Popüler Konu Sevdiğim sözler

Sen bana mı soruyorsun yalnızlığı sever misin diye? Ben ki; çayı bile iki şekerle içerim, birlikte erisinler diye.

Bundan sonra hayatıma gelenlerin insan evladı olmasına daha bi özen gösteriyorum. Zira, 'Şerefsiz' kontenjanı doldu...!

“ Erkeğin fazla para harcayarak elde ettiği kadınla, Kadının fazla makyaj yaparak elde ettiği adam; Aynı sezonun mallarıdır. ”

Bir kardanadamım vardı, ona tüm sıcağımı verdim, belki de bu yüzden eriyip gitti..

harcamadığınız para, kullanmadığınız ev, dokunmadığınız sevgili, aramadıgınız dost sizin değildir

İki insanın iyi geçinmesi hiç kusursuz olmalarıyla değil,
Birbirlerinin kusurlarını hoş görmeleriyle sağlanır

Kızlarınızı iyi yetiştirin.!!!

Kendi kendilerine yetmeyi öğretin.
Namuslu olmanın yürekten geçtiğini öğre.tin. Evden çıkar çıkmaz ilk köşede eteğinin boyunu kısaltmasına gerek olmadığını öğretin.
İstediğini giymeyi öğretin . İnsanın ahlakının sadece kendi beyninde olduğunu öğretin.
Kıskanılmanın sevilmeyle aynı olmadığını öğretin. Kıskanılmanın güzel, saygısızlığın kötü olduğunu öğretin
Beni çok kıskanır, dışarı çıkarmaz, şunu bunu giydirmez diyen adamla gurur duymamayı bunun aslında kendine hakaret olduğunu öğretin.
Arayıp neredesin ; kiminlesin vs. diyen adama seni tanımadan önce nasıl davranacağımı bilmiyor muydum haddini bil demeyi öğretin.
Eşlerini aldatan erkeklerin yanındaki ikinci kadın olmamayı öğretin.

Oğullarınızı iyi yetiştirin.!!!

Karşı cinse saygı duymayı öğretin.
Gece yarısı evine dönen kadının "aranmadığını" öğretin.
Bir kadının omzuna arkadaş olarak da sarılabileceğini öğretin.
Dokunmaktan korkmamasını öğretin.
Sevmenin değer verme olduğunu öğretin.
Sahip çıkmayla sahibi olmanın farklı olduğunu öğretin.
Bulunmaz Hint kumaşı olmadıklarını; olsalar bile burun silinen mendillerinde kumaştan yapıldığını; hiç kimseyi küçük görmemeyi öğretin.
Ama bunları önce kendi içinizdeki çocuğa öğretin

Eğer boş hayatımı aydınlatacak bir yıldızsan, asla sönme ve asla beni bırakma.
Ama eğer bir rüya isen söndür ışıkları...

Aşık olana hayat düşlerden daha güzeldir,yanlız olana ise düşler hayattan..

Eskiden yeterdim kendime, artardım bile. Şimdi ne yapsam nafile! Ve kim demiş “can eskimez” diye? Bu can tedirgin tende. Can da eskimiş ben de....

Olan umudumuzla kalakalırız ortalıkta
Bizim bu insanca üzgünlüğümüz dillere destan ..

Cemal Süreyya ..

her gece yüreğimden bir kuş kalkar gökyüzüne
her gece bir damla yaş düşer seccademe
ve her gece göğe yükselen avuçların birinde senin adın geçer....

hüzün ki, yakışandır bize...

Gönlüm dilime dargın, dilim gönlüme,
Gönlüm duygularını anlatamadığı için kızarken dilime,
Dilim anlatamayacağı şeyleri düşündüğü için kızıyor gönlüme...

Yediği lokmaya, bastığı toprağa, yaşadığı vatana nankör; Sen vatan nedir bilseydin, kahpeliğinin adına "vatandan vatan istemek" demezdin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…