sevdiğim ve ablası

verdiğin tepkiyi anlayamadım canım bence sen ablasını kıskanmışsın çünkü erkek arkadaşının senden başka birisine değer vermesine dayanamıyorsun, şu arabalarda öne oturma muhabbetide hep komiğime gitmiştir :)

konu sahibi arkadaşa gaz veren sevgili üyeler.. valla hayretler içerisindeyim yazdıklarınızı okurken. iyi madem birdaha önde otururken görürse ablasını çek yakasından indir aşşağıya.. ee ne de olsa artık sen varsın, abla-anne kim? onlar potansiyel kıskanç, kuyunu kazıyorlar senin.. hele ablalar yok mu.. oo allah vermesin..

insanlar; oğullarını-kardeşlerini-abilerini, gelinleri kıskanmak, çekememezlik yapmak için evlendirmezler sevgili arkadaşlar. bu kadar önyargılı olmamanızı rica ederim.. o kadar anne-abla düşkünü bir evlat, onların "bu kızı istemiyorum" sözüyle bitirirdi ilişkisini.. demek ki ortada çekememezlik değil, arkadaşın aşırı hassaslığı ve kuruntusu var..
tam düzelttik, daha pozitif bakacak arkadaş diyoruz, birileri gaz veriyor..
neyse arkadaşım, sen bilirsin :umursamaz:

canim ya bunlari mi taktin?bende olsam hemen inmezdim arabadan nasilsa iceride konusuruz diye dusunurdum.hemde oturdugum yerden neden kalkayim sen gec diyim ki?zaten kiz sana incelik etmis donuste soylemis.senin ki birazda koltuk kavgasi olmus..sozlun ablasiyla ne guzel konusuyor sevinmen lazim.benim alcak kardesim hic kralicem demedi banaaguclubacismile

iliskinin ciddiyetini soz, nisan degil gonuller belirler. o yuzden arada daha ciddiyet bile yok diyenlere hic katilmiyorum. benim de ne sozum ne nisanim olmadi. esimle aramizda iki uyduruk yuzuk takmistik sadece o kadar. on koltuk meselesine takilmamaniz gerekirdi, bu anlamsiz bana gore. ha on ha arka bir sey fark etmez. ablasi sizi ilk defa goruyor, kardesiyle degil de sizinle konusup, muhabbeti baslatip ve de herhangi bir yerden sohbet konusu bulup sizinle konusmasi gerekiyordu bana gore, sizi tanimaya calismaliydi. o konuda cok buyuk saygisizlik yapmislar ama ablasi kadar erkek arkadasin da suclu bu konuda. ben de senin gibi ustume basima cok onem veririm, ustelik ilk bulusma ben de takinti yapabilirdim bu konuda haklisiniz. o gun neler yasadiniz biz bilemeyiz, burdan okuyup yorum yapmak kolay. eger o gun yasananlardan rahatsz olduysaniz vardir bir sebebi. daha sevgilinizin ablasini taniyacaginiz ilk gun bu tur seyler yasamayi siz de istemezdiniz muhtemelen. sizin sinirlerinizi bozmuslar belli ama tepkiniz biraz fazla olmus gibi...erkek arkadasiniz sizi anlayacaktir bence. bize anlattiklarinizi ona da anlatin derim...en azindan icinizde kalmaz :hulya:

biraz daha ılımlı yaklaşsan olaylara.. böyle sorun etmesen canım.. şu anlattıklarında valla hiç bişey yok.. takma kafana.. sen biraz daha ılımlı ol o zaman sana nasıl değer verdiklerini göreceksın.. sen adım at biraz..çok takılma böyle küçük detaylara.. belki kafasında kötü bi niyet yoktu ikisinin de..

