Popüler Konu Sevdiğim sözler

Dün kopan bir yaprakti,düsen bir kuru dal. Bugünden güzel degil bulacagin yarinda aç ellerini bir bak yanan avuçlarinda, dün gitmis yarin yok bize bir bugün kaldi. Birgün biri çıkıpta güneşe adını buzla yazarsa , Bilki o seni benden daha çok seviyor demektir...

Sen benim hayatimda oldugun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir… Çünkü sen benim için daima teksin!

Bugün yeni bir meyhane kesfettim mezarligin karsisinda. Bir gün beni arar da bulamazsan; ya meyhanedeyim ya da tam karsisinda...

Uçsuz bucaksız gökyüzünde kanat çırpan martıların. Sonsuz huzuru anlatan denizin maviliğinde gördükleri, Kendi yansımaları kadar eşsiz hayat... Gülümsedikçe ve umut ettikçe yaşamaya değer...

Her aşk bir yüreğin sesidir ve sabırla büyür! İçindeki sevgiyle, acıyla, inançla, öfkeyle,piser! Şarap gibi gün geçtikçe güzelleşir...

Ben senin gözbebeklerinde kaybolmayı sevdim, Seninleyken sana doyamamayı, Sensizkense doyasıya seni yaşamayı sevdim..

Gün aşırı özlemek güzel, Seni anımsayıp gülümsemek güzel, Seni senle yaşamak bambaşka bir güzel...

En koyu mavilikleri avucuna, En içten mutlulukları gözlerine, En derin sevgileri kalbine usulca bırakıyorum. Her zaman sevgiyle kal...

Alaca Karanlığı Sevmem ben Ya gece olmalı ya gündüz Kurşun ya vurmalı yada namluda durmalı Sevgili dediğin ya senin gibi olmalı; Yada hiç olmamalı..

"mal toplayan ve onu durmadan sayan,insanlari arkadan cekisdiren,kas-goz isaretiyle alay eden kimsenin vay haline"
(Humeze,104|1-2)

Başını göğsüme yasladığımda tek bir düşmanım vardı; Geçip giden zaman...

Mutlu olmayi biliyorsan, sevmeyi bileceksin Gerçekten seviyorsan, ömrünü vereceksin !

kımın kız cocukları olur ve onları gecındırmekte sabır ve tahammul gosterırse,onlar o kımse ıcın cehenneme sıper olur

Mızana koyulan hıcbır sey guzel ahlakdan daha agır degıldır

Allahim,guvencem olan dinimi bana guzelce yasat.Gecim dunyami duzelt.Son duragim olan ahiretimi de duzelt.Hayatimi her turlu hayri artirma vesilesi, olumumu de her turlu serden kurtulup rahatlama vesilesi eyle.AMIN

Basina gelen bir musibetden dolayi hic kimse olumu istemesin.Mutlaka bir sey istemek durumunda ise"Allahim,benim icin yasamak hayirli ise beni yasat,olum hayirli ise canimi al"desin

Son düzenleme:
Akilli insan,kendini sorgulayan ve olum otesi icin calisandir.Aciz insan ise nefsine(cirkin arzularina) uyan ve Allah'dan olmayacak seyler umandir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…