sevdiğim ve ailem arasında kaldım!!!

bende oyle dusunuyorum ama erkek arkadasım ay sonuna kadar sure yoksa yok dıo sevıyorum bırakamıyorum ne yapayım kendısı memleketten kaynaklansa gerek cok sınırlı çünkü bu arada kendısı trabzonlu oluyor

neden kv adayın düzelmiyoda ailem yumuşasa sevgilim düzelir diyosun karşı taraf düzelsin ailen yumuşar belki sen şimdidien böyle aileni ezdiriyosun yarın evlendiğinde ailene gndermez zamanında böyle yaptılar der haberin olsun

Sakin ama sakin kaçmayın,ilerde mutsuz olur ve ayrılmak isterseniz ailenize dinecek yüzünüz olsun,SAKIN,ben onunla mutluyum ayrılmam demeyin, biz burda ne büyük aşkların bitişini okuduk.....SENİ SEVİYORSA AİLENİ İKNA EDER,kacmak en kolay şey,araya başkalarını soksun,(ailen niye istemiyor,nedeni ne??????)

ilk defa geldikleri akşam neden nişan isteme konusulmamıs neden annesı donuk mizaçlı biirymiş o yuzden bunlardan ınsan olmaz dıolar evet kısa sure olabılır ama sevdim aileme karsı yaptıgı saygısızlıgın farkındayım ama aılem yumusasa emınım oda duzelır aılem ters konusunca oda sınırlenınce agzından cıkmıs

ama çok seviyorum
5-6 aydir tanidigin biri icin kendini cikmaza surukleme..
Biraz ortalik sakinleşsin..

Sevdiginiz adam, ailenizi ikna edecegi yerde bence daha fazla kizistirmis ortaligi..
Suan icin yapacagi olumlu-olumsux her hareketinizi aileniz bir kenara yaziyor..
Belki aileniz bir zaman sonra yumusar..

Bence kaćmayìn..

ben kendımden araya bırını soktum bugun yarın onunla ve benım aılemle konuscak ama ya gene hayır derlerse aılem dedıgım dedık ınsanlardır kendı dedıklerının olmasını ısterler

bende oyle dusunuyorum ama erkek arkadasım ay sonuna kadar sure yoksa yok dıo sevıyorum bırakamıyorum ne yapayım kendısı memleketten kaynaklansa gerek cok sınırlı çünkü bu arada kendısı trabzonlu oluyor
seni seviyorsa bekleyecek canım beklemiyorsa böyle kendince gurur yapıp şart koşuyorsa zaten yol yakınken olmadıgı iyi olmuş derim. sen zaten arada kalmışsın bide seni o arada bırakmasın. sen sakın onun gazına gelip kaçma erkeklere konuşmak kolay. sonra bir ömür herkes suratına ailenden kaçtın bize geldin gibi lafları vururlar. Çevremde böyle bir çok örnek gördüm.

önümde sadece 2 haftam var ve o surede nasıl onu unutamadıgımı hala onu ıstedıgımı anlatabılrıım ıkna etmek amaclı?

öyle birşey olma ıhtımalıde var olmama ıhtımalıde var kararsızım suan

ben bu çocuğa güvenemedim ya.ne demek ay sonuna kadar bekler yoksa kaçırırım.neyi kimi kaçırıyo.

ailen deme ki haksız değilmiş bi garipliğini görmüşler ki asla yok diyorlar.

ben bu çocuğa güvenemedim ya.ne demek ay sonuna kadar bekler yoksa kaçırırım.neyi kimi kaçırıyo.

ailen deme ki haksız değilmiş bi garipliğini görmüşler ki asla yok diyorlar.

ben ilk zamanlar sezmişim sanki ona hep sana vermezlerse kaçarım bıle dıodum ve nitekim o aksam annesının yaptıgı hareketten dolayıda oyle oldu ama ayrılamıyorum ne yapayım aılemı ıkna etme konusunda?

Yahu şu elin herifleri için ailenizden nasıl yüz çeviriyorsunuz aklım almıyor.
Adamı haklı çıkarmak için elinizden geleni yapıyorsunuz, ama öyle dedi, ama böyle oldu, ama çok seviyorum.
Yazık yahu vallahi yazık, Allah akıl vermiş kullanın azıcık, pas tutacak.
Kusura bakmayın ama bir adamı için 20 yıllık ailesini yok sayanı aklım almıyor benim ve çok sinirleniyorum.

ben ilk zamanlar sezmişim sanki ona hep sana vermezlerse kaçarım bıle dıodum ve nitekim o aksam annesının yaptıgı hareketten dolayıda oyle oldu ama ayrılamıyorum ne yapayım aılemı ıkna etme konusunda?
İyi halt edersin. Hiç durma koş git.

aferin sana ver gazı ver gazı

bir kere erkek arkadaşına sakin ve sabırlı olması gerektiğini anlatacaksın sen onun şu anda hiç bir şeyi değilsin elbette aileni önemseyecek onları dinleyeceksin.

bu çocuk her sinir anında annene babana hakaretvari konuşacaksa zaten ondan koca falan olmaz.

Eğer erkek arkadaşın ve ailesi iyi insanlar olsalardı sana kaç gel demezlerdi zaten. Sen onlarında kızı olabilirdin. Kendi egolarını tatmin etmek istiyorlar sadece. İnsan kendi başına gelse yıkılacağı bir olayı başkası için diler mi hiç. Kendileri ve oğulları mutlu olsunda senin annen baban kahrindan ölsede olur. Bravo sanada kaçmak söz konusu bile değil diyeceğine o bencil sevgilin ve ailesinin ağzına laf veriyorsun. T takkedustukelgorundu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…