Popüler Konu Sevdiğim sözler

Yeryüzünde böbürlenerek yürüme; çünkü sen ne yeri yarabilirsin, ne dağlara boyca ulaşabilirsin. (İsra Suresi – 37)

Biz sadece bir kuyuya taş attık, sizin bizden daha deli olacağınızı düşünememişiz.

"Mayalar"

‎"Vefasızlık"
bir yüreğin başına gelebilecek en seçkin! ağrıdır.

"Mehmet Deveci"

Laf ebeliği yapma sevgili, Çünkü ebe de sensin sobe de.

Sunay Abi

Kapalı sandığın içinde gün ışığına çıkmayı bekleyen, kıymeti bilinmemiş bir define değilim ben. Hakkımda soracağın her sorunun cevabı üç aşağı beş yukarı sende saklı zaten. Beni keşfetmeye çalışmanı da, keşfettiğini sanmanı da istemem. Tanımak zorunda değiliz birbirimizi, daha bir arpa boyu tanıyamamışken kendimizi.

Elif Şafak

Hep kalıplara uymayı reddettim. Geldiğim nokta şu; Diğerlerinden daha mutsuz, bi o kadar umutsuz ama kafam hepsinden daha güzel.
Heinrich Bukowski

Seninle ben bir çaydanlık gibiyiz.
Ben üst kısmıyım sen alt kısmı.. hani büyüksün ya !
Aramızdaki fark ise şu;
Ben sensiz de demlenirim, ama sen bensiz ancak su kaynatırsın

K.İskender....

Son düzenleyen: Moderatör:
keskin nükteler de ,keskin bıçaklar gibi sık sık sahiplerinin parmaklarını keser. ARROWSMİTH

Ve cellat uyandı yatağında bir gece; Tanrım dedi, bu ne zor bilmece.. Öldükçe çoğalıyor adamlar, ben tükenmekteyim öldürdükçe..

Ataol Behramoğlu

Sabahları başka biri için uyanmak istiyor insan; onun olmaktan bir gün bile şikayet etmeyeceği, her gün tekrar tekrar aşık olacağı biri için...

Çaresizlik Allah'tan gelen en güzel işarettir. Duanın vaktinin geldiği gösterir. Süzülüyorsa gözünden yaşlar, hüzünlüyse güzel yüzün, Rabbin seni özlemiş, sesini duymak istemiş demektir.

Mevlâna

İki mükemmel insan asla birlikte olamaz. Çünkü mükemmel kadın 1. seferde evet demez, mükemmel erkekse 2. şansı vermez.

Anton Çehov

İnsansız adalet olmaz. Adaletsiz insan olur mu? olur, olmaz olur mu! ama, olmaz olsun. Özdemir Asaf

Son düzenleme:
İnsanlar sahip olduklarının değerini bir türlü bilmezler. Güllere koşarken ayaklarının altında ezilen papatyalardan habersizler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…