Sevdiğime ulasamiyorum

Esra457

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2018
11
12
3
46
Sevgilim gemide mühendis ve ben 12 gündür ondan haber alamıyorum..Uydu telefonundan görüşme sağlayabilirmiyim.Tesekkurler

Ben denizcilik şirketinde operatörüm ve gemide telefonun çekmediği zamanlar tabiki olur. Uydu telefonundan gemiyi arayabilirsiniz ve genelde gemi kaptanı cevap verir. Acil olmadığı sürece gemideyken onu aramanız, orda onu ciddi rahatsız edecektir çünkü gemilerde hoş karşılanmaz. Bence gemiyi aramayın acil değilse, marinetraffic sitesinden gemisinin nerde olduğunu görebilirsiniz

Belki seninle görüsmek istemiyordur

Yada karaya inmistir tlf kapatmistir bu erkeklere güven olmuyor pek..

Allah kolaylık versin.
Benim bildiğim artık gemiler tam donanımlı özellikle iletişim ağları konusunda.
Umarım en kısa zamanda haberleşebilirsiniz.

Ben denizcilik şirketinde operatörüm ve gemide telefonun çekmediği zamanlar tabiki olur. Uydu telefonundan gemiyi arayabilirsiniz ve genelde gemi kaptanı cevap verir. Acil olmadığı sürece gemideyken onu aramanız, orda onu ciddi rahatsız edecektir çünkü gemilerde hoş karşılanmaz. Bence gemiyi aramayın acil değilse, marinetraffic sitesinden gemisinin nerde olduğunu görebilirsiniz

Çok teşekkür ederim.zaten firmayı aradım.Onlarda aynı şeyi söylediler.Haber alamayınca telaş yaptım işte.Cok şükür gemide bir sıkıntı yokmuş.Net çektiğinde ulaşırsınız dediler.Uydudan arama sadece firma kanalıyla yapılabiliyormuş dediğiniz gibi.Onlara iletişim bilgimi bıraktım artık.

Back
X