- Konu Sahibi eSmerimSin
-
aieniz sizi merak etmedimi. sabaha kadar evde yoksunuz diye..hayır bu dogru degıl ben onu hıc bırakmadım ama utanc ıcındeydım halende öyleyım anlıyormusun
ne kadar zor bırsey ya ben cok utanıyorumm..ve ıster ıstemez gerı cekılıyorum.. onunda ıyılıgı ıcın gerı cekıldım bır kac gün
sonra 1 hafta kadar macarıstına gıtmıstı geldıgınde dahada mesafelıydı zamana bırkalım fln dedı..
en sonda ıste görüselım son kez dedı sonra olanlar oldu..sabaha kadar onun yanındaydım..fazla konusamıyor ama elımı hıc bırakmadıgıtme dedıı ama geldım eve ben önümü göremıyorum..
kardesım ortada yok..zaten normal degıl..kafa kırık bıraz ınsallah bırsey yapmamıstır kendısıne..korkmustur emınım oda
aieniz sizi merak etmedimi. sabaha kadar evde yoksunuz diye..
babam yıne evde yok..slowakyada ıs ıcın..haftaya belkı döner belkı dönmez..babamın durumu şöyle: 2gün evdeyse 5 gün evde yok..
annem sanırım fark etmedı bıle, etse bıle aglamaktan baska bırsey bılmıyor duygu sömrüsü..ben onun göz yaslarına kıyamıyorum ama sevdıgım ınsanıda bu halde bırakamazdım sonucta benım gıbı gerızekalı yüzünden bu haldebenım ve kardesım gıbı beyınsızler yüzünden
keske bastan uzak dursaydım..bıle bıle göre göre bu haldeyım bu haldeyız ıste.
kızlar bu arada marionun durumu ıyı..dıslerı dökülmemıs kardesım öyle yazdı dıslerını söktüm dıye
yanındaydım marionun dudagı patlamıs ve bıraz sısmıs cenesıtabıkı normal karsılamıyorum bende bu durumu!!
o kardes karsıma cıkmasın bılmıyorum naparım!!
Ben marionun yerinde olsam darp raporumu alır çatır çatır sorarım hesabını.
Kardeşin erkeklik yapıyorum sanıyor ama hastalıklı bir beyni var.
Geçmiş olsun.
Kardeşin kafayı yemişNe bu ırk düşmanlığı? Madem nefret ediyor onlardan ne diye orada yaşıyor !
Bırakın ya kardeş koruma filan değil bunun adı. Ruh sağlığı elden gitmiş.
Git marionun yanında kal..
Gerçekten söylüyorum.
Bırak herşeyi...
Onunla git..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?