Sevdiğim kişi ile ayrı şehirdeyiz..Sağlıklı bir ilişki için nasıl davranmalıyım ?

busegor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
66
0
36
İstanbul
erkek arkadaşımla ayrıyız ayrı şehrlerdyz ve cabala dıo napma lazım yanına gelme uzaktn cabala dıo npcam

tam olarak anlatırsan fikir yardımında bulunabilirm....çünkü benim sevgilimde ayrı şehirdeyiz ve 3 yıldırberberiz ve defalarcada onun yanına gittim

'yanıma gelme uzaktan çabala' nasıl bir ifade yaaa?? ne demek bu? uzaktan çabala???? enteresan...

hı ewt çok enterasan onu etkilemeni istiyo yani nelerden hoşlanıyo onları düşün ilgini sevgini belli et hoşlanacağı ilgisini çekecek şeyler yapp bence hemen pess etme sonuna kadar çapala nankör değilse bunları görecektir

kendisi armut mu topluyormuş afedersin de, niye sen çabala??? yaşınız küçük herhalde ama tatlım, herkes eşit rol oynamalı, yoksa sen her zaman çaba gösterip beklenti içinde olacaksın... daha neymiş acaba??? yok mu senin çevrende yakında adam gibi kendisi de taşın altına elini koyacak birisi... bırak o çabalasın.. ne ya buu, bitiyoruz çabala beni etkile... iki de lahmacun söyle akşama demediği kalmış.... kusura bakma ben yadırgadım..

bak kendimden örnek vereyim bizde uzaktayız ewt yanına gittim ama çok çapaladım bu ilişkiye çok emek verdim bitme noktalarına geldi bazen ama izin vermedim hep uğraştım sevgimi belli ettim ve sonunda anladı nankör olmadı şimdi allah bozmasın iyiyiz ben onu o beni seviyoruz her zaman der bak sana yemin ediyorum senin bu inadın beni etkiledi benden vazgeçmeyip inat edip çabalaman etkiledi beni der

kendisi armut mu topluyormuş afedersin de, niye sen çabala??? yaşınız küçük herhalde ama tatlım, herkes eşit rol oynamalı, yoksa sen her zaman çaba gösterip beklenti içinde olacaksın... daha neymiş acaba??? yok mu senin çevrende yakında adam gibi kendisi de taşın altına elini koyacak birisi... bırak o çabalasın.. ne ya buu, bitiyoruz çabala beni etkile... iki de lahmacun söyle akşama demediği kalmış.... kusura bakma ben yadırgadım..

hep de karşındakinden beklemeyeceksin ben durayım erkek yapsın hesabı olmaz iki kişi ortak yapmali bence seviyorsan alttanda alacaksın ama mesafenide bileceksin

cabalayalım dese anlıcamda cabala ne ya komık

biraz tuaf olmuş sanki sınav mı bu kardeşim aşk bu ya aptal erkekler işte benimkide aptal ama seviyorum işte kendini bi şey sanıyo galib a o yüzden kızı böyle zor durumda bırakıyo

bizde bu sene ayrı kaldı sevgilimle 5 yıldır birlikteyiz ama benim onun şehrine gitme gibi bi lüksüm yok bu yüzden o geliyor hep
bende o geldiğinde eline cebine attırmıyorum bölylece dengeleniyor masraflarımız:69:

nasıl bişey çabala:37:uzaktan insan özler :52: sen beni sev ben seni seviyim birbirimizin üstüne düşelim bunları öceden mi karar verip uyguluyorsunuz oyun mu bu anlamadım:37:

bitiriyoruz çabala...ne demek bu böle 41 yaşındayım böle bişey duymamıştım....bnce yol ver gitsin otursun kendi çabalasın...

hep de karşındakinden beklemeyeceksin ben durayım erkek yapsın hesabı olmaz iki kişi ortak yapmali bence seviyorsan alttanda alacaksın ama mesafenide bileceksin

öyle değil işte o işler canım... hem beni etkile, hem de uzağımda ol... niye gelme diyor?kendisi neden aaa bende heyecan bitiyor bi şeyler yapayım diyor?? biz de gördük zamanında böyle yaklaşanları.. bir süre sonra istersen kapısına laltından yol yaptır, bir anda sırra kadem basar, heleki de uzaktaymış.. telefonu kapatır, numarasını değiştiri, hadi eyvallah.. o kadar istiyorsa kendisi biraz jest yapsın.. ego tatmini bu başka bişey değil.. bunun yerine der ki efendi efendi hayatım biraz daha heyecan katalım, ikimizde de bir duygu sıkıntısı başladı, ikimiz de çaba gösterelim, ortak bişeyler planlayalım... aklınızda olsun ki erkekistedi mi bir bayanı, jestin dibine de vurur, herşeyi de yapar... sen olumlu bişey yaşamış olabilirsin bilemem, ben abla tavsiyesi, bunula heba etme kendini napayım ne edeyim diye derim, herkes ortak çaba gösterecek, yok öyle bişey, kadın kadındır, erkek de erkek.. tek taraflı değil tabii ki ama bu çocuk bi saçmalamış direk...

Herşeyi devletten beklememek lazım:1: Canım yaşın da küçükmüş galiba eminim erkek arkadaşının da öyle.Bir ilişki tek taraflı çaba ile yürümez,iki taraf da sorumluluklarını yerine getirirse güzel bir ilişki olur.Galiba erkek arkadaşın sıklımış,ayrılmaz için bahane arıyor.

bitiriyoruz çabala...ne demek bu böle 41 yaşındayım böle bişey duymamıştım....bnce yol ver gitsin otursun kendi çabalasın...

Neyin çabası bir de bunu anlayabilsem..
Hee ben de 32 yaşımdayım..:3:

Yanıma gelme uzaktan çabala! Benimde sevgilimle problemlerim var ama böylesini ilk defa duyuyorum.

Madem durumun kötüye gittiğini hissediyor, ilişkiyi kurtarmak istiyor biraz o da çabalasın. Tamam, seviyorsan emek verirsin ve ben sonuna kadar mücadele etmekten yanayım ama böylesi biraz tuhaf!

İyi düşün bence, ayrılmak için bahane arıyor sanki!

Back
X