Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ve O Da Benim Gibi Eğilip Çıkarsın Yarasını Gizlediği Yerden Ve O Da Üstlensin Bütün Suçları. Tıpkı Benim Gibi Yapsın O Da, Onu Gören Yarasını Görsün Önce. Çünkü O Artık Benim Içimde Gizli Bir Yerde Değil, Çok Açıkta. Artık Yüzümde Olacak O Yara...
Sonbaharın en eylül’ü içimde, Her bastığım kuru yaprak. Sen olup o eski şarkıyı hatırlatıyor bana; Kolumda senden çaldığım tebessüm uyutup büyütüyorum onu, Bir namussuz rüzgar peşimde, Saçlarımı ensemden okşayıp yanağımdan öpüyor gülümsetiyor beni. Sen yoksun ve sensin her şarkıda ağlayıp üzüldüğüm. Böyle mi bitecekti bu şiir birtanem böyle mi bitecekti bu şiir son hecesi hüzün...
Bir bahane bul uğra gönlüme... Ne bileyim birine bakıp çıkacaktım de... Kalbimin anahtarını unuttum, onu alabilir miyim de... Ya bahane değil mi, gel işte...