sevdıgıme sahıp cıkamadım! ya kardesıme!!??!!

kızlar bu arada marionun durumu ıyı..dıslerı dökülmemıs kardesım öyle yazdı dıslerını söktüm dıye

yanındaydım marionun dudagı patlamıs ve bıraz sısmıs cenesı tabıkı normal karsılamıyorum bende bu durumu!!

o kardes karsıma cıkmasın bılmıyorum naparım!!

aieniz sizi merak etmedimi. sabaha kadar evde yoksunuz diye..

aieniz sizi merak etmedimi. sabaha kadar evde yoksunuz diye..

babam yıne evde yok..slowakyada ıs ıcın..haftaya belkı döner belkı dönmez..babamın durumu şöyle: 2gün evdeyse 5 gün evde yok..

annem sanırım fark etmedı bıle, etse bıle aglamaktan baska bırsey bılmıyor duygu sömrüsü..ben onun göz yaslarına kıyamıyorum ama sevdıgım ınsanıda bu halde bırakamazdım sonucta benım gıbı gerızekalı yüzünden bu halde benım ve kardesım gıbı beyınsızler yüzünden

keske bastan uzak dursaydım..bıle bıle göre göre bu haldeyım bu haldeyız ıste.

kardeşiniz iyiki evde değilmiş ki aynı şiddete uğramadınız. gece o eve gelmiyormu ..ne diyeyim bayağı cesursunuz. eve sabah gelince şiddet meyillisi kardeşinizi bulabilirdiniz. annenizinde sizin evde olmamanızı farketmemesi şans elbette.

Dişlerini sökmemesine sevindim :26:
Peki esmerim bundan sonrası için planın ne?

Senin Korkaklığın iki arada bi dere kalışın Mario ya Zarar veriyor Kardeşinden daha çok Sen Zarar vermişsin. Aşkına Sahip çıksaydın Mario nun burnu bile kanamazdı... Müslümanın Müslimanla evlenmesi daha uygun ama bi yandan da aşk var Aşkına sahip çıkabilirdin yapmamıssın. onu tek başına mücadeleyle bırakmıssın Aşkına sahip çıkamayacaksan Tamamen Kendinden Soğut Çocuğun başınıda yakmaa

Canım bu kadar gaza gelme sakın.
Karşdeşin bunu yapa biliyorsa, sizi öldürürde!
türkiyeye göre her konuda gerilerdeyiz. 19 yaşında bir erkek küçük ve zayıf degil( beyinsiz ola bilir o başka) size zarar verir. Bende yabancı bir ülkedeyim, senin hayatına benzer bir kiz, eski oturduğum şehirde babasi ve abileri tarafindan öldürüldü! Oda kız bir halt bile yemedi

sakin aşkına sayıp çıkayım deme güzelim:)
yasayacaksanizda, gizli yaşa bari, siz gidiyorsunuz, herkezin burnunun önünde buluşuyorsunuz! Gecende kardeşin sizi basmıştı.

mesela ben ve eşim asla aynı şehirde buluşmadık!
İkimizde tirene atlar, tirende dahi yarım saat sonra yan yana otururduk ve buluşacağımız yer, en az 1 saat uzaklıkta olmalıydı.

ama aklın varsa, olmayacak şeylerin arkasından gitme, bu hayatın boyunca seni mahveder..

​kardesın cok ılerı gıtmıs eskı konunu bılmıyorum ama gercekten cok ayıp

kardeşin hiç normal değil kendince erkeklik yapmış galiba
mario için üzüldüm bence ayrılın bitsin kardeşin daha kötü şeyler yapabilir çok dengesiz çünkü

ben mario nun yerinde olsam kardeşine sağlam bi dayak atardım valla yazık çocuk elini bile kaldırmamış..

kardeşin ne öyle yaa elinii kanaa bulayan cinslerden ayyy, ya onu psikolog falan değill direk psikiyatri ye götürün bu hiç normal değil hiiç bu ne canilik ya

Ben marionun yerinde olsam darp raporumu alır çatır çatır sorarım hesabını.
Kardeşin erkeklik yapıyorum sanıyor ama hastalıklı bir beyni var.
Geçmiş olsun.

kesinlikle darp raporu alıp gösterirdim o çocuğa gününü kesinlikle

Birinin kardeşinize dur demesi gerek. Bunu eğer aileniz yapmıyorsa yasal yollarla erkek arkadşınız mutlaka yapmalı bence. Hangi devirde yaşıyoruz, Ali kıran baş kesen mi sanıyor kendisini? Öyle istediği gibi insanlara saldırmaya hakkının olmadığını; bunun bir bedeli olduğunu öğrenmeli. Aslında kimse ses çıkarmayarak ona da zarar veriyor kesinlikle.

Şimdi şok oldugum için sormak istiyorum ciddi anlamda dişlerini sökmek mi ?
Çok dayak attım ağzı burnu kanıyordu anlamında bir söz mü bu ?

evet sahip cikmadim ben korkagim, ama utandim bu olanlardan ister istemez geri cekildim ..daha sonra o mesafe istedi ben ne yapalirim yapisayim mi cocuga

bende ayriligi kabul ettim en mantiklisi bu dedim cünkü benim ailemle ortak bir nokta bulmak neredeyse imkansiz.. ama mario ben konuscam dedi gitti kardesimi aradi..acikcasi kardesimin bu kadar ileri gidecegini bende bilemedim..

artik seni birakmicam diyor mario

o kadar aci cektik bu sekilde ayrilmayalim diyor ama bende ayri bir dengesizim cocuga yazik gercekten bizim gibi bir sülaleye bulasti

ben onu coooooooookkk seviyorum gercekten cokkk cokk seviyorumm ama sonumuzu kestiremiyorum..gitse agliyorum, gelse kiziyorum .. benimde piskolojim hic normal degil

Kardeşin kafayı yemiş Ne bu ırk düşmanlığı? Madem nefret ediyor onlardan ne diye orada yaşıyor !
Bırakın ya kardeş koruma filan değil bunun adı. Ruh sağlığı elden gitmiş.

Kardeşin kafayı yemiş Ne bu ırk düşmanlığı? Madem nefret ediyor onlardan ne diye orada yaşıyor !
Bırakın ya kardeş koruma filan değil bunun adı. Ruh sağlığı elden gitmiş.

irktan cok takmis cocuga... bilmiyorum niye böyle davraniyor.. bizim aramizda 2yas var kardesimle beraber büyüdük, herseyimizi paylasdik ama ne zaman ergen oldu degisti .. bilmiyorum

aileninde payi büyük tabiki ama birazda yapi ve cevre meselesi sanirim cünkü bende ayni ananin ve babanin evladayim birakin birine el kaldirmayi karincayi öldürmem..

cok büyük utanc icindeyim kardesim yüzünden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…