sevdiğimi kaybediyorum yardım edinnn:(

salypol

19.09.2011
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
243
0
46
İstanbul
kızlar bana yardım edin lütfen. sevgilim bana hastalıkta sağlıkta ceceli; ceceli bekle; rafet elroman direniyorum; emre aydın dipteyim sondayım; ferhat göçer üzüm ve son olarak aynur san senin adın aşk olsun dedi.aşk hikayesi gönderdi şimdi kendini geri çekti. eskiden arıyodu . şimdi aramıo hala kızına demiş beni yeterince sevmio aşk hikayesinde zaman gösterirmiş aşkın büyüklüğünüü demiş ama şimdi ben napıcam. bana bu kadar aşık seven bir sevgilimi kaybetmek istemiyorum. lütfen kızlar yardım edin. bu şarkıları geç anladım salaklığım işte napabilirim annemin ameliyatı vardı(

Bişe anlamadım he.:26:

Hakkı Bulut'tan bişe dememiş mi??

sen de ona grup vitaminden elalarını elalarını allah versin belalarını şarkısını hediye et.

Son düzenleyen: Moderatör:
bişey anlasam yardımcı olmak isterdim:26:

ama ben de sana gökhan özen- boşver şarkısını gönderiyorum.. üzülme,dert etme

Annen hastayken derdine ortak olmamış,sana olan hislerini kelimelere dökmeye bile değer bulmamış,şarkılar göndererek ne istediğini belli etmeye çalışmış ve senden ayrılma isteğini başkalarından duyurmuş birini bence çok fazla kafana takma sen onu seviyorsun belli ki ama o sevgini pekte haketmemiş üzülmene değer bulmadım açıkçası arkadaşını bence şarkı bile gördermene gerek yok en iyisi sende ondan uzak dur ve arama sonuçta senin annen hasta seni zor gününde tek başına bıraktı

sevgilinin repertuarı çok zenginnmişnasıl yardımcı olmamızı istiyorsun anlamadım sende onamı şarkı göndericen

evet aslında haklısınız ama ben şunu öğrenmek istiyorum. bana şarkıları hala kızına sadece vurdumduymaz beni yeterince sevmiyor demiş. o şarkıları gönderince sanki boynuna atlamamı beklemiş. bende uzun bi süre şarkıları gönderince cevap vermedim. sürekli telefonlarımı aradı kontrol etti. turkcellde tanıdığına baktırmış kimle konusuyor filan diye.şimdi onu kaybettiğimi düşünüyorum. bana ulaşamıynca hala kızına dönyor hemen. neden cevap vermiyo. nerde. niye filan cümleler kuruyo. anladığım şu kimse hayatında ilişki konusunda bu kadar zorlamamış galiba:S yalnış mı yaptım kızlar yoksa bu yolda devam mı etmeliyim:S??

Hiç üzme tatlı canını çocuk gibi davranıyor sanki çok..Değmez yani boşver

çocuk gibi mi bilmiorum ama yanına gittim ve dönmem gerekti bunu neden anlamıyo.... neden sık boğaz edio dışarı çıkmama izin bile vermio yok cnm hakkı buluttan bişey dememiş canım çok yanıyo kızlarr( onu yaşı 30 benim 25 kendine ve bana ne diye acı çektiriyo anlamıyorum ne gereği var.. bi plan istiyorummm

Canım ben şu kızına söylüyor onu arıyor cümlesini hiç anlamadım..olayı anlsam yorum yapıcam da hiç bişey anlamadım

canım olay şöyle ben sevgilimi antalyaya ziyarete gittim plan yapmış kendince bende gittim ama 1 gün kalabildim halam kızı ve benden başka kimse bilmiodu akrabalarım vekil o yüzden ankara havaalanında gördüler beni bende göründüğümden habersiz gittim ve apar topar sabah geri döndüm. buna içerlemiş bayağı. bensiz kalmış bayağı. ben hep aradım beni sadece dinledi baktım sadece dinlio hala kızıma söyledimç konustur nolur dedim. bu sürecte bende hala kızımın yanındaydım hep. onunla konuşmuş sevgimden emin olmadığını söylemiş. kıskanmadığımı falan söylemiş onu. şimdi ise bu şarkıları dinletiyordu bana. ama şimdi neden gitti bilmiyorum aklım çok karışık gelince hepsini yazcam. çok zor bir süreç atlattım. dönmeseydim. ailem anlamazdı. bu dönmeseydi kalsaydı ben gitmi dedim falan demiş bide( intikammı alıo sizce? istda okuyorum istanbula her geldiiğimde bağıryo bana istemiyo istanbulda kalmamı

Yazdığı hikayeyi de okudum..Zaman anlar aşkın büyüklüğünü derken bana göre şunu kastetmiş..Şu an belkide onun kıymetini bilmediğini düşünüyor ve zamanla anlayacaksın bana olan aşkın büyüklüğünü belkide o zaman ben olmıyacağım...bana öyle geldi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…