Popüler Konu Sevdiğim sözler

Bazen kimsenin yerini bilmediği ,
Tekken ıssız ,yüksek bir yerde Dondurucu soğuğa rağmen manzaraya karşı bir sigara yakıyorsun ya .
Hayat bazen böyle daha güzel işte ...

Hayatım boyunca, kendi çıkarlarım menfaatlerim uğruna, insan satmadım...Hiç bir zaman bencil olmadım...Bana taş atana ben el verdim...Kırdılar, üzdüler, canımı yaktılar ama, yine de onlara gülümsedim, hep affettim...İçtiğim bir bardak suyun, yediğim bir lokma ekmeğin, aldığım bir gram sevginin, hakkını sonuna kadar verdim, asla nankör olmadım, olana da tahammül etmedim...Ne kimseye başımı eğdim, ne de haksızlık ettim...Sadece çok fazla değer verdim, kendimden çok ödün verdim, kendimi değersiz kıldım...Hatır gönül bildim kimseye saygısızlık etmedim, bana inanan, guvenen hic kimseyi asla yarı yolda bırakmadım...İnsanların hep yalanlarını gördüm sustum, salağa yattım, görmezden geldim, korktuğum için mi ? HAYIR, sadece yüzlerine vurup rencide etmek istemedim...Hayatım boyunca, hiç mi ? hata yapmadım, tabii ki yaptım belki her insan kadar, hatalar insanlara mahsustur...Ama, hiç bir zaman yüzümü kızartacak, başımı yere eğecek hata yapmadım asla...Herkesi kendim, yüreğim gibi bildim, hep inandım, kandım, iyi olabileceklerini düşündüm ama, yanıldım...Şimdi tüm bunları yaptığım için kaybettim mi ? Hayır, aksine kazandım...Neyi mi ? İNSANLIĞIMI...Ben hiç insan kaybetmedim, kaybeden beni kaybetti, bir çoğu farkına varıp döndü, ya da bir çoğu sonradan farkına varacak, ama, asla bir ben olmayacağım...Bir daha asla kimsenin canımı yakmasına izin vermeyeceğim...

Tek Yanlış Her Doğruyu Götürür...
Arkamdan Konuşanlar Sanmasınlar ki Duymuyorum.
Yerin Kulağı Var. . ! Her Canım Diyene Canımı Vermem..!
İnsanların Lafına Kanıp İnsan Harcamam..!
Kendim Görürüm Yanlış...ı Doğruyu..!
Benim Geldiğim Seviyeye Gelmeden,,
Benim Çektiğim Acıyı Çekmeden,,
Benim Gibi Tek Başına Ayakta Durmadan Eleştiri Yapana,,
Burun Kıvırana Tek Bir Lafım Var ;
-Kolaysa Sen Dur Dimdik Hayatta,,
Kimseye Sırt Dayamadan Yaşa Aşkınla..!İşinle , Saygınla , Temiz Saf Yüreğinle..!
Hayatımın Hesabını Yanlızca Allah' a Veririm,, Kimseye Değil ..!
Asla Sıradan Olmamı Beklemeyin..!
Çünkü Ben " BEN " Olabilmek İçin Çok BEDEL ÖDEDİM....

Bazen susmak gerekiyormuş bazen bomboş bakmak gerekiyormuş hayatın yalanlarına.. Anlamaya çalışmak saçmalık..! Anlamadan yaşamak gerekiyormuş.. Ama bazen! Unutmak gerekiyormuş unutulma pahasına.. Zaman değilmiş gideni getiren.. Aslında zamanmış var olanı götüren...!

Hiç kapıldın mı o hisse, gitmek istersin hani, ama aynı zamanda da kalmak gelir içinden.

Ne olurdu bir yaprağın daha olsaydı, bak sevmiyor işte hain papatya!

Ne sahip olduğundur hayat, ne de umdukların bunca zaman. Yüreğin kadardır hayat! ‘Seviliyorsan renkli, seviyorsan Siyah Beyaz.

kim senin yasanı çiğnemedi ki söyle ,
günahsız bir ömrün tadı ne ki söyle ,
yaptığım kötülüğü kötülükle ödetirsen sen ,
sen ile ben arasında ne fark kalır ki söyle....

Gerçek şu ki babam bana hiç ; Başını dik tut prensesim , yoksa tacını düşürürsün." demedi. Çünkü bilirdi ne olursa olsun kimseye boyun eğmeyeceğimi...

"Kimi ne kadar düşünürsen düşün; düşüncelerin en derini, başına yastığa koyduğun an başlar." /Marquez/

Bunca vefasızlıktan sonra, bazılarının ederi kalmadı artık gönlümde..
Kaç’a deseler hiç’e sayarım.

- Özdemir Asaf

Bir eş isterim..!
Câna Cân olan, yarama merhem olan..!
Cânı ben, yarası ben olan..!
Bana Mevlâ'yı anlatan ve hatırlatan..!

Hz. Mevlâna

Bir insanın doğrusu da, yanlışı da aynı kişi olabilir mi ?

Olabiliyor işte.

Aslında masum biriyim ama düşüncelerim çok cinayet işlemiştir.

yaz kızım müebbet...

Adını bile duymak istemediklerini her gün görürsün,
Yüzünü görmekten sıkılmayacağınla ise;
Aranda mesafeler vardır...

- Bob Dylan

Son düzenleme:
Altın olsam..; değerimi herkes bilir...!
Ben basit bir "demir" olayım..;
Değerimi sadece "anlayan" bilsin...!

- Şems-i Tebrizi

Tahminen ne zaman seversin beni ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…