takkedustukelgorundu
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 14 Mart 2017
- 356
- 189
- 53
- 33
- Konu Sahibi takkedustukelgorundu
-
Yahu şu elin herifleri için ailenizden nasıl yüz çeviriyorsunuz aklım almıyor.
Adamı haklı çıkarmak için elinizden geleni yapıyorsunuz, ama öyle dedi, ama böyle oldu, ama çok seviyorum.
Yazık yahu vallahi yazık, Allah akıl vermiş kullanın azıcık, pas tutacak.
Kusura bakmayın ama bir adamı için 20 yıllık ailesini yok sayanı aklım almıyor benim ve çok sinirleniyorum.
aferin sana ver gazı ver gazı
bir kere erkek arkadaşına sakin ve sabırlı olması gerektiğini anlatacaksın sen onun şu anda hiç bir şeyi değilsin elbette aileni önemseyecek onları dinleyeceksin.
bu çocuk her sinir anında annene babana hakaretvari konuşacaksa zaten ondan koca falan olmaz.
ailemi ikna edemezsem kaçma süresi çok kararsız kaldım şuanda ailemi bir şekilde ikna etmek istiyorum...
Çek cefa çek, supersin, aferin sanademekki insan sevince bunlarıda göze alabiliyor eger bir cefada cekıceksem bıraksınlar ben orada cekeyım tek kelıme etmem onlara boyle sıkıntım var dıye yarın oburgun kendı buldukları bırıyle evlendıgım zaman mutsuz olursam sızın yuzunuzden dıcem bundan emınım ama suan benı verırlerse kendım ettım buldum ve kımseyı suclama gıbı bısey yapmam bır kez daha konusmak ıstemedıler eger aılem bır kez daha konussaydı aılesıyle gıttıgımızde durumlar bu sekılde olmıcaktı oda b u sozlerı sarfetmıcektı ve o aksam yedıgım dayagın haddı hesabı yok benı daha cok yanlısa surukluyorlar haberlerı yok...
ablam çok agır konustu ona o yuzden sınırlendı kım olsa sınırlenırdı aynı seyı onun aılesı bana yapsa o skeılde sert konussa bende sınırlenırım sınırlenmem dıyen yalan soylemıs olur...
sakın kaçma sakın.
seni seven adam kaç gel demez zaten.
sabret aileni ikna edeceğim der.
ayrıca hiç kimse seni ailen kadar sevemez.
ailen onların bir yanlışını, kötü yanını gördü ki evlenmeni istemiyorlar.
senin şimdi aşktan gözün kör, kulağın sağır.
o yüzden yanlış şeyler yapma.
sabret ve bekle.
seni seviyorsa er geç aileni ikna eder.
bu arada kızımın erkek arkadaşı kızını kaçırırım, siz kimsiniz dese, mümkün değil evlenmelerine izin vermem. gerekirse kızımı eve kilitlerim, o dengesizi dövdürürüm vs.
o hangi dağın odunu ki kızımı kaçıracakmış der eşek sudan gelene kadar ayrıca döverim.
ben bu çocuğa güvenemedim ya.ne demek ay sonuna kadar bekler yoksa kaçırırım.neyi kimi kaçırıyo.
ailen deme ki haksız değilmiş bi garipliğini görmüşler ki asla yok diyorlar.
ne olursa olsun, şu anda ailen haklı.ilk defa geldikleri akşam neden nişan isteme konusulmamıs neden annesı donuk mizaçlı biirymiş o yuzden bunlardan ınsan olmaz dıolar evet kısa sure olabılır ama sevdim aileme karsı yaptıgı saygısızlıgın farkındayım ama aılem yumusasa emınım oda duzelır aılem ters konusunca oda sınırlenınce agzından cıkmıs
Ama ben sizin yerinizde olsam ailemi ikna etme konusundan yana yapardim tercihimi.
Ve bunun icinde 2 hafta gibi bir sure yeterli olmayabilir. Cok acele ediyorsunuz.
Belki bir ay belki bir seneye anca ikna edeceksin belki de edemeyeceksin..
Belki sen sevdigin adama, ben kacamam ailemi bunu yapamam dediginde, terkedip gidecek seni.. Nerden bilebilirsin ki?
Ailen hangi konularda begenmedi..
Belkide ailen senin goremedigini gorduler..
haaa.
Her dediklerine inanma. Kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyorlar. Sen kaçarsın ama eminim ben. Gözüne perde inmiş resmen..ailem annesinin o aksam donuk durundan ama kadın normaldede oyle zaten ve ısteme nısan olayı konusulmadıgı ıcın fakat babasıda eve gıderken yolda neden gelmedınız konuscaktım ben herkesle gıttınız gelmedınız yanımıza konuyu acamadım demıs abası konuyu acmak ıcın bayanları beklemıs odaya...
ne farkedecek ki?demekki insan sevince bunlarıda göze alabiliyor eger bir cefada cekıceksem bıraksınlar ben orada cekeyım tek kelıme etmem onlara boyle sıkıntım var dıye yarın oburgun kendı buldukları bırıyle evlendıgım zaman mutsuz olursam sızın yuzunuzden dıcem bundan emınım ama suan benı verırlerse kendım ettım buldum ve kımseyı suclama gıbı bısey yapmam bır kez daha konusmak ıstemedıler eger aılem bır kez daha konussaydı aılesıyle gıttıgımızde durumlar bu sekılde olmıcaktı oda b u sozlerı sarfetmıcektı ve o aksam yedıgım dayagın haddı hesabı yok benı daha cok yanlısa surukluyorlar haberlerı yok...
ne olursa olsun, şu anda ailen haklı.
sevgilin kolaya kaçıyor.
gerekirse seni ailenden 10 kez isteyecek.
ne o hemen vermediler, kaç.
neden sen kolay lokma mısın?
yoksa düğünsüz masrafsız seni gelin diye alacaklar?
hadi kaçtın diyelim, düğün olacak mı?
ayrı ev açılacak mı, eşyalar ne ara alınacak?
hadi düğün yapacağız dediler, bunun tarihi, salonu, alışverişi vs en hızlı 1 ay sürer?
seni kaçıracak da nasıl bir hayata kaçıracak?
kv nin yanında mı yaşayacaksın kaçmış bir kız olarak?
ve onlar her fırsatta kaçmasaydın, iyi/namuslu bir kız olsaydın kaçmazdın diyecekler.
ailen de kaçtın ne halin varsa gör derse bittin demektir.
her halukarda sen zararlı çıkarsın.
çünkü o ablan.ablam çok agır konustu ona o yuzden sınırlendı kım olsa sınırlenırdı aynı seyı onun aılesı bana yapsa o skeılde sert konussa bende sınırlenırım sınırlenmem dıyen yalan soylemıs olur...
bende oyle dusunuyorum ama erkek arkadasım ay sonuna kadar sure yoksa yok dıo sevıyorum bırakamıyorum ne yapayım kendısı memleketten kaynaklansa gerek cok sınırlı çünkü bu arada kendısı trabzonlu oluyor
ne farkedecek ki?
kaçınca da kocandan ve ailesinden dayak yersen kime kaçacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?