Popüler Konu Sevdiğim sözler

Doğru insanlara yanlış birşey anlatabilmek, yanlış insanlara doğru birşey anlatabilmek, mümkün değildir.

geleceğim bekle dedi
ben beklemedim, o da gelmedi
ölüm gibi bir şeydi
ama kimse ölmedi

ulaşılmazlıklar aslında öylesine güzeldir ki
işte budur isteği tutku yapan....

Yalnızlığı çok seversek, oda bir gün çekip gider mi..?

*Oğuz Atay

-Bir Kadına Asla "Sus." Demeyin. "Dudaklarını Kapatınca Çok Tatlı Oluyorsun" Deyin,
Biraz Akıllı Olun Beyler.. :))

Herşey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme! Çünkü orası kaderinin değişeceği yerdir...

Arkadaşlar bu sözün kime ait olduğunu bilmiyorum

Manasız söz duymaktansa, horoz sesi duymayı tercih ederim; En azından öteceği zamanı bilir.

Savaşa giderken 1, denize girerken 2, evlenirken 3 defa düşün!

Rus atasözü

Haksızlığa sapıp bütün insanlar seni takip edeceğine, adaletle hareket edip tek başına kal daha iyi.

Kumandayı dizime vurarak çalıştırdığım günden beri, kimse beni şiddetin çözüm olmadığına inandıramadı.

Kadın unutmaz; sadece sineye çeker. Zamanı geldiğinde ise iade eder.

Ne diyordu şair; " Yıkıldı yolunu bekleyen şehir ". Şimdi gelsende bir gelmesende bir

Kolumuzu ısırarak yapardık saatleri.. Sanki daha o kadarcıkken, zamanın canımızı yakacağını anlarmış gibi.....

Hayatım süresince boyum kadar kitap yazdım ama beni sevmeyenler buna da mazeret bulup ''Onun zaten boyu kısaydı.'' diyebilirler.

Aziz Nesin

Düşlere bile kar yağmazdi hiçbir zaman, meydan savaşlarında korkular,aşkı ağır yaralamasaydı eğer..

Sen benim neler çektiğimi bilsen,
Bunu bilmekten ölürdün..
Şu kadarını söyleyeyim,
Hani taş olsan,
Yani taş olsan;
Ortadan ikiye bölünürdün...

Kuaföre söylenen söz kadar kolay olsa keşke herşey ;
"Kırıkları aldıracaktım.."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…