Merhaba bayanlar. 10 yıllık evliyim çocuklarım var.eşimle hiç kavga etmeyiz hemen hemen. O iyi bir ev erkeği ben de sorumluluk sahibi anneyim. Fakat gelin görün ki benim cinselligi sevmememden dolayı bana işkence gelmeye başladı bu durum. Önceden görev olarak yaptığım bu durum beni rahatsız ediyor ve bildiğiniz eşimi reddediyorum. Oda hali ile tepki veriyor. Ben ona haksızlık yapıyorum diyorum. ..beni bosamali bunu hakettim. .ama nasıl söylemeliyim bilmiyorum. Seviyorum onu ve ona bu haksizligi yapamam.nasıl söyleyeyim bana uygun cümleler bulun
Cinselliği neden sevmiyorsunuz? Bazen insan istemez o normal zaten de sizinki on yıldır mi böyleMerhaba bayanlar. 10 yıllık evliyim çocuklarım var.eşimle hiç kavga etmeyiz hemen hemen. O iyi bir ev erkeği ben de sorumluluk sahibi anneyim. Fakat gelin görün ki benim cinselligi sevmememden dolayı bana işkence gelmeye başladı bu durum. Önceden görev olarak yaptığım bu durum beni rahatsız ediyor ve bildiğiniz eşimi reddediyorum. Oda hali ile tepki veriyor. Ben ona haksızlık yapıyorum diyorum. ..beni bosamali bunu hakettim. .ama nasıl söylemeliyim bilmiyorum. Seviyorum onu ve ona bu haksizligi yapamam.nasıl söyleyeyim bana uygun cümleler bulun
Konuşmaz olur muuuu? Artık çok kırıcı şeyler söylemeye başladı o nedenle diyorum bosansammi? Mesela diyor ki sakavari biraz da..bilse idim kadınsı olmadığını senle evlenmezdim. .madem cinselligi sevmiyorsun neden başıma bela oldun10 yıldır adam konuşmuyorsa sizi böyle kabul etmiştir yane:)
İlk yıldan buyana gitgide azaldı. Önceleri seviyordum ama eşimle cinsel uyum saglayanadigimi düşünüyorum. Ama eşimi seviyorum o ayrı .ve yıllar geçtikçe soğudumCinselliği neden sevmiyorsunuz? Bazen insan istemez o normal zaten de sizinki on yıldır mi böyle
Konuşmaz olur muuuu? Artık çok kırıcı şeyler söylemeye başladı o nedenle diyorum bosansammi? Mesela diyor ki sakavari biraz da..bilse idim kadınsı olmadığını senle evlenmezdim. .madem cinselligi sevmiyorsun neden başıma bela oldun
Ben sogumamin sebebini tek eşime yuklemek istemiyorum evet hataları var fakat ben şuan o ne yaparsa yapsın bildiğiniz cinsellik yok benim için. .Cinsellik sırasında size hoyratmı davrandıda bu kadar uzaklaştınız eşinizden..
Cinsel uyumun çaresi yokmu ki? Yada sizi cinsellikten soğutan başka birşey farkında değilsinizİlk yıldan buyana gitgide azaldı. Önceleri seviyordum ama eşimle cinsel uyum saglayanadigimi düşünüyorum. Ama eşimi seviyorum o ayrı .ve yıllar geçtikçe soğudum
Doktora görünmedim. Fiziksel Problem olduğunu düşünmüyorum ruhum istemiyor. .aslında tam olarak şöyle, bedenen istiyorum fakat eşimin bana dokunmasını istemiyorum. Bu cinsel isteksizlikmidirDoktora gorundunuz mu. Etkili ilaclar var biliyosunuz.
Ben sogumamin sebebini tek eşime yuklemek istemiyorum evet hataları var fakat ben şuan o ne yaparsa yapsın bildiğiniz cinsellik yok benim için. .
İşte tam yazdığınız gibi ömür boyu böyle surecekse benim yaptığım acimasizlikBastan beri pek cinsel uyumlugunuz yok yani? Zor bir durum, görev olarak görüyorsaniz ömür boyu böyle sürdürmek cok acimasiz bence, iki taraf icinde ama seviyorum diyorsunuz bir celiski var....insan olarak sevebilirsiniz ama es olarak sevmiyorsunuz? Ten uyumu önemli ve cinsellikte önemli bana göre.
Terapi deneseniz?
Doktora görünmedim. Fiziksel Problem olduğunu düşünmüyorum ruhum istemiyor. .aslında tam olarak şöyle, bedenen istiyorum fakat eşimin bana dokunmasını istemiyorum. Bu cinsel isteksizlikmidir
Eşim iyi biri oysaki neden onu arzulamiyorum kendime soruyorum çoğu zaman. .aslında eşimin beni begenmedigini de düşünüyorum. .Ähm hayir bu bence "sadece" esini arzulamadigin demektir. Bence diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?