Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karaya ne zaman inicekti? İndiği halde mi ulaşmadı sizeValla bende anlamadım.Normalde yazisiyorduk zaten WhatsApp üstünden.Su anda haber alamıyorum.
Canım çalıştığı yerle ya da uyduyla iletişime geçersen daha sağlıklı bilgi alabilirsin..Sevgilim gemide mühendis ve ben 12 gündür ondan haber alamıyorum..Uydu telefonundan görüşme sağlayabilirmiyim.Tesekkurler
Belki seninle görüsmek istemiyordur
Yada karaya inmistir tlf kapatmistir bu erkeklere güven olmuyor pek..
Tabi o kadar bilgim yok :))gemideyken saklamasına imkan yok
marinetraffic.com sitesinde gemisinin adını yazar, geminin nerede olduğunu görür :)
Ben denizcilik şirketinde operatörüm ve gemide telefonun çekmediği zamanlar tabiki olur. Uydu telefonundan gemiyi arayabilirsiniz ve genelde gemi kaptanı cevap verir. Acil olmadığı sürece gemideyken onu aramanız, orda onu ciddi rahatsız edecektir çünkü gemilerde hoş karşılanmaz. Bence gemiyi aramayın acil değilse, marinetraffic sitesinden gemisinin nerde olduğunu görebilirsiniz
yokBelki seninle görüsmek istemiyordur
Yada karaya inmistir tlf kapatmistir bu erkeklere güven olmuyor pek..
Karaya indiğinde o seni arayacaktır
Baktin mi peki gemi nerdeymisYok öyle biri değil.Durustce söyleyebilirim biri görüşmek istediğini.