Popüler Konu Sevdiğim sözler

Ölümden niye korkacağım ki? Ben varken o yoktur, o gelince de ben olmayacağım...

Kaybedilen her bi öz, ağlamaklı her bi göz, bir kör düğüm oldu, çözebilirsen hadi çöz...

Kardeşim sen düşünceden ibaretsin,
Geriye kalan et ve kemiksin,
Gül düşünür gülüstan olursun,
Diken düşünür dikenlik olursun.

Madem ki yokluğumla daha mutlusun, O halde yokluk, benim bu aşk için büründüğüm son kimlik olsun…

Şimdi ben bu kenti tekil gezerim. Yerim içerim! Ve bilirim duymasan da derim; ama ' yarasın canıma' yara!

Eğer "Değer"lerini, "Diğer"lerinden ayıramıyorsan; "Meğer"lerini bir cebine, "Keşke"lerini öbür cebine koyacaksın...

Ve O Da Benim Gibi Eğilip Çıkarsın Yarasını Gizlediği Yerden Ve O Da Üstlensin Bütün Suçları. Tıpkı Benim Gibi Yapsın O Da, Onu Gören Yarasını Görsün Önce. Çünkü O Artık Benim Içimde Gizli Bir Yerde Değil, Çok Açıkta. Artık Yüzümde Olacak O Yara...

Sonbaharın en eylül’ü içimde, Her bastığım kuru yaprak. Sen olup o eski şarkıyı hatırlatıyor bana; Kolumda senden çaldığım tebessüm uyutup büyütüyorum onu, Bir namussuz rüzgar peşimde, Saçlarımı ensemden okşayıp yanağımdan öpüyor gülümsetiyor beni. Sen yoksun ve sensin her şarkıda ağlayıp üzüldüğüm. Böyle mi bitecekti bu şiir birtanem böyle mi bitecekti bu şiir son hecesi hüzün...

insanlık merhamet üzerine kurulmuştur. merhametini kaybeden insanlığını da kaybeder.....

Herşeyden biraz kalır diyor birileri, çoğulluk haklılıktır. Kavanozda biraz kahve, kutuda biraz ekmek, insanda biraz acı.

Turgut Uyar

Kişi kimi severse, yüreği onunla yanar ve insan sevdiğini, durmadan anar.

Hz. Muhammed (s.a.v)

Gönlüm dilime dargın, dilim gönlüme. Gönlüm duygularını anlatamadığı için kızarken dilime, dilim anlatamayacağı şeyleri düşündüğü için kızıyor gönlüme.

Hz. Mevlana

bir çığlıktı YALNIZLIĞIM.....
hepinizmi SAĞIRDINIZ...

Bir bahane bul uğra gönlüme... Ne bileyim birine bakıp çıkacaktım de... Kalbimin anahtarını unuttum, onu alabilir miyim de... Ya bahane değil mi, gel işte...

Back
X