bizim toplumuzda erkek ailesinin saygısını kazanabilmek için arada söz, nişan ya da düğünle olayın ciddiyet kazanması gerekiyor. sadece kız arkadaşı olunca gelip geçici gibi bakılıyor ve ona göre davranılıyor olabilir. bu doğru değil elbette ama genelde geçerli bir durum. ben sevgilinizin ablası olsaydım asla ve asla kalkıp yerimi size vermezdim, niye vereyim? ikinizinde büyüğü olarak oturduğum yerde oturmaya devam ederdim. ki eğer o yer verseydi de ben asla kabul etmezdim, lütfen oturun derdim... bence olayları çok büyütmüşsün, kendini ablasıyla kıyaslama, üzme kendini. sevgilinde sanki biraz seni kıskandırmaya ya da ilişkilerini göstermeye mi çalışmış anlamadım ki...

iliskinin ciddiyetini soz, nisan degil gonuller belirler. o yuzden arada daha ciddiyet bile yok diyenlere hic katilmiyorum. benim de ne sozum ne nisanim olmadi. esimle aramizda iki uyduruk yuzuk takmistik sadece o kadar. on koltuk meselesine takilmamaniz gerekirdi, bu anlamsiz bana gore. ha on ha arka bir sey fark etmez. ablasi sizi ilk defa goruyor, kardesiyle degil de sizinle konusup, muhabbeti baslatip ve de herhangi bir yerden sohbet konusu bulup sizinle konusmasi gerekiyordu bana gore, sizi tanimaya calismaliydi. o konuda cok buyuk saygisizlik yapmislar ama ablasi kadar erkek arkadasin da suclu bu konuda. ben de senin gibi ustume basima cok onem veririm, ustelik ilk bulusma ben de takinti yapabilirdim bu konuda haklisiniz. o gun neler yasadiniz biz bilemeyiz, burdan okuyup yorum yapmak kolay. eger o gun yasananlardan rahatsz olduysaniz vardir bir sebebi. daha sevgilinizin ablasini taniyacaginiz ilk gun bu tur seyler yasamayi siz de istemezdiniz muhtemelen. sizin sinirlerinizi bozmuslar belli ama tepkiniz biraz fazla olmus gibi...erkek arkadasiniz sizi anlayacaktir bence. bize anlattiklarinizi ona da anlatin derim...en azindan icinizde kalmaz :hulya:

evet işte anlatmaya çalıştıkalrım bunlardı benimde çok teşekkür ederim .
ön oturma meselesinide beklemekten kaynaklı sinirle büyütmüşüm anladım şimdi .
hep ters ve istemediğim şeyler olunca gerildim hastayım zaten dağılmışım bide beklemişim 2 tane istemediğim olay gerçekleşince herşey battı demekki...
ama o kraliçem lafını kabul etmiyorum anlatamıyorumda kimseye anlaşılamıyorum . Normalde kullansa umrumda olmaz ama ben o akdar bozulmuşken onun böyle hiç bir şey yokmuş gibi şen şakrak bir şeyde öyle demesi ve kraliçem demesi yani sıradan bir kelime değildir benim için laçkalaşmış kelime değil yavrum dedi bitanem canım desin yada herhangi bir şey ama ne biliyim o söz sinirlerim bozukken çok ağrıma gitti ve atmadım...

bizim toplumuzda erkek ailesinin saygısını kazanabilmek için arada söz, nişan ya da düğünle olayın ciddiyet kazanması gerekiyor. sadece kız arkadaşı olunca gelip geçici gibi bakılıyor ve ona göre davranılıyor olabilir. bu doğru değil elbette ama genelde geçerli bir durum. ben sevgilinizin ablası olsaydım asla ve asla kalkıp yerimi size vermezdim, niye vereyim? ikinizinde büyüğü olarak oturduğum yerde oturmaya devam ederdim. ki eğer o yer verseydi de ben asla kabul etmezdim, lütfen oturun derdim... bence olayları çok büyütmüşsün, kendini ablasıyla kıyaslama, üzme kendini. sevgilinde sanki biraz seni kıskandırmaya ya da ilişkilerini göstermeye mi çalışmış anlamadım ki...

yok ben kimseyle kendimi kıyaslamıyorum gerçekten farkındayım o konuda büyüttüğümü anladım zaten . sözlüm orada ne yapmaya çalışmış bende tam anlamadım ne yazıkki
teşekkürler yorumunuz için.

