Popüler Konu Sevdiğim sözler

Sen benim Yaradan’dan ötürü yaradılanı sevişim,Bir adım gelene on adım gidişimsin...Ve herkesi olduğu gibi kabul edişimsin...Sen benim; Bugünüme şükür ve yarınıma dua edişim...Azla yetinişim,çoğa göz dikmeyişimVe kapanmayan avuç içimsin

"-Oof dedi.
-Ne oldu? dedim .
-Hiiç dedi.
-Herseyi bırak gel benimle dedim.
-Olurmu ? dedi.
-Topu topu bi tabak fazla koyarız soframıza dedim.
-Olmaz dedi.
-Neden? dedim.
-Aynı tabaktan yeriz dedi.
Bir daha Sevdim.."

Hayat bize hayallerimiz yıkıldığında, hayal kırıklığı işte deyip geçmeyi öğretti de gerçeklerimiz yıkıldığında ne yapacağımızı öğretmedi.

Hayat beni sensizken çok eziyor, kime başlasam seninle bitiyor, kimi bitirsem sana benziyor.

Nasılsın diye sorma bana, sensizim işte, sensiz nasıl olabilirsem en az o kadar kötüyüm.

Öyle yılışık değil, ukala bir gidiş benimkisi, ucuz bir biletin arka koltuk rahatlığıyla, bu kez başka gidiyorum, ne kendim için gidiyorum, ne senin için döneceğim, gitmenin hası dönüşsüz olanıdır.

Uçarcasına yaşadığım bir aşkın sonunda kanatlarım sende kaldı, şimdi hayat ne güldürüyor, ne ağlatıyor, ne öldürüyor ne de yaşatıyor, bir türlü adını koyamadığım şey, sende yok olan aşk bende neden yaşıyor ?

Hayat bizden sakladıklarını kime gösteriyor anlamıyorum.

Beni güzel hatırla, bunlar son satırlar, kaybolup gittim, belki de bir rüya idim senin için, uyandın ve ben bittim.

Mutluluk acılardan önce yaşanmışsa, tadında eksik bir şeyler var demektir. Rabbim bizi kolay elde edilen mutluluklardan korusun.

Aşkı bende yeşertip, çiçeklerini başkalarına sunacak kadar alçaldın, alçaktın!

Biri seni hiç gitmeyeceğine inandırıp hiç beklemediğin anda defolup gidince böyle saçma tespitler yapıyorsun işte, aklın hiç üşenmiyor saçmalamaktan, kalbin desen hala onda.

Seviyorum diye başlayıp, gidiyorum diye biten bir cümleydi bizim hikayemiz, hep yan yanaydık aslında ama aramızda uçurumlar büyüttüğümüzün farkına varamıyorduk bir türlü, bu yüzden biz seninle hep iki kişi olduk ama asla bir çift olamadık.

Onunla mutluysan, başkalarını mutlu etmek adına ondan da olma. Sen yine de sen ol, kimseyi sensizlikle cezalandırma.

O kadar mı sevdin, hayır daha çok sevdim, ama gitti, hiç gelmemiş gibi, kendisinden sonra gelecekleri bile benden alarak gitti, her şeyi yarım bırakıp gitti, beni, kendini, bizi.

Bu da geçecek, geçmeyen ne kaldı ki sen dahil, belki zor olacak ama artık çok iyi biliyorum, yara en çok iyileşirken acıyor.

Var olan gerçek şu ki, ben gittim, sen kaldın, biraz aşkta,biraz geride, en çok da bende.

Şimdi son sözüm sana şu sevgili, bazı erkekler adam doğar, bazıları sonradan adam olur, ben aşkı nimet gibi başımın üstünde taşıdım, bundandır boyun eğmeyişim, riski bazen kazanmak, bazen de elindekini kaybetmemek için alırsın, hayat böyle işte korkun kadar kaçar, cesaretin kadar savaşırsın.

Unutmak hafızanın soluk almasıdır, unut beni, hem de gelişigüzel unut beni, üstümde bile durma, ayrıntılara takılma, ayrıntılara takılırsan, bana geri getirir seni, yeniden unutmak için başkalarını da kirletme, beni unutmak için seviştiklerin, kim bilir kimleri unutmak için senin kollarındadırlar.

Etrafını saran insan müsveddeleri, sana hiç doğruları göstermedi.
Onlar, senin duymak istediklerini söylediler hep.
Zaaflar böyle bitirir işte insanı.
Seni mutlu eden sahte insanları, sana doğruları söyleyerek ruhunu sıkanlara değişirsin.
Onların sana sunduğu sahte dünyanın içinde mutluyu oynarsın.
Ama aslında gerçekleri göremeyen bir zavallısın.

Uğruna ödediğin bedeller, mutluluğuna gölge düşürüyorsa, hak ettiğin mutluluk sana biraz pahalıya mal olmuştur.

”Neden her zaman zeytinyağı gibi üste çıkıyorsun”diyordu.
onu su gibi aziz kıldığımı bilmiyordu..”

Sen gözlerimin önünde, içindeki beni harcarken; Ben bir an bile seni unutmaya meyletmedim... Sen bildiğim gibi kalmadın ama... Ben unuttuğun gibiyim hâlâ.......

Masallar çocukken uyuyana kadar, Büyüyünce uyanana kadarmış.

Bu günlerde aklıma gelen başıma geliyor nedense, Birde gönlümden geçen yanımda olsa keşke .

Yormak istemiyorum artık kimseyi yorgunum zira! Kelimeleri yanyana getiresim yok kendimi anlatmak için. Yeni bir alfabe arıyorum konuşabilmek için. Hiç söylenmemiş sözler duymaya ve yeniden cümleler kurmaya ihtiyacım var. Yetmiyor bildiklerim...

Bi hayli kırgınım.. Kime olduğunu, neden olduğunu bilmeden.. Belki hayata, belki kendime, belkide dilimden düşmeyen keşke'lere .

Gerçekten seviyorsan eğer, mesafeler anlamını yitirir. Ne bakabilirsin gözlerine ne de dokunabilirsin; ama hep hissedersin.

6 milyαr insαnın içinden yalnızca birini seversin. Sonra onun sevilmeye layık olmadığını anlarsın, Bütün dünyayı suçlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…