Popüler Konu Sevdiğim sözler

Bazen fikirlerini de değiştirmelisin çünkü sen, fikirlerinin kölesi değil, sahibisin.

Namık Kemal

Gel bakalım ateşle nasıl oynanır göstereyim. Gör bakalım ateş mi seni yakar, sen mi ateşi?

Cinsel ilişki; şarkı söylerken ölümün kıçına tekmeye basmaktır.

Düşündüm de, insan kendi yaşamının yağmurlarında ıslanma fırsatını kaçırmamalı.

Dünyadaki en saf insan olduğunu iddaa eden kişiler, aslında şeytana danışmanlık yapabilecek kapasitede kişilerdir. Unutmayın

Adamın Hasısın Buko

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın.

Sen'siz büyüdügüm günlerde büyüttüm sen'imi...
Bu yürege sigmayacak kadar Kocamansin artik...
Gözlerimle degil Yüregimle seviyorum seni ...​

'Olsun be aldırma Yaradan yardır...Sanmaki zalimin ettiği kârdır... Mazlumun ahı indirir şâhı... HERŞEYİN BİR VAKTİ VARDIR..'''

Yunus Emre

Canı yanan sabretsin! Canı yakan, canının yanacağı günü beklesin.. Efendimiz (sav)

aşk 7 saniye,heves 7 dakika,pişmanlık bir ömür boyu sürer...

Son düzenleme:
Pirincimin içindeki taşların; siyah olanlarından değil, beyaz olanlarından korkarım...

Önemli olan bir omuza yaslanmak değil; o omuzda yaşlanmak!

Can Yücel

Ben diktatör değilim. Benim kuvvetim olduğunu söylüyorlar. Evet bu doğrudur. Benim isteyip de yapamayacağım bir şey yoktur. Çünkü ben zoraki ve insafsızca hareket etmesini bilmem. Ben kalpleri kırarak değil kazanarak hükmetmek isterim.

Mustafa Kemal ATATÜRK.

Ben icap ettiği zaman en büyük hediyem olmak üzere, Türk Milletine canımı vereceğim.
Mustafa Kemal ATATÜRK.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir.Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!!!

Beni olağanüstü bir kişi olarak yorumlamayınız. Doğuşumdaki tek olağanüstülük TÜRK olarak dünyaya gelmemdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK.

Son düzenleme:
Türk kadını dünyanın en aydın ve faziletli ve en ağır kadını olmalıdır.
Mustafa Kemal ATATÜRK.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…