gercekten yasinizi cok merak ettim..simdi tamam sizle bir yere gitmisler orda konusurlarken seni yalniz birakmislar o kötü yapmamalari gerekirdi..ama
su arabaya geldim bide önde oturuyordu eee ne yapacakti ay canim hadi sen geldin ben kalkayim mi diyecekti..sonucta sadece sevgilisiniz karisinizdaki ne esiniz ne de görümceniz..simdi ne alaka sen geldin diye kalkacakmis falanda filan,ya ablasi o yabanci degil elini tuttu diye belirtmenize gerek yok cidden anlayamadim..ya benim erkek arkadasim sirf ablam yada kardesim yüzümden bana bagiracak o an bitiririm..ve bende bu erkekleri anlamiyorum böyle kiz gelir bagirir cagirir sebep olarak ablasini gösterir onlarda devam eder..bence ailesine tehammül edemiyorsan onu sevmiyorsun sonucta snaa kötü birsey yapilmamis zaten tanimiyorsun etmiyorsun herseyi kadindan biliyorsun..

arkadaşlar sizce boş yada dolu ben size sadece bir şey sordum o akdar. bu kadar büyütmenizi anlamıyorum gerçekten herkese sakince cevap vermeye çalışıyorum ama saygısızca yok çok komik yok boş kapris bilmem ne bu tip cevaplar yazıcaksanız lütfen yazmayın silebilsem konuyu silmek istiyorum ama bildiğime göre konu silmek yasak muzdarip olduğum bir konuyu paylaştım olaydan daha çok sinirlerimi bozdunuz ya bu kadar olmaz.bunların yaşla yok kötülükle iyilikle hiç bir ilgisi yok insan herşeye alınabilir kaprismiş boşmuş ayıp şeyler ne olursa olsun ben bir şey paylaşmışım böyle şeyler yazılmaz sizin bir konunuz olsa ve ben girip ay aman ya ne saçmalıyor bu kız triplerine girip cevaplar yazsam hoş olur mu bana bu tip yazılar yazanların beni yargılamaya pek hakları yok ne güzel yazan arkadaşlarımız var tamam hak vermezler beni anlamazlar ama düzgün dille anlatmışlar böyle insanların bir şeyler yazmasını rica ederim yoksa konu kapansın...
lütfen rica ediyorum saygısızca şeyler yazıcaksanız yazmayın.

Son düzenleme:
konun linkini Çenebaz a ya da Songül e mesaj atıp ben konumun kitlenmesini istiyorum de, konun kapanır
şahsen bi konuda üyeler bana böyle tepki verse abartanın onlar değil ben olduğumu düşünürüm, bu kadar insan çoğunluk olarak abartmışsın, saçmalamaşsın, çocukça diyosa vardır bi bildikleri, derdim diğer konulara bakarsan, kimseye senin konun kadar tepki verilmediğini görürsün, çünkü onlar gerçekten dert genel olarak,
ama seninki resmen kapris ve kıskançlık, gerçek bu malesef. Yorum yazan üyelere yazmayın etmeyin diyeceğine bi öz eleştiri yap, yada bundan sonra konun başında belirt, sadece hoşlanacağım yorumlar yazın diye, burası kamuya açık bi forum ve her eleştiriye açık olmalısın
ve kk gerçekten sıkı kuralları yasakları olan bi forum,
yöneticeler, gerçekten saygısızca bi yorum görselerdi o kişiyi hemen uyarırlardı merak etme

varsın çocukça yada kapris olduğumu düşünün ben sadece paylaşmışım düzgünce yazan arkadaşlarımızın neyi eksik onlar neden bu tip şeyler yerine düzgün yazmayı seçmişler bende bunu merak ediyorum kaçtane var evet hak vermesinler varsın ama saygıdanda ödün vermemişler düzgünce yazdım evet en kısa zamanda kapattırıcam pişman oldum Allah göstermesin bir daha bir şey yazmayı zaten .

Back
X