Popüler Konu Sevdiğim sözler

"Yalnızım. Çünkü herhangi biriyle değil, Beklediğime değecek kişiyle devam etmeliyim bu yola."
Can Yücel

En sevdiğim mevsime geldik;
yapraklar sararacak, gök gürültülü yağmurlar yağacak.
Sonbahar, hüzündür. Hüzün ise, ben demektir.

Özdemir Asaf

Eski bir fransız şarkısında şöyle denir: “I’amour est I’enfant de la liberte.”
Sevgi özgürlüğün çocuğudur, hiçbir zaman baskının değil...

Erich Fromm

Küçükken hayvanlarla konuşsam ne ilginç olur diye düşünürdüm,
- Meğer yıllardır iletişim kurabildiğim bir sürü hayvan varmış.

"Özdemir Asaf"

Size zamanını ayırmayan birine, asla kendinizi harcatmayın!

Bukowski

İnsanlar seni yanlış anladığında dert etme.
Duydukları senin sesin, fakat aklından geçirdikleri kendi düşünceleridir.
Hz.Mevlana

Ben birini sevmiyordum, o da beni sevmiyordu. Bir gün bir yerde randevulaştık. Ben gitmedim, o da gelmedi.

Özdemir Asaf

karanlığın en koyu noktasından sonra güneş doğar (hayat felsefem yaptım bu sözü bu ara :))

İyi bir insan olduğunuz için dünyanın size adil davranmasını beklemek, vejetaryan olduğunuz için boğanın size saldırmamasını beklemek gibidir.

İranlı Bir Şair Derki ; ''Aşka Uçma Kanatların Yanar''...
Mevlana Derki ; ''Aşka Uçamadıktan Sonra Kanat Neye Yarar"...!!!!!

Diyojen'e bir gün sormuşlar: “Üstad, bir insanın akıllı olduğunu nasıl anlarsın?” Bilgin cevap verir: “Konuşmasına bakarım.” “Ya hiç konuşmuyorsa?” Cevap çok gecikmez: “O kadar akıllısına hiç rastlamadım.”...

Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde...

HAYYAM

"Bir tehlike anında gemiden uzaklaşan fareler, geminin batmamasını bir türlü affedemezler."

'' her kadın hayatının bir bölümünü budist olarak yaşar... çünkü mutlaka bir öküze tapmışlığı vardır..."

“I learned long ago, never to wrestle with a pig, you get dirty; and besides, the pig likes it.”
George Bernard Shaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…