- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi takkedustukelgorundu
-
hala ailemi ikna edemiyorum diyorsun daama ailemi ikna edemiyorum nasıl ikna edicem ne yapmalıyım çıkmazda kaldım ...
bagırır cagırır ama el kaldırma yapmaz ki ailesine öyle birşeye izin vermiceni biliyorum...
o sevgili erkek arkadaşın NASIL SANA AY SONUNA KADAR SÜRE der !!! Seni kaçmaya zorluyor. Belki de masrafsız kız alacak . Aklını başına topla kendine gel. Onu diyen adama ki zaten daha 5-6 aydır tanıyorsun sakın uypta saçma sapan hareketler etme. Ne kadar seversen sev. Bunu diyerek seni ne kadar zor duruma düşürüyor. ormal bir seven bunu yapar mı? KAÇARSAN ZATEN BU ADAMLA MUTLU OLAMAZSIN!!OFFF KUZUM YAŞAYANLAR SANA ANLATIYOR İŞTE ANLA ARTIK .
madem öyle evi eşyayı hazır etsinler.ayrı ev tutucaklarını dıle getırmısler erkek arkadasıma he belkı evet 1 ay gıbı bır sure gıbı orda kalabılırız ama kaçarsam eger ben gıtmeden nıkah tarıhını alıcaz zaten kendısı anında o ısı halleder cunku ısı o
hala ailemi ikna edemiyorum diyorsun da
sevgilini ikna etmeyi dene o zaman.
onu da ikna edemiyorsun.
sevgilini 6 ay sonra evlenmek için ikna etsene.
iki hafta nedir?
o kim ki sana süre veriyor?
senin sahibin mi?
bagırır cagırır ama el kaldırma yapmaz ki ailesine öyle birşeye izin vermiceni biliyorum...
İyide ilk geldikleri akşam pat diye nişan -isteme konuşulmaz ki onlar size gelmiş siz de onlara gidersiniz evlerine ziyaretlerine ortamlarına bakarsınız sonra konuşulur isteme-nişan şu gün olsun diye insanlar o gün tanışmaya gelmişler sadece,erkek arkadaşın için ise sadece 5 aydır tanıyorsun evlenmek için acele etmeyin derim.ilk defa geldikleri akşam neden nişan isteme konusulmamıs neden annesı donuk mizaçlı biirymiş o yuzden bunlardan ınsan olmaz dıolar evet kısa sure olabılır ama sevdim aileme karsı yaptıgı saygısızlıgın farkındayım ama aılem yumusasa emınım oda duzelır aılem ters konusunca oda sınırlenınce agzından cıkmıs
hahahaha.bagırır cagırır ama el kaldırma yapmaz ki ailesine öyle birşeye izin vermiceni biliyorum...
madem öyle evi eşyayı hazır etsinler.
kaçacaksan 1 ay sonra kaç.
o arada resmi nikah için gün alırsın, bir gelinlik ayarlarsın gizlice.
bu ne acele?
tamam işte bu acele niye?evet sahibim olmayabilir suanda ama bu olaylar olmasaydıda bız zaten bır kac ay sonra evlencektık
evet sahibim olmayabilir suanda ama bu olaylar olmasaydıda bız zaten bır kac ay sonra evlencektık
hahahaha.
iki haftaya bana kaçmazsan beni unut diyen, ailene saygısızlık yapan herif sana mı acıyacak?
aşıksın anladık da az akıl, mantık lütfen.
tamam işte hepsi hazır olsun.ben kaçarsam eğer nikah tarihi alıncak ve babasının arkadası var ev işi kolay anında tutulur zaten babasının kendı magazası var esyalar ordan alıncaktı oda kolay beyaz esyada alınır elbet
iyi de iki hafta diyorsun.ben gayet mantıgımlada hareket edıyorum eger dusunmeseydım suanda dun kacmıs olurdum ben hala yol arıyorum aılemı ıkna etme yolu son çarem kaçmak olucak...
İyide ilk geldikleri akşam pat diye nişan -isteme konuşulmaz ki onlar size gelmiş siz de onlara gidersiniz evlerine ziyaretlerine ortamlarına bakarsınız sonra konuşulur isteme-nişan şu gün olsun diye insanlar o gün tanışmaya gelmişler sadece,erkek arkadaşın için ise sadece 5 aydır tanıyorsun evlenmek için acele etmeyin derim.
Ama ben sizin yerinizde olsam ailemi ikna etme konusundan yana yapardim tercihimi.
Ve bunun icinde 2 hafta gibi bir sure yeterli olmayabilir. Cok acele ediyorsunuz.
Belki bir ay belki bir seneye anca ikna edeceksin belki de edemeyeceksin..
Belki sen sevdigin adama, ben kacamam ailemi bunu yapamam dediginde, terkedip gidecek seni.. Nerden bilebilirsin ki?
Ailen hangi konularda begenmedi..
Belkide ailen senin goremedigini gorduler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?