Sevdiğimden "boşa beni diyesim var"

Xs_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2017
26
9
1
Merhaba bayanlar. 10 yıllık evliyim çocuklarım var.eşimle hiç kavga etmeyiz hemen hemen. O iyi bir ev erkeği ben de sorumluluk sahibi anneyim. Fakat gelin görün ki benim cinselligi sevmememden dolayı bana işkence gelmeye başladı bu durum. Önceden görev olarak yaptığım bu durum beni rahatsız ediyor ve bildiğiniz eşimi reddediyorum. Oda hali ile tepki veriyor. Ben ona haksızlık yapıyorum diyorum. ..beni bosamali bunu hakettim. .ama nasıl söylemeliyim bilmiyorum. Seviyorum onu ve ona bu haksizligi yapamam.nasıl söyleyeyim bana uygun cümleler bulun

Cinselliği sevmiyorsunuz diye kocamı boşanır..
Hayretsiniz cidden..
Şiddet deseniz boşayın derizde..

Cinselliği neden sevmiyorsunuz? Bazen insan istemez o normal zaten de sizinki on yıldır mi böyle

10 yıldır adam konuşmuyorsa sizi böyle kabul etmiştir yane:)
Konuşmaz olur muuuu? Artık çok kırıcı şeyler söylemeye başladı o nedenle diyorum bosansammi? Mesela diyor ki sakavari biraz da..bilse idim kadınsı olmadığını senle evlenmezdim. .madem cinselligi sevmiyorsun neden başıma bela oldun

Cinselliği neden sevmiyorsunuz? Bazen insan istemez o normal zaten de sizinki on yıldır mi böyle
İlk yıldan buyana gitgide azaldı. Önceleri seviyordum ama eşimle cinsel uyum saglayanadigimi düşünüyorum. Ama eşimi seviyorum o ayrı .ve yıllar geçtikçe soğudum

Cinsellik sırasında size hoyratmı davrandıda bu kadar uzaklaştınız eşinizden..

Bana dokunmasını dahi istemiyorum o dereceye geldim. .ama çok da seviyorum onu...sevdiğimden dolayı ona haksızlık ettiğimi düşünmeye başladım. ..O da artık çok tepkili. ..bor keresinde beni aldatmakla tehdit etti sonra özür diledi haram olduğu için yapmam tabi dedi

İlk yıldan buyana gitgide azaldı. Önceleri seviyordum ama eşimle cinsel uyum saglayanadigimi düşünüyorum. Ama eşimi seviyorum o ayrı .ve yıllar geçtikçe soğudum
Cinsel uyumun çaresi yokmu ki? Yada sizi cinsellikten soğutan başka birşey farkında değilsiniz

Bastan beri pek cinsel uyumlugunuz yok yani? Zor bir durum, görev olarak görüyorsaniz ömür boyu böyle sürdürmek cok acimasiz bence, iki taraf icinde ama seviyorum diyorsunuz bir celiski var....insan olarak sevebilirsiniz ama es olarak sevmiyorsunuz? Ten uyumu önemli ve cinsellikte önemli bana göre.
Terapi deneseniz?

Doktora gorundunuz mu. Etkili ilaclar var biliyosunuz.
Doktora görünmedim. Fiziksel Problem olduğunu düşünmüyorum ruhum istemiyor. .aslında tam olarak şöyle, bedenen istiyorum fakat eşimin bana dokunmasını istemiyorum. Bu cinsel isteksizlikmidir

Ben sogumamin sebebini tek eşime yuklemek istemiyorum evet hataları var fakat ben şuan o ne yaparsa yapsın bildiğiniz cinsellik yok benim için. .

Demekki karşılıklı olan hatalar sizleri bu duruma getirmiş..
Bir kadının en yoğun yaşadığı yaşlardasınız şimdi..

İşte tam yazdığınız gibi ömür boyu böyle surecekse benim yaptığım acimasizlik

Doktora görünmedim. Fiziksel Problem olduğunu düşünmüyorum ruhum istemiyor. .aslında tam olarak şöyle, bedenen istiyorum fakat eşimin bana dokunmasını istemiyorum. Bu cinsel isteksizlikmidir

Ähm hayir bu bence "sadece" esini arzulamadigin demektir. Bence diyorum

Evlendiğimiz ilk yıl eşimin abisi bosanmamizi istemiş.sebep olarak ise beni kardeşine yakistiramamis çirkin bulmuş : ) aslına bakarsanız dogru ..fakat bazen kaderine engel olamiyorsun evlenip evlenmemek bizim elimizde olan birsey değil

Demek ki cok sevkli olmuyor. Birbirinize neyden hoslandignizi acikca konusabiliyor musunuz, yoksa tip olarak mi cekici gelmiyor...bilmedim ki. Siz bu kadar zaman icinde cevap bulamadiniz mi bu duruma?
Hem esinizde baya sabirli, yada oda isteksiz, yada isini baska türlü hal ediyor.
Cinsel terapi oluyor, belki ise yarar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…