takkedustukelgorundu
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 14 Mart 2017
- 356
- 189
- 53
- 33
- Konu Sahibi takkedustukelgorundu
-
Canım kaçmak bir çözüm değil.
Biraz durulsun ortalık sen ayrılmak istemiyorsan ayrılma.
Ama sen ailene kabul ettirene kadar da onlar size gelmesin.
Sevgilinle konuş biraz sakin olun. Fevri olmayın. Biraz daha zamana bırakın sen kararlı olursan ailen napacak turşunu kuracak değil ya elbette seni anlayacaklar. Sen simdi biraz arada kalan tarafsın ama bir anda fazla herkes gerilmiş bu gerilimin bitmesini bekleyin ve erkek arkadaşına sakin olmasını söyle.
neden kv adayın düzelmiyoda ailem yumuşasa sevgilim düzelir diyosun karşı taraf düzelsin ailen yumuşar belki sen şimdidien böyle aileni ezdiriyosun yarın evlendiğinde ailene gndermez zamanında böyle yaptılar der haberin olsunilk defa geldikleri akşam neden nişan isteme konusulmamıs neden annesı donuk mizaçlı biirymiş o yuzden bunlardan ınsan olmaz dıolar evet kısa sure olabılır ama sevdim aileme karsı yaptıgı saygısızlıgın farkındayım ama aılem yumusasa emınım oda duzelır aılem ters konusunca oda sınırlenınce agzından cıkmıs
Sakin ama sakin kaçmayın,ilerde mutsuz olur ve ayrılmak isterseniz ailenize dinecek yüzünüz olsun,SAKIN,ben onunla mutluyum ayrılmam demeyin, biz burda ne büyük aşkların bitişini okuduk.....SENİ SEVİYORSA AİLENİ İKNA EDER,kacmak en kolay şey,araya başkalarını soksun,(ailen niye istemiyor,nedeni ne??????)
5-6 aydir tanidigin biri icin kendini cikmaza surukleme..ama çok seviyorum
Sakin ama sakin kaçmayın,ilerde mutsuz olur ve ayrılmak isterseniz ailenize dinecek yüzünüz olsun,SAKIN,ben onunla mutluyum ayrılmam demeyin, biz burda ne büyük aşkların bitişini okuduk.....SENİ SEVİYORSA AİLENİ İKNA EDER,kacmak en kolay şey,araya başkalarını soksun,(ailen niye istemiyor,nedeni ne??????)
seni seviyorsa bekleyecek canım beklemiyorsa böyle kendince gurur yapıp şart koşuyorsa zaten yol yakınken olmadıgı iyi olmuş derim. sen zaten arada kalmışsın bide seni o arada bırakmasın. sen sakın onun gazına gelip kaçma erkeklere konuşmak kolay. sonra bir ömür herkes suratına ailenden kaçtın bize geldin gibi lafları vururlar. Çevremde böyle bir çok örnek gördüm.bende oyle dusunuyorum ama erkek arkadasım ay sonuna kadar sure yoksa yok dıo sevıyorum bırakamıyorum ne yapayım kendısı memleketten kaynaklansa gerek cok sınırlı çünkü bu arada kendısı trabzonlu oluyor
Evlenince hayat dertlerine sorunlarına öyle bi dalıyorsun, öyle sıkıntılar yaşıyorsun, eş, çocuklar, maddi manevi sorunlar, kaynana kaynata derdi sevgi mevgi kalmiyor merak etmeama çok seviyorum
5-6 aydir tanidigin biri icin kendini cikmaza surukleme..
Biraz ortalik sakinleşsin..
Sevdiginiz adam, ailenizi ikna edecegi yerde bence daha fazla kizistirmis ortaligi..
Suan icin yapacagi olumlu-olumsux her hareketinizi aileniz bir kenara yaziyor..
Belki aileniz bir zaman sonra yumusar..
Bence kaćmayìn..
seni seviyorsa bekleyecek canım beklemiyorsa böyle kendince gurur yapıp şart koşuyorsa zaten yol yakınken olmadıgı iyi olmuş derim. sen zaten arada kalmışsın bide seni o arada bırakmasın. sen sakın onun gazına gelip kaçma erkeklere konuşmak kolay. sonra bir ömür herkes suratına ailenden kaçtın bize geldin gibi lafları vururlar. Çevremde böyle bir çok örnek gördüm.
bende oyle dusunuyorum ama erkek arkadasım ay sonuna kadar sure yoksa yok dıo sevıyorum bırakamıyorum ne yapayım kendısı memleketten kaynaklansa gerek cok sınırlı çünkü bu arada kendısı trabzonlu oluyor
Neyin süresi bu ? (2hafta)önümde sadece 2 haftam var ve o surede nasıl onu unutamadıgımı hala onu ıstedıgımı anlatabılrıım ıkna etmek amaclı?
yaşınız kaç bu arada.öyle birşey olma ıhtımalıde var olmama ıhtımalıde var kararsızım suan
ben bu çocuğa güvenemedim ya.ne demek ay sonuna kadar bekler yoksa kaçırırım.neyi kimi kaçırıyo.
ailen deme ki haksız değilmiş bi garipliğini görmüşler ki asla yok diyorlar.
Neyin süresi bu ? (2hafta)
İyi halt edersin. Hiç durma koş git.ben ilk zamanlar sezmişim sanki ona hep sana vermezlerse kaçarım bıle dıodum ve nitekim o aksam annesının yaptıgı hareketten dolayıda oyle oldu ama ayrılamıyorum ne yapayım aılemı ıkna etme konusunda?
ben ilk zamanlar sezmişim sanki ona hep sana vermezlerse kaçarım bıle dıodum ve nitekim o aksam annesının yaptıgı hareketten dolayıda oyle oldu ama ayrılamıyorum ne yapayım aılemı ıkna etme konusunda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?