Popüler Konu Sevdiğim sözler

Hayata tepeden bakarsan insanların sadece tepesini görürsün. Hayata daima insanlarla aynı mesafeden bak. O zaman insanların hem yüzünü, hem kalbini görürsün.

Sana affedilemeyecek kadar büyük hata yapan birine, akıl sınırlarının bittiği. yerden başlayacak ceza vermek istiyorsan ; bütün samimiyetinle affet.Hissedilen her şeyi arşivleyen kader, kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir.​

Düzenim bozulur, Hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden bilebilirsin Hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?

Birini nekadar çok aşağılar yahut dışlarsan, onun durumuna düşme ihtimalin o kadar artar. Kainatın matemetiğidir. Bir koyar, bir alır insan. Bilmeden kendi hesabını dürer diyor DOST… Hiçbir konuda emin olma diyor DOST… Kendini ayrıcalıklı sayma. Konumuna ya da mevkine, ismine veya şöhretine güvenme. Şu hayatta tüm zahiri kisveler sabun köpüğünden ibarettir.​

Sende o var bu var , falan dedi var , falan anlattı var , peki sende senden ne var ?

"İnsanların gözleri öyle kelimelerle konuşur ki dil onları telaffuz edemez."

"Aslında hiçbirşey iyi veya kötü değildir. Herşey bizim onlar hakkında ne düşündüğümüze bağlıdır."

"Hayatta yapılacak o kadar çok hata varki, aynı hatayı yapmakta ısrar etmenin anlamı yok"

"Ölümle hiçbir zaman karşılaşmayacaksın. Ölüm varsa sen yoksun, sen varsan ölüm yok. O halde ölümden korkmak ahmaklıktır."

"Bizi esas yoran yaptığımız iş değil, yapmadan kenarda bıraktığmız işlerdir."

İtiraf ediyorum! Ben iki yüzlüyüm.
Bir yanım sevimli, candan, neşeli; diğer yanım soğuk, suratsız ilgisiz, neşesiz.
Hangisini görüyorsanız onu haketmişsiniz demektir.

Hiçbir şey bir fikirden daha tehlikeli değildir. Eğer o fikir sahip olduğunuz tek fikirse.

Bir topluluğu kontrol etmek,
bireyi kontrol etmekten kolaydır..
Bir topluluğun ortak bir amacı vardr ;
Bireyin amacı ise her zaman için şaibelidir..

"Bulduğun şey saf maddeden yapılmışsa, hiçbir zaman çürümeyecektir."​

- İleriye gitmek isteyen önce kendisiyle savaşmalı. Her şeyi, gerektiğinde duygularını bile feda etmeye razı olmalıdır..

Sen; Onun sorduklarına cevap vermeye bile tenezzül etmezsin,
O seni susturduğunu sanır...Hayat işte....

Yüreği olmayanın kalbimi kırmasına müsade etmem !
Beni bir saniyede unutanı ben iki saniye ile şereflendirmem..

Ne var yani, benim de özel güçlerim var.
Mesela bazı insanları gözümde büyütebiliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…