Popüler Konu Sevdiğim sözler

Gönül gözü kör olmuş, akıl nerde kime ne !
Gönlüm güle vurulmuş, dikeninden banane.

Hz. Mevlana

'Cemre misalidir; 'SEVGİ'.. Havaya düştüğünde, 'UMUT'.. Suya düştüğünde, 'GURBET'.. Toprağa düştüğünde ise, 'ÖZLEM' olur...''

Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

Mustafa Kemal Atatürk

İstediğin kadar uzağa git ! Hep aynı gökyüzünü paylaşacağız .

Yılmaz Odabaşı

size kendi kelimelerimle aşık oldum. siz sustunuz ben sizi kendi cümlelerimle konuşturdum. anlayacağınız ben kendi yarattığım size aşık oldum.
Cadı

Bir damla mürekkep bir milyon kişiyi düşündürebilir.

George Gordon Byron

Asla sahip olamadığın şeyler için üzülme..Kısmetinde var ise,onlar seni bulur,zamanı gelince.

Hz Ali

Halk, derin uykuya daldığında, kral en güzel rüyasını görür...

kendinden emin, kendini meth eden birine önce saygı duyarsın, eser diye önüne koyduğu içi boş kabalık karşısında ise sadece kaygı duyarsın.
cadı

O herkesten farklı gülümsemiyor,sadece sen aşıksın .

Alıntı.

Umut ile bezginlik arası bir düşteyim
Kimi zaman bir mutlu gülüş, kimi zaman düşüşteyim
Terk edilmiş bir değirmen hüznüdür gözlerimdeki
Suyu çekilmiş nehrin kıyısında duamdır "Bahar Çiçekleri"
Ayaklarım ıslak, kolum kanadım kırılıp dökülüyor
Söyle değirmenci neden artık kimse buğday öğütmüyor?

Zamansız geliyorsun aklıma zamansız. Gece gündüz ayrımsız. Ya bir ışığın ortasında dağıtıyorsun aklımı. Ya gecenin bilmem kaçında bölüyorsun uykumu. Bazen unutmaya çalışırken seni. Ya gözlerin geliyor aklıma, ya hayalin çıkıyor karşıma. Unutmasına unutuyorum da seni değil, senden başka her şeyi.

beni güzel hatırla!
çünkü; sevdim seni ben, her şeyini...
sana sırdaş oldum, dost oldum,
koynumda ağladın.
yüzüne vurmadım hiçbir eksikliğini,
beni üzdün, kınamadım.
alışıktım vefasızlığa, el oldun aldırmadım...

şimdi, seninle yaşanan günleri ateşe veriyorum
beni güzel hatırla.
gidiyorum...

Sen çare ararken, o bahane ararsa. Onun gibi sende vazgeçersin senden! Çünkü; İkinizde birbirinizde olmayan şeyleri aramışsınızdır. Sen onda huzur, o sende kusur. Ve artık, aranacak bir şey kalmaz!

Son düzenleme:

" Sen yanmazsan, ben yanmasam, biz yanmasak, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa ?" N.Hikmet

Unutma ve duy beni; Seni varlığında yaşayıp sevdim, yokluğunda da seni yaşatıp seni yaşayıp ve yine seni seveceğim. Bilirim ki ölüm aşkı öldürmez. Yaşarken yaşanan ayrılıklar aşkı öldürür.

Çirkin hayat yoktur, o hayatı çirkinleştiren insanlar vardır. Kimi hırsından, kimi kompleksinden, kimi cahilliğinden yapar bunu. Ve kendilerine sorsanız hep haklıdırlar. Bu hiç değişmeyecek.
İnsanların, kendilerini düzeltebilmeleri için önce eksiklerini görmeleri gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…