsin o yüzden cevap veremiyorum

Bence ortada alışkanlık olayı olmuş birazda. Mutsuzsan ayrıl deyip kestirip atmayacağım. Sorunu konuşarak halletmeye çalış dedim ben.

Daha fazla açarsan konuyu,daha faydalı yanıtlar alabilirsin.
mesela ne yapıyor, ne kadar süredir birliktesiniz, gibi.

bir bucuk yıldırlı birlikteyiz.askerligi falan yok daha.gecici bir işte calısıyor.eskiden 1 sn bos bırakmazdı bir kac aya kadar dizi bile izleyemezdm.şimdi sürekli cagrı atma işim var dio

Başkasını bulup seni terk etmesini mi bekliyorsun? seni kıran,seninle ilgilenmeyen kısacası bu ilişkiyi çoktan gözünde bitirmiş biri için kıyma kendine.22 yaşındasın.Hayatının baharındasın.Zamanını seni yürekten sevmeyen birine harcama.Cevabı biliyorsun aslında aklın coktan vermiş cevabını ama yüreğin kabul etmiyor.Onunla aynı şehirde olabilmek için bir ömür boyu yapacağın mesleği bile istemediğin bir bölüm olarak seçmişsin.Senenin sonuna var daha.Notlarını yüksek tut ve derhal başka bir üniversiteye yatay geçiş yap.Aşıkken bitirmek hele de uğruna fedekarlık yaptıgın bir insandan ayrılmak çok zor biliyorum ama onunla bir geleceğin yok farkındasın değil mi?mutsuz bir evlilik,sorunlu cocuklar mı olsun istiyorsun hayatında? akrabalarıyla değil onunla aynı yastığa baş koyacaksın.Seni üzen biriyle neden olasın.Aşk acısı çok zor ama inan bana geciyor ve yeniden aşık olabiliyorsun.Ona muhtaç değilsin.Kendini tercih et ve bitir.
cok tsk ede
rm arkadasım ya gözümü acmama yardm ediyorsunuz

Ah kızlar ahh..:95: :95:
daha 20 yaşında tüm hayatınızı bir erkeğe adayıp hayatınızı ona göre şekillendirmeye negerek var tüm sülalesi ile tanışıp geleceğini bile ona adamak ve istemediğin bir bölümü yazmak..:50:
Teşekkürmü etti şimdi kadir kıymet mi bildi..:50:
O Zaman aşıktı şimdi bitti.
Belliki (anlattıklarından anladığım kadarı ile) oda ya bu ilişkiyi rutinleştirdi yada kendisi yapamadığından senin bitirmeni bekliyor..
Akrabalarının seni sevmeside yetmiyor işte ..
Sende bu durumu zor da olsa kabullenip önüne bakmaya çalış bence .Yada En azından birsüre ara falan verelim de istersenn

Back
X