sevdiğim ve ailem arasında kaldım!!!

demekki insan sevince bunlarıda göze alabiliyor eger bir cefada cekıceksem bıraksınlar ben orada cekeyım tek kelıme etmem onlara boyle sıkıntım var dıye yarın oburgun kendı buldukları bırıyle evlendıgım zaman mutsuz olursam sızın yuzunuzden dıcem bundan emınım ama suan benı verırlerse kendım ettım buldum ve kımseyı suclama gıbı bısey yapmam bır kez daha konusmak ıstemedıler eger aılem bır kez daha konussaydı aılesıyle gıttıgımızde durumlar bu sekılde olmıcaktı oda b u sozlerı sarfetmıcektı ve o aksam yedıgım dayagın haddı hesabı yok benı daha cok yanlısa surukluyorlar haberlerı yok...

Kaç yavrum kaç yarın öbür gün kendinden yaşça büyük insanlara siz kim oluyorsunuz alır götürürüm diyen insan, seni bir güzel döver kapının önüne de koyar. Sonra ben ne yaptım dersin ama iş işten geçer. Kendisini onca zorluklarla büyüten ailesine bir erkek için sırtını dönen insanlara hiç acımıyorum. Başına ne geliyorsa sen zaten hak ediyorsun. Allah akıl fikir vermiş sorsan amaaa çooook seviyorum bık bık.

ablam çok agır konustu ona o yuzden sınırlendı kım olsa sınırlenırdı aynı seyı onun aılesı bana yapsa o skeılde sert konussa bende sınırlenırım sınırlenmem dıyen yalan soylemıs olur...

ailemi ikna edemezsem kaçma süresi çok kararsız kaldım şuanda ailemi bir şekilde ikna etmek istiyorum...

Ama ben sizin yerinizde olsam ailemi ikna etme konusundan yana yapardim tercihimi.
Ve bunun icinde 2 hafta gibi bir sure yeterli olmayabilir. Cok acele ediyorsunuz.
Belki bir ay belki bir seneye anca ikna edeceksin belki de edemeyeceksin..

Belki sen sevdigin adama, ben kacamam ailemi bunu yapamam dediginde, terkedip gidecek seni.. Nerden bilebilirsin ki?

Ailen hangi konularda begenmedi..
Belkide ailen senin goremedigini gorduler..

Çek cefa çek, supersin, aferin sana

aynen arkadaşa katılıyorum.
Bi düşün yarın bu çok sevdiğin adam için yaptığın fedakarlıklara rağmen kıymet görmezsen bin kere kafanı taşlara vurursun.
o evlilik dediğin sadece sevgi ile yürümüyor.
ayrıca annen madem onların soğuk yapısı olduğunu düşünmüş haklı , peki onlar neden yanlış anlaşıldı diyerek bir ufak hediye ile yeniden güleryüzle gelmeyi düşünmediler?
Canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama kaçarsan asla normal evlenen genç kızlar gibi olmayacaksın ve kötü bir durum karşısında kendi geldi diyecekler.

Sakın ama sakın kaçma seni senin sevdiğin kadar o da seviyorsa aileni ikna etmeli , kaç demesi bile sana olan saygısızlığıdır. Sevgiden gözün kör olmasın.

ben bu çocuğa güvenemedim ya.ne demek ay sonuna kadar bekler yoksa kaçırırım.neyi kimi kaçırıyo.

ailen deme ki haksız değilmiş bi garipliğini görmüşler ki asla yok diyorlar.

ama ailemi ikna edemiyorum nasıl ikna edicem ne yapmalıyım çıkmazda kaldım ...

Yorumların tamamını okuyamayacağım yaşlar kaçtı ?
Ben aileni çiğnemen taraftarı değilim. Aile onayı alınmadan yapılan şeylerin mutluluk getirmeyeceğine de adım gibi eminim.
Ben sevgilimden ayrıldım bu hesabım yeni eski hesaptaki konularımı görseydin anlardın. Annem ayrılmamı söyledi sözünü dinledim ve şuan haklı olduğunu gördüm.
Sevgin gözünü karartmış olabilir onların gördüğü birşey elbet vardır.
Seven insan ay sonuna kadar süre vermez bekler zaten :)

ne olursa olsun, şu anda ailen haklı.
sevgilin kolaya kaçıyor.
gerekirse seni ailenden 10 kez isteyecek.
ne o hemen vermediler, kaç.
neden sen kolay lokma mısın?
yoksa düğünsüz masrafsız seni gelin diye alacaklar?

hadi kaçtın diyelim, düğün olacak mı?
ayrı ev açılacak mı, eşyalar ne ara alınacak?
hadi düğün yapacağız dediler, bunun tarihi, salonu, alışverişi vs en hızlı 1 ay sürer?

seni kaçıracak da nasıl bir hayata kaçıracak?

kv nin yanında mı yaşayacaksın kaçmış bir kız olarak?

ve onlar her fırsatta kaçmasaydın, iyi/namuslu bir kız olsaydın kaçmazdın diyecekler.

ailen de kaçtın ne halin varsa gör derse bittin demektir.

her halukarda sen zararlı çıkarsın.

ailem annesinin o aksam donuk durundan ama kadın normaldede oyle zaten ve ısteme nısan olayı konusulmadıgı ıcın fakat babasıda eve gıderken yolda neden gelmedınız konuscaktım ben herkesle gıttınız gelmedınız yanımıza konuyu acamadım demıs abası konuyu acmak ıcın bayanları beklemıs odaya...

Her dediklerine inanma. Kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyorlar. Sen kaçarsın ama eminim ben. Gözüne perde inmiş resmen..

ne farkedecek ki?
kaçınca da kocandan ve ailesinden dayak yersen kime kaçacaksın?

ayrı ev tutucaklarını dıle getırmısler erkek arkadasıma he belkı evet 1 ay gıbı bır sure gıbı orda kalabılırız ama kaçarsam eger ben gıtmeden nıkah tarıhını alıcaz zaten kendısı anında o ısı halleder cunku ısı o

çünkü o ablan.
elin herifine elbette ağır konuşur.
aklın başında değil belli.

önce bir aklın başına gelsin.

bende oyle dusunuyorum ama erkek arkadasım ay sonuna kadar sure yoksa yok dıo sevıyorum bırakamıyorum ne yapayım kendısı memleketten kaynaklansa gerek cok sınırlı çünkü bu arada kendısı trabzonlu oluyor

o sevgili erkek arkadaşın NASIL SANA AY SONUNA KADAR SÜRE der !!! Seni kaçmaya zorluyor. Belki de masrafsız kız alacak . Aklını başına topla kendine gel. Onu diyen adama ki zaten daha 5-6 aydır tanıyorsun sakın uypta saçma sapan hareketler etme. Ne kadar seversen sev. Bunu diyerek seni ne kadar zor duruma düşürüyor. ormal bir seven bunu yapar mı? KAÇARSAN ZATEN BU ADAMLA MUTLU OLAMAZSIN!!OFFF KUZUM YAŞAYANLAR SANA ANLATIYOR İŞTE ANLA ARTIK .

Bir de yangından mal kaçırır gibi seni kaçırmaya çalışmaları şüphelendirdi beni.

Hiç gözüm tutmadı. Benim buradan tutmadı.

Ailen ne gördü kimbilir.

Eğer "ama beni sevdiği için" diye düşünüyorsan kandırılmaya fazlasıyla müsaitsin şu an derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…