Popüler Konu Sevdiğim sözler

Sen kim oluyorsun da benim yaşadığım hayatı yargılıyorsun?
Ben mükemmel değilim ve olmak zorunda da değilim!
Parmağın ile beni işaret etmeden önce
ellerinin temiz olduğundan emin ol!

- Bob Marley -

Şu çeşmenin haline bak,
Su içmeye tası yok...
Kırma insan kalbini,
yapacak ustası yok......

Bana unut beni diyorsun,
Mademki unutmak o kadar kolay;
Sen beni unut ve tekrar bana dön !!!!

Mesajlarıma cevap alamadığım zaman,kendimi dokuz çocukla ortada kalmış gibi hissediyorum : )

Yüzünüze ve dudaklarınıza sabah egzersizi olsun diye ekledim tatlılar:)

Savaşma seviş' dedi biri, uyduk ! üredik ve daha kalabalık ordular kurduk.!

‘Şey’ ister istemez ikiye ayrılır ! ‘Olacak şey’ - ‘Olmayacak şey’.

Ateş karşısında bozulmayan altın, altın karşısında bozulmayan kadın, kadın karşısında bozulmayan erkek; kalitelidir...

Yoruldum; ayağımın değil, yüreğimin götürdüğü yerlere gitmekten. Sustum; dilimdekileri değil, yüreğimdekileri söyleyememekten : (

Aşkı tanıyan bir kadın, asla aşktan azına razı olmaz . Sahibi olamayacağı boş sevdalarda kiracı kalmaz !

Huzur denilen o şeyin her santimine ihtiyacım var bu aralar. Bana biraz bahar gerekiyor. Çok üşüdüm : (

İnsanı en çok acıtan şey; birine 'hayatını' hediye etmişken, o kişinin 'kendini' başkasına hediye etmesidir...

Aldanma diye birşey yoktur ! Sadece biraz fazla güvenmek vardır. Ve insani aldandığı değil, en çok güvendiği aldatır...

"içimizde her zaman konuşan bir yargıcın olması ne kötü" gibi bir şeydi anlam olarak ve sanırım enir batur'a aitti. çok severim bu sözü

Hırs insanı kör ve ahmak eder. Bilgisiz hale sokar da ölümü kolaylaştırır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…