sevdiğim ve ailem arasında kaldım!!!

ama ailemi ikna edemiyorum nasıl ikna edicem ne yapmalıyım çıkmazda kaldım ...
hala ailemi ikna edemiyorum diyorsun da
sevgilini ikna etmeyi dene o zaman.
onu da ikna edemiyorsun.
sevgilini 6 ay sonra evlenmek için ikna etsene.
iki hafta nedir?
o kim ki sana süre veriyor?
senin sahibin mi?

ama gerçekten çok seviyorum gözüme uyku girmiyor gunlerdır ailemi ikna etme yolu gosterın bana nolur...

madem öyle evi eşyayı hazır etsinler.
kaçacaksan 1 ay sonra kaç.
o arada resmi nikah için gün alırsın, bir gelinlik ayarlarsın gizlice.
bu ne acele?

hala ailemi ikna edemiyorum diyorsun da
sevgilini ikna etmeyi dene o zaman.
onu da ikna edemiyorsun.
sevgilini 6 ay sonra evlenmek için ikna etsene.
iki hafta nedir?
o kim ki sana süre veriyor?
senin sahibin mi?

evet sahibim olmayabilir suanda ama bu olaylar olmasaydıda bız zaten bır kac ay sonra evlencektık

İyide ilk geldikleri akşam pat diye nişan -isteme konuşulmaz ki onlar size gelmiş siz de onlara gidersiniz evlerine ziyaretlerine ortamlarına bakarsınız sonra konuşulur isteme-nişan şu gün olsun diye insanlar o gün tanışmaya gelmişler sadece,erkek arkadaşın için ise sadece 5 aydır tanıyorsun evlenmek için acele etmeyin derim.

bagırır cagırır ama el kaldırma yapmaz ki ailesine öyle birşeye izin vermiceni biliyorum...
hahahaha.
iki haftaya bana kaçmazsan beni unut diyen, ailene saygısızlık yapan herif sana mı acıyacak?

aşıksın anladık da az akıl, mantık lütfen.

madem öyle evi eşyayı hazır etsinler.
kaçacaksan 1 ay sonra kaç.
o arada resmi nikah için gün alırsın, bir gelinlik ayarlarsın gizlice.
bu ne acele?

ben kaçarsam eğer nikah tarihi alıncak ve babasının arkadası var ev işi kolay anında tutulur zaten babasının kendı magazası var esyalar ordan alıncaktı oda kolay beyaz esyada alınır elbet

evet sahibim olmayabilir suanda ama bu olaylar olmasaydıda bız zaten bır kac ay sonra evlencektık
tamam işte bu acele niye?
birkaç ay sonra veya seneye evlenin.
var bunların bir yamuğu, kesin.

kanma onlara.

Günümüz şartlarında evlenmek en mütevazi şartlarda 50-100 bin arası... Ehhhh bu para ceplerinde kalacak... Kv yanına sığıntı gibi gideceksin. Her gün başına kakılacak. Yediğin lokmalar sayılacak. 2 ay sonra hop 1 çocuk.. Hiç kıpırdayamayacaksın.
Seni daha yolun başında kaçacaksan kaç diye tehdit edip resti çeken adamdan da ayrıca koca olmaz. marifetmiş gibi de " çok sinirli" annemler " çok sinirlendirdi" diye de aklınca hoşuna gidiyor bu erkeksi tavırları. Yarın öbürgün sana döndüğünde o sinir hiç hoş olmaz ben sana söyleyeyim.
2 haftalık sürede ailenin imkanlarının sefasını sür. Sonra çok ararsın... Kaçarak evlenenler var mı ? başlığına katkılarını bekliyoruz...

hahahaha.
iki haftaya bana kaçmazsan beni unut diyen, ailene saygısızlık yapan herif sana mı acıyacak?

aşıksın anladık da az akıl, mantık lütfen.

ben gayet mantıgımlada hareket edıyorum eger dusunmeseydım suanda dun kacmıs olurdum ben hala yol arıyorum aılemı ıkna etme yolu son çarem kaçmak olucak...

Sakın kaçma, bu son çare, hatta seçenek bile değil.

Ailenin istememe nedeni bana makul gelmedi.
Biraz tanısalardı. Benim kayınvalide de donuktur, onu ilk görünce bana "bu kadınla işin var" dediler. Ama eş adayımı sevdiler..Hâlâ donuk kadın ama bana bir zararı yok.
Önemli olan eş adayı.
Onu tanımaya çalışmalılardı. Ailen sana haksızlık ediyor.
Ama onları ikna etmelisin.

Öte yandan sevgilini de bekletmelisin.
Birine de sözün geçsin, di mi ama!
Fevri davranıyor ve saygısızlık ediyor o da, farkındasın değil mi?

Sular durulsun bekleyin, yine getirirsin, konuşurlar, tanışırlar, nasibinizde varsa olur. Olmazsa da zorlama.
Hayırlısını dilemeli insan.

ben kaçarsam eğer nikah tarihi alıncak ve babasının arkadası var ev işi kolay anında tutulur zaten babasının kendı magazası var esyalar ordan alıncaktı oda kolay beyaz esyada alınır elbet
tamam işte hepsi hazır olsun.
kaçacaksan o zaman kaç.
kaçtıktan sonra cayacaklar belki.
belki seni imam nikahlı bırakacaklar ortada.
belki seneye seneye diye avutacaklar.

sen 5 ayda ne kadar tanıdın ki?
bu ne gözü karalık?

ben gayet mantıgımlada hareket edıyorum eger dusunmeseydım suanda dun kacmıs olurdum ben hala yol arıyorum aılemı ıkna etme yolu son çarem kaçmak olucak...
iyi de iki hafta diyorsun.
en az 6 ay.
bu arada sevgilin bir zahmet kendini yorsun da aileni ikna etsin.
niye kaçalım diyor bencil adam.

işte benım aılem o aksam konusulcaktı dıye ınatla ısrar edıyor bende onlara bunu anlatamıyorum evet daha oncesınde gelmıs olsalar bu ıkıncı gelmelerı olsa konusmasalar haklılar ama ılk defa geldıler ve aılem onlardan bunları bekledı

peki ailemi nasıl ikna edebılırım ne yapmalıyım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…