Popüler Konu Sevdiğim sözler

çığlıklar arasında sağır ve de dilsizim

ne duyup anlamaya isteğim var

ne de koşup anlatmaya mecalim

aşk diye bir şey yaşıyorum

ne tek taraflı demeye dilim var

ne de karşılıklı olduğuna ispatım

sessizce bekilyorum....

ama ne daha fazla beklemeye sabrım var

nede boş ver diyecek bir yüreğim

Unutma hiçbir acı baki değildir. Üflersin geçer. Bazılarına biraz daha çok üflemen gerekir hepsi bu..

En uzak mesafe ne Afrika'dır ne Çin, ne Hindistan, ne seyarreler ne de geceleri ışıldayan yıldızlar.

En uzak mesafe, iki kafa arasındaki mesafedir birbirini anlamayan ...

seni hiç bırakmıyacağımı söylesem beni sevebilir misin?

aşk yok diyorlar BURDAYIM der misin? (haksever)

En magrur direnişin en sert çığlığıdır susmak.. Sus olmak .. Haddini aşmışlara, dili çamura batmışlara en ağır küfrüdür direnişcinin...

Bir inatçı, ince ruh lazım şimdi halden anlayacak.. Bunlar hiç çocuk olmamış mı?

Hangi köpüren korku unutturdu adıMı SANA!..Hangi destursuz ağız küstürdü Seni bana?.

.. Oysa adımız:BİZ . . Hatırlasana..Belki artık söylemeye bile yok iznimiz.. Oysa BİZ daha çocuktuk..yüzleri çil çil,güleç bir avuç güneşli çocuk..BİZ kendi bahçemizden mi kovulduk?...

Bebek başına teşvik miş! Öyle ya, yarınlar da kim boyayacak onca hırsızın ayakkasını, kim itilecek kim kakılacak !!! .

Ölürken olsun ellerimi tut ;Sonra sımsıkı kapa avuçlarımı / Üşürüm ben... Cehenneme sıcaklığını götürmeliyim .

Zorlu yıllardı, sürgündüm...

1985'te dönünce pek çok söylenti çıktı, yok Başbakan Özal'ın elini öpmüşüm, dönekmişim, şuymuşum, buymuşum...

Sonra söyle cevap verdim: "Ben döneksem döndüm diye memleketime, döndüm baba, döndüm işte, oh be..."

Rahmetli Cem Karaca

Kan yasası bu insanın: Üzümden şarap yapacaksın, çakmak taşından ateş ve öpücüklerden insan ! Can Yücel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…